Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már nagyon.De mindíg jön valami biorobot aki olvasás helyett kérdez mert lusta.
Nem unjátok ezt az én nemtudtam és naiv vagyok dolgot?
Hát gyerekek a naivitásnak is van határa.Most komolyan gondoljátok hogy valamelyik szervet fogja érdekelni hogy te milyen adásvételivel vetted és hogy tudtad e hogy 125-ös?
Halkan súgom semelyiket nem fogja meghatni.Hatályos szabályok vannak.Csak smkp/B jogsi van?Egen, no akkor nem lehet vezetni és ha rajta ülsz mikor elkapnak akkor bukta.Ha keménykedik valaki akkor jön az okirathamisítás meg a biztosítási csalás ügye meg még a KPM vizsgálatot is lehet fizetni.Persze az előadótól függ mennyi bünti mellett.
És akkor aszongyák jaaaaaaa hogy te nem tudtad hogy 125-ös nem eerengett hogy többel mész mint 40 KM/H nagyobb a hangja stb.Ha ilyen láma vagy az már a te bajod.
Úgyhogy szerintem jobban jársz ha nem trükközöl bevallod tényleg 125-ös és talán megúszod egy jogosulatlan vezetéssel.Ez is pénzbe kerül de szerintem kevesebbe mint az előbb leírt.
Szerintem igen is van! Ha két tanú azt írja alá, h előttük a tulaj elad egy lakást vagy egy felhőkarcolót, van különbség ugyanígy van abba is ha egy ekét vagy egy kombájnt, esetünkben ha az van leírva, h egy segédmotort vagy egy motorkerékpárt ad el tudniuk kell, h mi az. Ha nincs fogalma akkor, h tanúsítaná a szövegrészben szereplő tételt, h ilyen és ilyen típusú smkp. adok illetve veszek ettől stb.
A tanúknak az adás-vételi szerződésen semmi köze az adás-vétel tárgyát képező dolog paramétereinek ismeretéhez. A tanúk az adás-vétel létrejöttének, illetve az aláírások hitelességének a tanúi (hogy valóban az eladó és a vevő írják-e alá)! Nem kötelesek ismerni, hogy pl. éppen egy motorkerékpár esetében az valójában mekkora hengerűrtartalmú, csak hogy az említett példánál maradjunk. Mindettől függetlenül a jóhiszeműség elvében én sem hiszek.
Sziasztok csinálta már ezt a 125/50 ent pitbikal? Csak világítás 50 es adásvételi meg biztosítás azt annyi..
Szabályosan elvileg csak akkor, ha tied a terület.
engem másodszor volt h 90ezerre vágtak meg
Ismerősömet kapták el, 4 hónap jogsi elvétel 40 rongy bírság. Egész nyáron no auto.
Nekem volt ilyen élményem.
Kiderült, hogy 125 ccm a moci. Micsoda szívás...

Szerencsére volt rajta rendszám, nálam meg a kategóriára érvényes jogsi.
...nem hívtak még be, a kérdés, ha majd behívnak (addigra motor eladva) utánna mennek-e az adásvételi alapján a vevő után, hogy tőle berendeljék agépet?
Értettem vasfarok
Te halod legyen elég a mesedélutánból, behívnak téged KPMre aztán utána úgy megbasznak h motort eladod se fizeted ki.
Jóhiszemüség mi? vagy te elég jóhiszemű hogy ezt a szart elhitted
az má az ő dolguk nem?
És azt aki eladta?
figyelj ha behívnak akkor mivan bekaphatják jóhiszemüség miatt nem tudtam róla és akkor nem büntetthet meg...
Sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy vannak e itt olyan emberek akiket már elkaptak 125 ös motorral és ki is derült h 125ös.
Olyan dolgokra volnék kíváncsi h mennyire büntették meg és hogy mennyi időre vonták be a jogsiját.
előre is köszi
bocs de mien motor? ja de most mit félsz nem tudtál róla és nem büntetnek meg szerintem...nem te hamisítottál meg semmi szerintem...
...(bocs) a vevő után?
Üdv.
... igazoltattak egy 125-sel aminek természetesen 50-es papirja van(már így vettem), (van B-jogsi, kötelező a mopeden) de a rendőr azt mondta berendeli átvizsgálásra mert szerinte ez nem 50-es, nem adott semmilyen papirt nem kellett aláirnom semmit, fotót sem készített...az a kérdésem ha eladom a gépet és majd egyszer behívnak akkor utánna mennek-e az eladó után? Mi a tapasztalat?
előre is kösz!
Nincs mit, szivesen.
Nem mintha bármit is befolyásolt volna az ellnekező válasz de így megnyugodott a lelkem
Köszi
Persze, ha nem leszel útban a terület gazdájának.
Szóval ott lehet járkálni "papírtalan" gépezettel is?
Szerintem, nem.