off
apeh dolgozók megérdemlik a pénzt......
ilyen fos bandát....
pesti apehnak befizeti a cégen az adót (16éve folyamatosan) erre a kecskeméti meg basztat hogy miért nem fizettem be....
pedig a megyémben eddig még sosem fizettem adót
most azért költsek borítékra meg bélyegre mert faszok? bezzeg 1 darab fax szám nincs a felszólításon....
köcsög szervezet
Hát szerintem meg igen is módosítani kell, csak. Bár magam előtt látom a híradót holnap ez a nagy piros kör levélnyílással a közepén nem behajtani tilos, hanem elsőbbség adás kötelezőt jelent. Annyi birka van az úton, hogy a már egyszer megtanultat is hihetetlen módon tudja alkalmazni, olyan jól emlékszik. Hallom is a felzúdulást újraírtuk a KRESZ-t elég a foldozgatásból, így mindenki vizsgázhat újra. Ilyen tippeket ne adj a törvényhozóknak!
Amúgy mielött meglepődsz ismerek olyan barmot aki magának fúrogatta a tárcsát az MZ-én!
és lehetne nyitni egy új topicot az 50 kimagyarázása helyett, apropó a KRESZ mint olyan,nem a megalkotóik hanem a szakemberek szerint elavult, nem foltozni kellene újat alkotni, na ez nem megy ennek a cimbalmos bandának.eccerű ,nem értettünk hozzá,csak ez már nem a libákról szól!
négy milliárd ft-ot osztott ki a cimbalmos az apeh dolgozóknak jutalmul ,1 milliárd ft-ból tisztázni és legalizálni lehetne a segédmotor piacot, de ha elszámolták magukat akkor 2 milliárdból sínen lenne az ügy tokkal vonóval, és nem a rendőrnek kellene totózni és enni a boxot hogy 50-es, nem 50-es .na fakabátok akkor megállapítanám hogy sipka sál leszarják odafent a ti mindennapi munkátokat, számukra könnyebb fenntartani ezt a káoszt mint rendet tenni MOST, ez itt a lényeg. inkább azokat jutalmazzák akik a dolgozókat nyúzzák elsüllyedő rendszerükben, és nem felemelkedésen dolgoznak vagy arra költenének. ennyi. ezért is lesz választás és ezért is kell a változás.
üdv! a közhiedelemmel ellentétben igen is ülnek hülyék a rendörségen és a kpm-nél is csak történjen meg veled is . nekem a tdr 125 müszaki vizsgáján a vizsgabiztos a szemembe nézve kérdezte hogy én furkáltam-e ki az első-hátsó féktárcsámat, gondolom nem hülye csak hülyéskedik. a szabálysértési előadónál a haver esett le a székről mikor az őt elütő autóvezető azt nyilatkozta hogy:igen elismeri hogy ittasan közlekedve ,hátulról nekiment a motorosnak. mire az előadó:50/50 % hibásak .miért is? mert a motoros a másik sávban az ütközés helyszinétől 6m-re hagyott nyomot az aszfalton .mire az autós kifakadt: hölgyem, az ütközés helyétől addig a pontig a motoros a levegőben repült . ennyi! nagyon ne éltessétek magatokat............
Sziasztok! Nem pont témába vágó, de megkérdezem. A jelenlegi állás szerint mikor várható a rendszámosítás, és az ezzel járó mizéria az 50-es motoroknál.?
Pont arra jó, hogy kertek alatt járj vele, motorozgass a határba, egyébként semmire. 50-es papír? Adásvételi 50ccm és egyből 50-es a motor vicc. Egyre jobban fázik ettől a dologtól mindenki. Persze vannak akik mennek, tegyék. Faluba is elmegy még.
Igazad van tanyára jó de akkor minek az 50-es papir?Pl egy robogoval hogy mászkálsz a kertek alatt a sárban?Saját tapasztalatbol irom,nem is tudtam eladni csak egy sokkal szarab 50-esre elcserélni.ja meg mindeg paráztam mikor veszik ki alolam.De ez már 5 éve volt.
azért elég kevés lopott köztök.......
meg akinek a tanyára kell, meg dagonyázni a pusztába annak jó a 125 ös
ha keménykednek a yardok jobban meg ha sikerül bevezetni a tervezett rendszert, akkor lehet ám majd jó olcsón venni a 125ösöket
akinek van esze már most eladja viszonylag olcsón, mert utánna félárban sem kel el.........
Soha nem szabad megvenni 125/50-es kamu motort!nincs olyan hülye rendör aki nem vágja le kapásból,és jön a kpm vizsga,okirathamisitás stb.Ez mind külföldröl behozott(lopott)motor. legjobb egy erős 50-es,pl ez:Derbi Senda 2004-es 240.000 körül.
hogyne.....
mondani mindent lehet
én is 50esként használom a 600ast
lereszeltem az 595ccm et és már 50es lett
eddig még az összes rendőr elhitte akivel találkoztam
cs az érdekel h van egy 125 ös motor aminek nincs rendszáma tisztába vok h 125/50 es de adásvételibe 50ccm et irunk! és én az mondhatom ha elkap a rendőr h átbasztak a vételkor?
Ráhagytam.A vicces hogy nem is akar motort csak a dugók miatt kel neki meg hogy nem lehet parkolni.Mondom mé nem 50-est vesz egy 70-es hengerrel még menne is annyit mint az a túlmotorizált kanapé.De hát az meg nem kényelmes.Ez volt a válasz.
Áh most volt egy ismerős aki autóból akar 125-ös burgmanra ülni úgy hogy fingja sincs a motorozás mikéntjéről.Váltig állítja hogy simán megeteti a rendőrt hogy 50-es.És nem tudtam megváltoztatni a véleményét.
Tehát mindig lesz aki mindent jobban tud és ő a császár.Így mindíg lesz használtautós 50/125-ös hirdetés aki ezeket az autóból átszállóka célozza.Modjuk tényleg csak az első 4 hónapos jogsielvonás/50e res birságig.Utána jön az eladás smkp papírral felirattal és kezdődik az egész előlről.
Egyetétek!Tényleg pár rongyos ezresen megy a cirkusz?Megéri ez? Az esetleges balesetnél a keverés-kavarás, idegeskedés!
Nekem ezt senki nem fogja tudni megmagyarázni hogy megéri!
Na de mégis, mennyi a biztosítás egy évre? 6-7 ropi? Ha júniusban veszed, legyen 4 & akkor no para. Ha valaki sajnálja rászánni, akkor nem tudom sajnálni. Engem már durrantott seggbe így robesszal egy önjelölt Bitter Sanyi. Ha nem vettük volna fenyegetőzősre a hangsúlyt, sztem máig is pengetné a megint csak irdatlan 17 ezres káromat...
apeh dolgozók megérdemlik a pénzt......
ilyen fos bandát....
pesti apehnak befizeti a cégen az adót (16éve folyamatosan) erre a kecskeméti meg basztat hogy miért nem fizettem be....
pedig a megyémben eddig még sosem fizettem adót
most azért költsek borítékra meg bélyegre mert faszok? bezzeg 1 darab fax szám nincs a felszólításon....
köcsög szervezet