és mit csinál az úriember, ha balesetet okoz/szenved?
Melyik adás-vételit mutatja be a helyszínen?
Ha veszi szeptemberben és októberben balesetet szenved?
Vagy éppen csak kölcsönben van nála a motor?
Ha műszaki hiba miatt okoz balesetet, ami az ő hibája, akkor meg téged szednek darabokra, hogy nem tartdottad karban a gépet. Hiszen a Te dolgod lenne, nála csak kölcsönben volt. A jogi és kártérítési következményeiről nem is beszélve.
nonono
én 2 motorom is így adtam el (mindkettő 50es volt)
írtunk 2 adásvételit egyet akkor amikor vette másikat dec 28ra
mondjuk mindkettő ismerősnek volt helyben
Ez a másik fejlövés!
"A biztosítás egész évre kifizetve!"
Ilyen baromságot!
A biztosítást a tulaj köti, és nem öröklődik!
Van még másnak is valami hasonló csemegéje? Hadd szórakoztassuk egymást!
Én (többek közt) azokon a hirdetéseken szoktam meglepődni amikor a hirdető a következőket írja:
-"50-es papírokkal!" milyen papírokkal?Egy matekfüzetből tépett lapon írt adásvételit ért ezalatt rendszerint!
-"Segédmotorkerékpárként használható!" Micsoda égbekiáltó baromság! Az más kérdés hogy ő annak használja, de az attól még nem "használható"!
A "garantált km-el" bejegyzésen már fenn sem akadok!Ki garantálja?Az eladó?
Szó ne essék róla, én is használtam már nagyobb ccm-es robogót rendszám nélkül, de ilyen faxságot sosem írtam a hirdetésekbe!
Lehet meg kéne próbálnom?
Izé....Ezres sportmotor ötvenes papírokkal eladó!OKOSBA!
Kicsit ez is olyan, mint a "diszkóban megszúrták egy HIV-vel fertőzött tűvel..." Mindenki hallott már ilyen sztorit, de konkrét esetről nem nagyon tud senki Anno engem is 2 hetente fenyegetett a rendőr az RG-mel, de sosem lett belőle semmi.
alapvetően a blokkszám és alvázszám kerül rögzítésre, de egyre több rendőrnél van kamera fényképezni is. A motorosoknál mindig, a járőröknél 50-50 hogy van.
Attól, hogy az adásvételibe 50-est írsz, kellene lennie forgalminak és az összes tulajdonos adásvételeinek másolata, hogy forgalomba lehessen helyezni. Ha nem megállapítható a tulajdonosi lánc, már darálhatod le a forgalmit is. Magyarul aki a külföldi forgalmiban benne van, attól megvéve kell a tulajdonosi lánc. Máskülönben szopás.
Jó estét mindenkinek!
Ha veszek egy 125ös motort, amihez azonban 50es papírok vannak, akkor ahhoz még lehet újra 125ös papírokat szerezni? Tudom, egyszerűbb. ha szimplán eredeti papírokkal veszem, de sajnos a kiszemelt motor elég ritka; pláne 125ös papírokkal?
hát igen mondjuk látni hirdetéseket mivel motor vásárlás elött vagyok nyugodtan kijelenthetem hogy Mito, nsr125,rs125,tzr125 hirdetéseknek kb a fele 50es papírral rendelkező motorok. az a vicc hogy ezek nép motorok szinte minden magára valamit is adó rendőrnek ki kell szúrnia. nem tudom hogy mer valaki úgy menni ezekkel hogy 50esként használja őket, röhej, vicc az egész főleg egy Mito több helyen is irták már hogy 400ccm-el is összelehet téveszteni a méretét, persze amint beindítód el árúlja magát rakjátok le nagymotorból a jogsit nemigaz hogy ezen zsídóskodnak ha meg lebukik a többszörösét fizeti úgyis büntetésként vissza.
Kicsit elmegy a topik az óvodai homokozó szintjére.
Ha te is vetted volna a fáradságot és olvastál volna vissza láthatnád hogy NEM CSAK a vázszámon múlik a dolog.
Sőt a rendőr elsőre tuti nem bugázza a számot.Pláne a KPM.
Tehát nagyobb hang/kipufogó,más Km óra és legfőképp gyorsabban mész mint egy 50-es.
Ha aszondod megszorult lekapják a hengefejet és egy tolómérővel kijön hogy a furat nem 41-es.
Na meg ha átmahinálod a vázszámot akkor rádakasztanak egy hatósági jelzés megváltoztatása sort és mégtöbbet fizethetsz.
Fel kéne fogni hogy a közhiedelemmel ellentétben a rendőrségen és a KPM-nél sem agyatlan tudatlan emberek ülnek akikkel mindent meg lehet etetni.
Több és agyafurtabb csalási formát láttak mint azt el tudod képzelni.Hidd el amire bárki gondolhat ők azt már látták hisz evvel foglalkoznak nap mint nap.
Jó lenne már elfelejteni ezt a kis magyar majd én addig csűröm csavarom a tényeket míg nekem jó lesz mentalitást.
Ha rendszám nélküli kell tessék 50-essel járni max 70-essel.Ha meg nagyobb ott van megszámlálhatatlan suli le kell tenni a jogsit oszt a kutya sem zargat.
És nem lesz feltéve 2134560 hülye kérdés.
hüjje azért én sem vagyok vazzeg