Csá!fiúk van nekem egy 125-ös 50-es papíros mocim.Baaszogatnak a zsaruk és vissza szeretném hozni forgalomba de nagyon katyvasz!Az a kérdésem hogy úgy meglehetne oldani hogy vennék egy ugyan olyan típusú vázat aminek papírja van és kicserélném azt.Így legális nem?
Hellóztok. olyan kérdésem lenne hoha én veszek egy olyan motort aminek az adásvételin kívül semmi papírja nincs hogyan lehet forgalomba helyezni? a költségek menyibe kerülnek?Várom a segítségeteket
helyben semmit nem tud csinálni veled, viszont ad kpm-hez egy időpontot ahol van 3 választásod!1. 50-es henger megy vissza és lefojtod vagy áttételezed 45km/h-ra !2. beviszed tuningoltan és Isten sem tudja mennyire basznak meg! 3.nem méssz be és 90.000ft-ot fizetsz legalább is haveromnak ennyibe került
hát ha azt mondod a rendőrnek, hogy 70-es akkor magad alatt vágod a fát én nem személyesen mondom, de akkor egy gyökér vagy (bocsi, nem személyes csak feltételes) szerintem rákérdezne még 1x-2x és nem hiszem h elenged, hacsak nem siet valahova (wc mondjuk)
hát, ha sportmotor akkor még tűrhető, mert nem lát be oda, viszont ha látja akkor számíts egy kpm vizsgára amire ha nem méssz el 90.000, ha elmész kitudja?!?
Akkor szopás. A motor nem attól lesz 50-es, hogy ráírják. Meghogy az adásvételibe 50van. Én felejteném. Max töltésen, vagy homokbányában, esetleg kis faluban KMB-s cimbivel.
ha 50-es a motoros, nincs semmi félnivalód, mert nem tud veled mit kezdeni enyém ugye 75, de mikor 50-es volt akkor is ugattak állandóan + kpm-el fenyegetőztek!ilyenkor hallgatod és bólogatsz mindenre nem tud mit csinálni veled, lekéri alváz és motorszámot akkor se talál semmit mert az 50-es nincs nyilvántartásba
ha meg egyedül van a rendőr akkor "szembe is köpheted", mert nincs tanúja nem tud veled mit csinálni legfeljebb orrbavág, mint egy hétköznapi ember
Szerintetek ezzel a mocival át lehet verni a jardot hogy 50-es?
Négy ütemű 125-ös de van belőle 50-es 4t verzió is ugyanekkora a vázzal.
és ha a blokkba bennevan h 123?de a matricázás is 50+adásvételi is 50..
akkor?:S:S
ha meg egyedül van a rendőr akkor "szembe is köpheted", mert nincs tanúja nem tud veled mit csinálni legfeljebb orrbavág, mint egy hétköznapi ember