Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj én 27 éves koromig robogóztam, mert nem volt pénzem sem nagymotorra, sem jogsira. Bárha most visszatekerhetném az időt, akkor már eleve a jogsira és a minél nagyobb ccm-re koncentrálnék. Nem 125-re, mert egy 2t poweres öreg gépre szintén rámegy inged gatyád, hanem min egy 600-asra. A 400-as burgman se megy sehova.
Akkor baszhatom tovább a robogómat JEE , nincs is semmi közöm ehhez az oldalhoz, és a motorosokhoz, ha még motorom sincs, namind1...... de annyira vágyomrá
Ajh most nagyon elvetted a kedvem, de akkor nemkéne 1 évet várnom már most tavasszal meglenne, és regadó meg műszaki, meg jogsi ÁÁÁHHH nincs ennyi pénzem...
Ennyi. Itt akkor van gond, ha valamilyen oknál fogva megcummantod. Az a baj, hogy akkor elgurulnak a golyók a gatyából. Persze én is tudok olyat aki már elég régóta így jár gond nélkül, és ismerek olyat is aki torkon rántotta a bránert és mindenféle jogsiját bevonták 4 hónapra egy sárga csekk kíséretében. 1 hete vette a motort.... az előző tulaj 2 évig járt vele. Egy leonardoval. Nem mitoval....
Hát végülis meglehet csinálni, csak arról a nemhülye alapból tudja hogy nemlehet 50es, mert abból nincs is 50es
Mit értesz azon, hogy megcsinálni? 600-as motorra is ráírom, hogy 50 és az adásvételibe beírom, hogy biza 50-es szekérről van szó és már kész is. Mit nem lehet megcsinálni? Más kérdés, hogy kit akarsz ezzel szopatni.
Sziasztok!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy most ébredtem rá hogy Mito-ból nincs is 50es, akkor Cagivával megse lehet csinálni a 125/50-et?
Köszi
Nekem 14 motoros évig elég volt az 50-70 kategória. Persze én is vágytam nagyobbra.

Nekem is volt 125/50 mikor vettem elcsaptam vele részeg faszt. Ő volt a hibás, mert full sötétben keresztben volt a biciklivel az országút közepén (!) . Jött valaki hívjunk rendőrt? Mondom ne....
A legtöbb embernek ahogy öregszik benő a feje lágya és igyekszik nem fejjel menni a falnak.
Hiába vagy te rossi, ha eléd jönnek, utána egyből mondják majd, hogy milyen zsír motorod van.... rendszám és jogsi is akad hozzá? Aztán már egyből oszlik is a felelősség.
Hidd el hogy nem izgat a beszólásod! Jah és csak a félreértés elkerülése miatt írtam vissza....
és ha nem izgatna nem írnál rá
nem nevezhetsz egy szakmába tartozó csoportot buzinak. Egy embert igen, de te ezzel a 45.000 rendőrt buziztad le, ezzel engem is.
Majd megtanulod ha öregszel, hogy óvatosabban fogalmazz. És a magánvéleményedet hangoztasd baráti körben, ugyan ez egy fórum, de sokan olvassuk.
Hát figyel nem nagyon izgatnak a beszólogatáiad..... ! de 1 dolgot szeretnék le szögezni! szerintem te nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal ami itt folyik naményban meg mátészalkán! mert szerintem nekem jogos volt ez a "buzi rendőr dolog" mert nyir1házán is amikor meg állították haveromat vagyis csak 1 szimpla igazoltatás volt és nagyon korrekt volt a rendőr meg rendes is, és ha hiszed ha nem a RENDŐR kérdezte hogy "buzik még a naményi meg a szalkai rendőrök?" szal én ezekre értettem a dolgott ami itt megy ! nem rátok vagyis az ottani rendőrökre! csak ennyit szerettem volna mondani! és ezrintem a te beszólásod nem volt jogos! de kiványcsi vok a te véleményedre is hogy szerinted így ebben a felálásban is kinek volt igaza.....
nem hülyegyerek, buzi rendőr, te nyomorék.
Nem a falura kaptad a beszólást hanem erre te kis takony.
mondjuk ez a máj téma eszembe sem jutott
most ahogy így mondod........
keressünk gyorsan pár tunningolós oldalt nekik
Mi van veled te városi köcsög? Hozzd ki szólt? jah és az a "segg falu" ahogy te fogalmaztál az Vásárosnamény! hülyegyerek
te szerencsétlen, te Szabolcs melyik eldugott segg falvában tengeted a szerencsétlen életedet? Ahol nem látsz rendőrt csak minden második héten? Butisd le ha kemény vagy az arcába a készenlétiseket, akik ott vannak. És mond meg én küldtelek a kezeik közé te donorjelölt.Ini, ti meg ne beszéljétek le őket, mert így hogy lesz májunk ha elisszuk?
19 évesen neked is ilyen volt
tutu barátom, ezt a GKM rendeletet linkeld már nekem be ide légyszíves.
legegyszerűbb lenne az egész sm kategóriát megszüntetni
aztán az egész 125/50 meg mopedautó meg b kategóriával motorozás megszűnne
motor az motor, most már az 50esek jobban mennek mint régen a "nagyok"
Ha nincs a motorodon adat tábla símán lefoglahatják a rendőrök mert lopott is lehet a motor! és jövőre már nem lehet magyarázkodni vagy ha valkinek sok pénze van bíztos eltudja majd intézni hogy a 125ös motort 50esre vizsgáztatják ez mindaddig jó is még nem lessz baleseted mert akkor ha csak fel is merül hogy nagyobb a motor mindt ami a pípron van és egy normális rendő csak látja a hengeren szal baleset után KPM.............

A négykerekű segédmotoros kerékpárok a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium új törvénye szerint 2009 májusától, a kétkerekűek pedig 2011 januárjától csak rendszámmal vehetnek részt a forgalomban. Ez a tulajoknak 15 és 20 ezer forint közötti öszszegbe kerül majd.
Elárulom neked én se 600-okkal kezdtem. De! 17 éve motorozok, kezdtem 50-esekkel, 125 papír nélkül, 250, 400, stb. A rendőrök 70%-a nem hiszi el a "ez pedig 50-es" dumát. Nem sok papírral jár a feljelentésed, kb 5 perces papír munka, ja és nincs költség vonzata. Anno minket jól nyakonvertek a helyiek, le is tettem a papírok nélküli motorozásról. 6 éve még vagányan jogsi nélkül motoroztam, hozzáteszem városi vizsga előtt, a nekem nem lehet úgyse bajom felfogással, aminek 1 év eltiltás űrhajótól a kerekesszékig kategóriától plussz 100 ezer birság lett a vége. A rendszer ugyanez ha a hatóságot félrevezeted és rájönnek. Ér ennyit? UFF én beszéltem.
Inkább annak örülj , hogy élsz. Ember, hogy milyen felfogásod van.
Igazad van.