Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az nem elég menő
Próbálkozz kissebb falattal nagyobb merítésből.CB500,ER-5,GS500,SV650 stb.....
Asziszem ebből nemlessz semmi :(
Össz vissz a mobile de n 9 db van fenn.4700-9500 euroig.Nem tart sokáig átnyálazni.
köszi szépen, körül nézek!
F-esre lehet esély.. ajánlom barátom a mobile.de -t és ott be tudod állítani hány ccm-es hány kw-os kell.. hajrá.
A fenyvesbe rossz helyre irtam :( no problemo :) jah amugy 1.5évig zxr 250 el mentem jogsi nélkül:)
Nyugodtan elfelejtheted a 25kw-os 600-as cbrt. Várjál még rá egy kicsit.
Hello mindenkinek. Ma megjött az A.korl. jogsim ( ) És motorvétel előtt állok. A nagy álmom egy Crb 600rr DE seholsem találok 25kw-os (papiros) Cébért. Láttatok már ilyet? Esetleg egy linket tudnátok adni? Előre is köszi mindenkinek!
80 as DT le van baszva, senkit nem érdel
köszi szépen akkor még nem mehetek 2 személlyel:S azt hittem hogy betöltöttem a 18 . életévem az felülbírálja a 2 személyes dolgot
A legelső jogosítvány megszerzésétől számított 2 év eltelte után vihetsz személyt, addig tart a kezdő jogsi. Ha jól tudom az M kategória viszont nem tartozik bele.
Sziasztok 17 éves korom óta van A1 es jogosítványom és 18 évesen letettem Ak ra szóval még nem a legnagyobb ezzel szállíthatok 2 személyt vagy várnom kell 2 évet mint 125 nél lécci segítsetek nagyon fontos lenne előre is köszi
azt azé szokták felvenni oylankor h ha valami van, akko na ezeket hívjuk már be, azt lássuk micsináltak holvoltak
azért kaphatok vmit hogy ültem a motoron,az 1ik földuton és megáltak
felírták az adataimat,persze se jogsi semmi 80as motor...és még az a legfaszább hogy dinyeföld mellet áltunk sötétbe és azthitték hogy lopni akarunk
Hello! tevrbe van egy 80-as yamaha dt lc2. és 50-es ként szeretném használni. Szerintem ezt könnyebb 50esnek "álcázni" több szempontból is. Pl: mivel a 125-ös dt lc2-es vázát kapta és a telóit, a blokk jóval kisebb mint a 125-ös, szemre akkora mint az 50cc-dt blokkja, csak a henger furata más. Hát aránylag testes a moci, de egy 50-es derbi, vagy aprilia rx is kb ekkora. meg átüttetni a hengerfalon 49cc-re szerintem simán el lehet vele berregni közúton is és könnyű terepen. 3 embert tudok akinek van 80as dt és igy használja ebböl kettő városban (Eger, Pásztó). Ja és ez a 125/50 is olyan dolog, ha akarja akkor beleköt, ha nem akkkor szerencse. Na meg persze a sebesség korlátozást érdemes lakott területen betartani! sokan itt buknak el 50 helyett megy 70-el. Bár én azt nem értem,hogy az hogy van,hogy egy gyári 50-es pl: aprilia rs megy 90km/h körül, és ugye 45km/h-t nem haladhatja meg önerőből egy segédmoci. ilyenkor mi van,persze 10-ből minimum a fele nem hiszi el.hogy 50es a moci. de ha belegondolunk egy nagyon topp állapotú simson többet megy mint 50km/h.akkor járjon babettával meg rigával mindenki és azzal be lehet tartani.
Én egy 49cm3 aprilia Talmácsi replikával közlekedek és 200000 el az ára alatt jutottam hozzá nekem elég ennyi is különben meg ha nem vagy ravasz nincs gebasz
és a jogásztól: a jogosítvány nélkül vezető károkozótól a teljes kárösszeg kérhető, attól függetlenül, volt-e biztosítása.
ha utcára kell kár 125/50el kínlódni
látni itt-ott 125ös rendszámost is 200ezer alatt
1-2 bünti árán meg meg is van a jogsi ára
dt meg inkább földúton érzi jól magát
amúgy tény hogy nem erőgép de szerintem jó gép, kicsit sem szar
dt-t nem vennék, mert nem egy erős motor és nem is annyira szép valamint többek szerint "szar"
ha neked tetszik akkor vedd meg, simán elhiszik róla, hogy 50-es, ha meg kifogsz egy olyan rendőrt aki ért hozzá akkor szopás
Hello! Gondolkodom egy Yamaha DT 125-ös motor megvásárlásán! 50-esként szeretném használni! Több éve motorozom a környéken úton is és még nem állítottak meg a rendőrök! Persze ez nem jelent semmit akármikor megtörténhet! Ha a DT-vel megállítanának mennyi a valószínűsége hogy elhiszik hogy 50-es? A DT nagy termetű de a blokkja nem olyan batár nagy! Bár nem tudom aki ért hozzá az egy pillanat alatt megmondja akármelyik motorrról hogy hány ccm-es.. Még jött egy hülye gondolatom hogy használom papírosan 125-ösként és B kategóriás jogsimat adnám a rendőr kezébe bár ez neccesebb lenne mint az 50-esként használás.. Vélemény a DT-ről és az 50esként használásról?
Hello Mindenk helyesbítenék a KPM - töl való az információ melyszerint:
-B kategoriás jogosítvánnyal csak 50 cm3 ig lehet motrot vezetni .
De olyan mont ha én vennék egy motort(vázat) aminek papírja van rendszáma stb.!Motorblokot lehet cserélni csak azt jelezni kel és át írják a forgalidat!Így ök csak a motor cserét tüntetik fel a forgalmiban.
NEM! Ha a vázat kicseréled akkor lesz egy papíros vázad a számával együtt. De a motorszámod marad az ami a blokkodba van ütve. Namost a forgalmin az általad megvett vázban anno volt blokk száma lesz feltüntetve, nem a TE blokkodnak a száma...Így az a megoldás h a motorszámot ami a forgalmiban van, azt beütni a tiedbe, de inkább a blokkfelet cserélni, hogyha a vázhoz adnak számoskartert amiben bennevan a forgalmiban is feltüntetett motorszám.

Vagy leszarod és eltakarod a motorszámodat...a vizsgáztatást meg megoldod ahogy sokan szokták
Mondjam meg az ügyfélirodán hogy motort cseréltem és esetleg átfestettem és írjuk át a forgalmit?