Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úúú mennyire bírnék egy olyan agressive korit..
most 50es vagy nem? mennyit megy?
Sziasztok!

Suzuki tsr-ből létezik 50es? Az enyémbe bele van ütve, hogy 49ccm, de tuti senki nem fogja elhinni, hogy kismoci... Lehet vele bármit is kezdeni? Vagy marad a rendőrkerülés az erdőig?
elvileg simán. HA megvan minden forgalombahelyezéshez szükséges papír. DE ha 50esként kötsz rá kötelezőt mert járni akarsz vele, és utána kötnél 125-re az egyrészt biztosítási csalás, másrészt adócsalás is lehet utólag.
Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Ha veszek egy "50-es" motort és később forgalomba akarom helyezni az megoldható?
Ha igen hogyan?
üdv. Figy én 2,5 hónapja vettem a mocit most vagyok a 8000. kilóméternál és még semmi gáz nemvolt vele... ugyanugy megy még 110-et de már mikor megvettük akkor csörgött szval most generálozom.
Még mindíg senki nem érti hogy nem a sima közuti ellenőrzésen van a gond.Kutyát nem érdekli hogy most feldobnak a motorra és jól megizélnek 3-an meg még fizet pénzbüntit meg elveszik a jogsit.
Itt a balesetekkel van a gond.Ha egy nem a jogosítványnak megfelelő járművel okoz valaki balesetet és még személyi sérülés is lessz ne adj isten.Akkor van a nagy gáz.Ott még börtön is kinézhet az ügy súlyosságától függően.És ezt senki nem érti meg míg nem a bőrén tapasztalja.Minden héten megkérdezik mi a stájsz ha jogsi nélkül vezet.Erre csak azt tom mondani 30e től az 5év kenyéren és vizen kedves cellatársakkal.Legalább a szexuális élet rendben lessz és rendszeres.
mindenki maga dönt de én nem simogatom a buksiját hogy menj csak.
pont ezt mondom én is. Ha már úgyis elveszik a jogsiját akkor mind1 mivel megy. Mert kinézetre talán csak a kipufogó nagysága más a 125 ös és a 180-ason.
Akkor váltok Én is 1000-es mocira, minek tegyem le a jogsit, hiszen mindenki így közlekedik.
Na jó, ez csak vicc volt.
Még hányszor kérdezitek meg a megfelelő jogosítvány nélküli motorozást?
Ha már lúd legyen kövér mért nem rögtön CBR1000 RR.Végülis 2x nem tudnak lecsukni.Minek a lassú tré 180-as robesz a CBR jobban megy és a dizsi előtt is májerebb mint a fos rotyogó.A rendőr meg láma és tudatlan simán rá lehet magyarázni hogy vissza van folytva így 45-nél nem is megy többel ezért elég neki az adás-vételi.Lazán beeszi a fakabát csak adni kell a nagymenőt és leugatni.
Szia!
Ezeket elhiszem, de arra adj választ, hogy mennyi a futásteljesítménye egy ilyen motornak. Magyarul, hány km után kell generál?
Köszi, ha válaszolsz.
nekem az a véleményem hogy ha már csalsz akkor miért ne a nagyobbal? Ha olyan rendőr állít meg aki ért hozzá, az megbüntet a 25-össel is sztem.
Heló
A 180as 2T runner nagyon cink már?
Vagy maradjak egy 125nél?Vagy még az is veszélyes játék?
Válaszotok előre is köszi
Nekem nsr-em van és megtesz 110 kilómétert óránként
Am nekem 15x45 áttétel van gyári 24 es karbi, prox dugattyú,prox hajtókar. gyári kipuff ami megvan buherálva.. szétvágtama rezonátort és kivetttem a tölcsért. de azelött is ment 110 et így csak nagyobb hangja lett. Jahés gyárilag írják ,hogy 110 et kell mennie ha gyári állapotú. Ma már nagyonfejlett az 50 es kategória szerintem
ismerős a régi cagivak gyárilag szépen mennek. véglis nem nagy kunsz tefolytani legkisebb lánckerék előre, meg haveromtól elkérem azt a fodulat leszabályzó cuccost. 5000nél többet nemfog forogni
Szombathelyen lakok. fogok csinálni on board vidit mindenképp
Ki kell venni a váltóból 3 fogaskereket és már kész is a lefojtás.
Nekem az 50 es gyári Cagiva ment 110 et. Igaz 100 tól már nehézkesen gyorsult. Am meg ha beküldenek kpm-re akkor előtte lefolytod ,hogy ne menjen többet 45 nél és kész
ja és ha nem bírunk eljutni egymáshoz, akkor csinálj egy onboard videót 0-120-ig és csinálok egyet én is!
merre laksz, mert én kíváncsi lennék arra az rs-re, hogy enyémhez képest mit megy?
nem nagypofájúskodni akarok, de én nem az 50-es kategóriát látom ellenfélnek
tudom
egyáltalán nem gyorsulja ki lassan, Minarelli am 6 blokk. legerősebb 50es blokk :) 50es DR sport henger, 19es del orto karbi, sportlégszűrő, polini végdob 15/47es áttétel. tényleg nem bunkóságból mondom nekemi is volt 70es Derbim de az nem ért fel ezzel az rs-el!
sosem száguldozok, max lakott területen kívül.
egyáltalán nem száguldozok és nemis nagyképűzük. barátnőmmel ültünk egy kávézó elötti parkolóba. ott állt a motorom. jön a rendőrautó elmegy mellettünk ,sziréna, viszajön és akkor kérte el a papírokat meg hogy ne nevettessem ki magamat ez tuti nem 50-es. Én kedvesen adtam jogsit biztosítást adásvételit mindent, ők mégis magyarázták hogy kpm.
Ő mondta a 110-et.