és mostmár néha tényleg azt mondom, és ezen is gondolkozom, ha már ilyen szar és igazságtalan-deviáns törvények-törvényhozok vannak, már tervembe van egy 125 v nagyobb köbcentis motor, és egyértelműen nem megállni. Ha minekt szviatnak ne legyen meglepetés ha idő utűán besokal az átlag robogós akit mindennap ki akarnak nyírni 40nél...
jó szar ez az egész rendszer, régen okés volt hogy a babóval nem lehetett ketten csapatni, de ideje lenne változtatni... Egy mai motor, de ez alá értem akár a simsont is, sim-n elbír két személyt, tehát már az egy gond, hogy nem lehet utast szállítani, jóval megkönnyítené a dolgaim nekem is ha mehetnnk ketten. De a gond leginkább az, hogy 50köbcentivel a 14éves hülyegyereknek is veszélyesebb közlekednui mint a 125ös rotyogóval, mert amikor 50re ráál úgy, hogy szétforogja magát a robogó és eszik 6litert akkor is 10centire előzik meg szegény kis hülyegyereket. Valamint a 40es seb határ, ideje lenne kicsit változtatni a dolgokon, mivel egy 60as tempval bekapott trafi 150ezer ft lenne(ha jól tudom) ami eléggé inkorrekt szerintem, egy póni rometre minden törvény okés, de egy új srre aminek olyan fékei vannak hogy a 250es cbrt is megűálítaná nem igazán megfelelő a szabályozás
Mire felújítanád, használhatóvá és elfogadhatóvá tennéd, ennek ára kifut egy motort és egy jogsi is. Nem beszélve a rendszámozásról ami eredeti papírok híján impossible. Ezek a veteránok igazából napi használatra már nem megfelelőek. Csak vasárnapi motorozásra esetleg.
a hasznaltauto.hun néztem, aztán nem tudtam hogy mi az 50 mögötte de már tudom :)
hát igen, a teljesítménye az 4le ezért is gondoltam hogy segédnek elmegy. de a ccm alapján sajna nem... hülye szabály:D én 125 ig kitolnám a B kategóriás jogsit :):P de ez csak az én hülyeségem
nem hinném h megtéveszetttem mivel ott a adásvételi
én 50eskétn vettem lehet tanusítani alváz motorszámmal meglehet nézni
szoval nem hinném h ez miért lenne csalás már bocs.
70es simsonra majd nem kismotor jogsit kötne hehe :)
én nem nagyon értem h
mi a birság ha van bisztosítás rajta
jó akiket ismerek ezekbe benne van h 49cm3 ot a adásvételi km óra is 120as 25ösömbe meg 100as :) szoval
Sziasztok.RG téma...Jómultkorában beszélgettem 1 RG-s foszerral,ő frankon azthitte 50ccm ...es a pali is kb annyi volt csak életévben (80ccm volt )Rendőrök szoltakneki hol a rendszám ,ugyhogy forgalomba helyezés(szerencseje volt megvolt a kinti papir)+birság lett belőle.Csak azért irom mert 1re több rendőr vágja mi mennyi
kisebb mint egy Nsr
de most nsr -rel járkálok :)
hát igazábol nem az enyém de megoldották rajta h a kipuff sztem a dob az kivan herélve mert komoly egy hangja van:) jó 50es motor hang km óra számlap van benne ami 100ig van skálálzva,
hátul vékonyabb gumi,éves biszti rajta.
sztem ha minden szabályt betartunk vezetés téren akkor a rendőr se basztat engem is már jó párszol megállíthattak volna és erre vannak egy rakat kemény gyerek sok 25sel új rs 125 meg minden és keménykednek vele és őket jobban szopassák
hameg megállít vagy normális és papírokat néz vagy belédköt de akkor tudni kell mit mondani:D
25rg re meg totál ellehet hinni h 50es:D
suzuki Rg 80ugyanmár az tuti elmegy 50esként mivel 2ismerősőömnek is az van nekem meg 25ös rg és megálított a rend őre és nem igazán lehet kivenni h nagyobb mivel a váza nem egy nagy szám hátul dobfék stb......
be kellene vezetni egy keményebb pszichológiai tesztet a jogsi megszerzéséhez