Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az okmányirodában aszondták nem lehet.Még bontásit is akartak kérni.Bontós meg mondja kivágja a vázszámot.No ebből nem kértem.Úgyhogy most a rendszámos robimból zárt őályás versenymotor lessz. Kész röhely hogy veresegyházán ezt kérik gödöllőn meg simán kivonják.Ebben az országban egyszerűen nem tudják mik az egységes követelmények.Szerintem autós rend szerint akarták csak motorra nem ez vonatkozik.
Tuner,ha már volt rendszáma,akkor a rendőrségi nyilvántartásban benne kell lennie.Ha kivonták is,vissza lehet helyeztetni forgalomba.Ha jól látom vidéki vagy,és ha ismered a helyi falurendőrt,alváz-motorszámmal kérd meg hogy nézzen utána.Persze ha lopott akkor bukta van,vagy ha eddig M-jogsival vezetted és valóban rendszámos lenne,akkor míg nem lesz az,és neked Ak.jogsid,addig csak tologathatod.Én ezért adtam el a Gilerát,(125-ös volt az is,de no rendszám)levizsgáztam A-ra,és nyugodtan vihetem az asszonyt a Yamival.Mégiscsak jobb így.
Ha kivonták akkoris letudja..(de a papirja kell hozzá)
Ha szerencséd van kopogtatnak a yardtól a morcos emberek.Olyan hogy volt rendszám de eltünt nincs.Ha volt de kivonták a forgalomból a büdös életben nem tudod levizsgáztatni.Hameg csak úgy nincs akkor kiderülhet éppen hogy lopott volt, mégnagyobb gáz.
Hali!Van egy aprilia af1 125-ös futuram és álitolag régen volt magyar rendszáma de most nincs meg semijen pairja jelenleg 50-esként használom.Hogy tudnám papiroztatni?th
Szerintetek nagy bukta ha földesuton közlekedek meg erdőbe a rendőrtől távol egy enduroval és a motor 125ccm de csak 50 papírjai vannak nekem ez fontos lenne mert csak ahoz van jogsim irjatok kösz!
igen vagy vmelyik sztorit
Mondjá butasünös-kimagyarázóst.Hogy vót.Legalább tanulok.
Nekem csak a 125-ös TZR-em volt vészes. Megvettük jöttem vele haza full sötét, részeg középen az országúton keresztben biciklivel... bumm.... megáll az első autós, első kérdés: hívjunk rendőrt? Ne...
Mindennek eljön az ideje egyszer. Nekem 13 évig megfelelt az 50-70-es kategória néhány ember meg 1-2 évért sír? Vicc. Mert gyorsan akar menni.
3 éve van korlátlan jogsim, de már el is felejtettem milyen rettegni a lebukástól Tudnék mesélni menekülős meg emiatt majdnem perecelős sztorikat ezerszám. Mondjuk butasünös-kimagyarázósat is
Ne aggódj meglesz az. Egyébként megfognak még egyszer komolyabb lesz a büntetés, nembeszélve arról, hogy már ismernek. Nálunk harapnak ezekre a motorokra. Nálunk rövid életű lennél. De olvashatsz olyat is éveket jár/járt el 25-ös járgánnyal. Aztán imádkozz, hogy ne legyen semmi gríz. A büntetések komolyak. Kifutnak bármilyen jogsit.
2 év? Csak tipp...
Amikor elkaptak azt mondták, h 28 napon belül kiküldik az idézést,és a bírság várhatóan 50.000 ft lesz. Namost azóta eltelt 53 nap,és még mindig semmi. Szerintetek mi lesz? Mennyi az elévülési ideje az ilyesminek?
A viccet félretéve,én is jártam jogsi nélkűl.A 2. alkalommal elkaptak egy kihalt útszakaszon éjjel 1-kor.
Más meg évekig elegerészik.
Ezt még nem is hallottam.
Temető mellett születtem,azért vagyok ilyen szellemes
50-50%.Lehet évekig jársz.Lehet a jövő héten fltérdre ereszkedsz és bekapod.
nem de tényleg nem akarok összeveszni veletek csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi annak a valószínűsége, hogy megúszom, mert volt erre is példa gondolom
látom te is tréfa-répát reggeliztél
Most komolyan mit hittél,mi lesz ha elkapnak?
Kitüntetnek?Pénzjutalmat adnak?
nagyon jópofa vagy de én nem ilyen szélsőségekre keresem a megoldást
Nem fognak megbünteni, jogosítvány nélkül is lehet motorozni bármilyen ccm-es motorral és a sebességtúllépést sem büntetik, söt 6 személlyel is lehet motorozni egy motoron. Így most jobb? Tényleg, ha így leszólod azokat akik segíteni akarnak, inkább ne kérj segítséget.
De további sok szerencsét az utakon.
én egy kis bíztatást vártam de itt mindenki ilyen tudálékos pesszimista csöveskukorica.. ne vegyétek már magatokat olyan komolyan mert megárt
Ettől még fizetni fogsz.
Nem is meghatni akarom őket csak elmondom, h én nem értek a motorokhoz és nekem csak alámadták én meg megyek vele.