Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.
Lenne egy pár alternatívám erre a 125/50-re.
Első: Ha van egy 125/50-es RX-em meg egy TK-s 50-es. akkor annak a vázszámát ütöm bele a 125-ös vázba és abból tudni hogy a motor 50-es!

a másik: ugye a segédmotor kerékpárnak 40km/h a vége elvileg. akkor elgé ha ugy áttételezem le hogy annyit menjen végre és átmegy?

a 3. pedigakkor mivan ha bekellene vinni de éppen megragadt a henger. Hogy vizsgálják be nekem?
Szeretni meg a türelmi zónában!
olvass, kicsi csikó, még lapoznod sem kell.
Nem ezt kérdeztem hanem azt hogy mondta már vki ezt hogy nem tudta róla és ebből milett?
hinni a templomban kell
Sziasztok még mindig hiszek ebbe a jóhiszemüségben küldene erröl vmit vki a netről?Vagy már vki kamuzta ezt hogy nem tudta hogy 50 es?
ehh
minek az a vazelin?
kancigó nem fürdős! csúszik az a szerszám magától is
annyi mindenféle lerakódás van ott
Az grátisz.
Szerintem a vazelin nem szériaszerelvény a zárkában.
Csak a kancigány.
Sokan nem tudják,de a cellában egy vödor vazelin és egy 120kg-os kancigány társaságában már derengeni szokott
Tényleg?
Hány éves vagy fiam?
neeem

én ezt nem tudtam
A törvény nem ismerete nem mentesít a következmények alól.
most ne haragudj de így senkit nem baxnak át.50-est fizetsz de nagyobbat kapsz?És még nem is tudtad?Akkor én egy ezrest kérnék a 650-es áráért és még jobban is hasonlítanak.Ez egy és nem is fontos.
Ami fontos hogy a törvény nem ismerete nem ment fel a hatlya alól.

Magyarán kinyírod a szomszédod majd mosod kezeidet hogy te nem is tudtad hogy tilos.
Na ne röhögtess.kutyát sem érdekel hogy te nem tudtad sőt még ha szívózol rádvernek okirat hamisítást.
És ez KB ebben a topikban csak egy év alatt KB 1000x elhangzott.
Kicsit olvasnál írás helyett kapnál kimerítő választ.
Mér lenne hülye?És ha téged télleg átbasztak és nem tudtál róla akkor jó hugy megbüntetnek?
Azt a qrva nem unja senki a hülye kérdéseket?
Szerintetek mivan akkor ha behívnak kpmre és kiderül...És én aztmondom nem tudtam róla hogy nem 50 est vettem akkor is büntetnek?
kivárom hogy letedd nyugi, meg nem is olyan egyszerű ezt intézni
szerintem a legegyszerűbb 16 évesen egy 125ös kategória és utána 2 év baleset és szabálysértés mentesen eltöltött idő után jöhetne a korlátlan
gyorshajtásért meg keményebben kellene az eltiltásokat adni akkor a sok újgazdag csemetének is lenne ok arra miért nem érdemes sietni
látom te is átlátod!valamit ki kell találni!na mék zabbantok valamit!
Igen, erre példa az a Korlátozott kategória, aminél 2x kW és 0.16 (kW/kg) arány a megengedett... Hol vannak ilyen motorok? egy 20kW-os motor nem lesz 160 kiló... Ez is annó az MZ-k idejében alakult törvény, ami azóta idejemúlt, sajnos...
igen sajna áfogó dolgok nincsenek,és abban is igazad van hogy a közút nem versenypálya,it igazán ha az elejéről olvastad volna a 125 ről kezdtük a témát, és azt gondolom, hogy b-s jogsival 25 év felett lehetne sm ként használni 1 személyel, vagy valami ilyen volt a felvetés,mindenkinek van igaza, csak az a legfőbb gond, hogy ezek a rendeletek 1975 ben íródtak és azóta igazán sokat nem módosítottak rajta a technika meg azóta megsokszorozódott teljesítménnyel bír,ammit kontrollálni kéne!
Én nem azt akartam mondani, hogy nincs igazság a mondanivalótokban, hanem hogy átfogó megoldás nincsen rájuk, törekvések lehetnek, de mindent kijátszanának azok, akik tényleg megtehetik, aki meg nem Gixxeren kezd, mert olyan gazdag, az ugysem száguldozik 200+ -al (szerintem....) Én személy szerint nem vagyok benne biztos, hogy ezeket a közúton kell használni, de persze ez is csak magánvélemény...