hali a mult héten megállított a rendőr 2 személyel bukó nélkül! papír minden volt ! azt mondta egy feljelentés! ez az első nekem! mire lehet számítani? előre is thx
Persze egész más egy 2T meg 4T nem nagyon lehet összehasonlítani őket,egymás mellé kell állítani és kész(mi agy nézzük)! Tuning ketyeréknél meg csak normálisan összehangolva,lehet elérni azt az esetleges teljesítményt amit a gyártók megadnak!
Nekem egészen pontosan bátyámnak van drz-s gyári áttételével,nem hazudok 4,5 alatt van 100on,innentől nincs is semmin vitatkoznunk! Rs ami nagyon jó esetleg 6 alatt, drz vége 150-160között van,140ig egész szépen megy,onnantól már nem szereti a tempót! Rs se megy 160fölött sőt,óráik abszolút nem mérvadóak! Nekünk volt tuareg wind,rally de nem lehet összehasonlítani őket pl a drz-vel,most haverom pegasojától is többet vártam abba sincs annyi hp mint amennyit írnak!
Nem kellene ennyi hülyeséget összehordani! Honnan veszed ezeket az adatokat? Az rx és a rally illetve rs,af1 (rotax 123 blokk,illetve 122) 34es karbival, arow rendszerrel 34hp nek mondják,aki lemérette padon 30körül voltak hátsókeréken! Ha 38 lenne elmehetne gyári crossnak ! 160 as polini henger(haverom pegasoján ez van) szintén 34 es karbival és arrowal 41hp gyári adat szerint! Azonban a lóerők is ily formán hülyeségek, a drz s mérföldekkel jobban megy nála,hp ben pedig ugyan itt van! Elvileg nyomatékban se sokkal több mivel 39 Nm,gyárilag 25ös rotax blokkok 20Nm körül vannak,160 hengerrel 30közelében kellene lenniük!
egy jó crossmotor is annyi, pl.:cr125, kx125, rm125 stb úgy, hogy nem nyúlsz hozzá! egy 125-ös gyorsasági 36-38LE ha jó az állapot 2ütem és az erősebb típusok közé tartozik pl.:aprilia rs, af1 ezekre ha teszel egy 160-as POLINI hengert akkor simán 42LE hiszen a legtöbb motor amire 160-as polini hengert dobálnak az az aprilia rx ami papíron 50LE lesz ilyenkor hogy ebből mennyi igaz a valóságban azt nem tudom pontosan csak azt írom amit én és ismerőseim tapasztaltak valamint olvastam
Biztos nagyon élvezetes menekülgetni. Aztán meg ha elkapnak meneküléskor akkor rámegy a gatyád. Meg nem a hülyeségből találták ki azt hogy egy fiatal gyerek ne szaladgáljon 25 lóerős motorkkal. felelősség.
Hello olvasom itt hogy sírtok össze vissza hogy pff 80 as dt meg 125 ötös mittom én. én egy 160 as polinis tuning gecivel járok a rendőrnek annyi volt idáig a hozzá szólása " elhiszem hogy 50 es' azt menny tovább durr egy füles ennyi. 1-2 gecizik de általába megseállok azt szoszi gyertek ha tudtok igaz hogy egy menekülésből áll bárhová megyek de legalább élvezetesebb
Ha meg akar szivatni akkor megteszi....A sors iróniája,hogy ezt a motort egy magasbeosztású rendőrtől vettem,aki ezzel járt nap mint nap dolgozni a mókusörsre...
A rend éber őreit.Pláne a közlekedési alfajt nem kéne ennyire hülyére venni.Pontosan tudják az itthon futó tipusokról mennyi hány méter max nem foglalkoztak eddig vele mennjen a majom felkiáltásal.De és itt a nagy De.Mostanában pénz kéne a kasszába és a legkönnyebb ellenállás irányában indulva el egy árnyas fa alatt nem egyszerűbb a 50/125-ös marhákat büntetni mint megfogni egy tolvajt?
beüthetsz te bármit..... akkor is látszik hogy 3x nagyobb a hengere mint egy rigának
beütöm én a vázba bárkinek hogy ez a stallone bácsi motorja, de attól még nem az
Onnan számít a 2 év amikor megszerezted az első jogsidat (A1 vagy B) Szóval ha van 2 éve B-s jogsid akkor nem számítasz kezdőnek, ha nem... értelem szerüen 1 éved van még vissza
a faszt.. nekem az fzren akkor a háccsó "ülés", hogy nekem egy ülőgumómnak elég kb, nem si tudok ráülni rendes, szivacs meg scak anyni van a műbőr alatt hogy ne kopogjon, azt az exem simán szlovák túrákat is végigült, és még boldog is volt tőle.. beszarás..
Jepppp.Ez így van.Tyű de cíp szines a moci milyen nagy.Oszt ha felül 1,5-2 órára a csajszi utána a bugyiba a srác már nem kerül mert egy hétre elzsibbad alul minden szegény lyánynak.
Biztos h 42 Le ?
beütöm én a vázba bárkinek hogy ez a stallone bácsi motorja, de attól még nem az
Nekem van egy Yamaha RS 125 Négyütemű Chopperem gyári állapotban,és a vázban bele van ütve a cm 50.... 200000-ért eladnám ha érdekel valakit....
Bár ezekkel nem csavarodik fel az első kamion hűtőjére.Bár a cbr-el sem ahogy a Hszét látom.