Ezen a fórumon a rendőröket nem szokásunk szarozni.34 éve moto
rozom, és 1-2 esettől eltekintve nem találkoztam buta rendőrrel. Mióta érettségiznek azóta egyáltalán nem. És itt az a szokás, hogy nem fórumozunk adatlap kitöltés nélkül.És nem a címedre vagyunk kiváncsiak.
Nézd meg a hozzászólók életkorát is... Nyilván te utálod a motorosokat, mert hajtanak mint az ökrök, üvölt a kipufogójuk, stb. Nem ott van a gond hogy motoros, ott van a gond hogy ember!
Ja, és Thebear valaki hozzászólását írta be, Ő már idősebb, de nyilván te is láttad ha megnézted az adatlapját, hogy nem lehet 18 éves.
Elolvasgattam a hozzászólások nagy részét. Konzekvenciaképp levonható, hogy nem véletlenül viselkedtek az utakon úgy mint az állatok. Azok is vagytok.
Nahh ide se jövök többet.
"te ezek a rendőrök nagy állatok" írja ezt az aki, így fogalmaz:
bennevan
cm50
nem használhatnám a forgalomba
pitsába
meik
beakart
Állítólag hősunk még tanul. Mit? Írni?
Nem küldtél el senkit a picsába, csak szeretted volna. A maximum amit elt tudok képzelni egy magadfajta kis nyomorékról, hogy elsírtad magad, itt meg játszod a faszagyereket. Remélem te is elintézed magad valamelyik kanyarban, záros határidőn belül.
Ilyen szellemi képességekkel ne beszélj már továbbtanulásról. Vagy tervezted még elvégezni az általános 3. osztályát is?
Egyébként sajnálom az esetet, kár hogy csak a csuklód ment tönkre...
én nemtudom, engem akárhányszor megállitottak, sose foglalkoztak vele hogy kutakodjanak a 124ccm miatt, engem is állitott meg motoros rendőr xd az viszont neces volt, kicsit tereltem a szót, kérdezgettem h mér járnak mostanába ere ennyit... stb, mondjuk mond megérdezte hogy 50es? en meg mindieg montam hogy természetesen... en nyugott vagyok, amugymeg arra nem nagyon járok amerre a rend őre, max ha pékségbe megyek, deakkor a 80as DT vel:D azzal meg már annyiszor láttak hogy meg se állitanak
Hali!
Jól teszed,hogy vársz.Nekem is volt 125/50-es mocim.Egy Tuareg 125-öm. Mindíg szorongtam egy picit,ha rendőrt láttam.Szerencsére,hogy engem nem kaptak el vele.De haverom rendőr volt és mondta,hogy nem hülyék Ők se.Azért észreveszik,hogy 50 vagy 125.Főleg a blokkjából megítélve.Ha meg motoros rendőrrel találkozol annak aztán magyarázkodhatsz
Csak az mondja hogy nem lesz bajod, aki tudja hogy ezt akarod hallani...
Másrészt ha ezzel elkapnak, akkor könnyen ugorhat a szeptemberi 250 - akkor aztán lehet simsonozni egy darabig.
Mit csinálj? Várj! Ennyi.
Azt tedd, ami törvényes....abból még senkinek nem lett baja!
A 10, aki azt mondja nem kötnek bele....még ugyanúgy gondolkodik mint te/ti. De nem ez a helyes!
Azon a pár hónapon nem múljon máááár...
Az a bajom, hogy 10 ember azt mondja nem kötnek bele, 10 meg azt hogy rizikós. Hogy most mit tegyek... szívni nem akarok de a simsont már kinőttem. Nagymotorra csak szeptembertől megyek... :S
Hali!
Azt szeretném megtudni hogy egy Yamaha DR125 LC-vel mennyire lehetek nyugodt ha megállít a rendőr? 50-es papírok miatt kérdezem, mert nagyon szemezgetek 1-el, de ez kicsit úgymond visszafog a megvételétől :S
Nem hiszem, hogy nagyon bízonyítanod kellene. Egy 50-esen látszik, hogy nem nagy. Furulya vastagságú kipuff, 50-es blokk, henger. Szerintem ne csinálj semmit csak menj vele. Ha piszkálnak azzal, hogy nincs fémbilétád, akkor nincs más hátra csakk az NKH.
rozom, és 1-2 esettől eltekintve nem találkoztam buta rendőrrel. Mióta érettségiznek azóta egyáltalán nem. És itt az a szokás, hogy nem fórumozunk adatlap kitöltés nélkül.És nem a címedre vagyunk kiváncsiak.
Ja, és Thebear valaki hozzászólását írta be, Ő már idősebb, de nyilván te is láttad ha megnézted az adatlapját, hogy nem lehet 18 éves.
Nahh ide se jövök többet.
bennevan
cm50
nem használhatnám a forgalomba
pitsába
meik
beakart
Állítólag hősunk még tanul. Mit? Írni?
Nem küldtél el senkit a picsába, csak szeretted volna. A maximum amit elt tudok képzelni egy magadfajta kis nyomorékról, hogy elsírtad magad, itt meg játszod a faszagyereket. Remélem te is elintézed magad valamelyik kanyarban, záros határidőn belül.
Egyébként sajnálom az esetet, kár hogy csak a csuklód ment tönkre...
Jól teszed,hogy vársz.Nekem is volt 125/50-es mocim.Egy Tuareg 125-öm. Mindíg szorongtam egy picit,ha rendőrt láttam.Szerencsére,hogy engem nem kaptak el vele.De haverom rendőr volt és mondta,hogy nem hülyék Ők se.Azért észreveszik,hogy 50 vagy 125.Főleg a blokkjából megítélve.Ha meg motoros rendőrrel találkozol annak aztán magyarázkodhatsz
Másrészt ha ezzel elkapnak, akkor könnyen ugorhat a szeptemberi 250 - akkor aztán lehet simsonozni egy darabig.
Azt tedd, ami törvényes....abból még senkinek nem lett baja!
A 10, aki azt mondja nem kötnek bele....még ugyanúgy gondolkodik mint te/ti. De nem ez a helyes!
Azon a pár hónapon nem múljon máááár...
Azt szeretném megtudni hogy egy Yamaha DR125 LC-vel mennyire lehetek nyugodt ha megállít a rendőr? 50-es papírok miatt kérdezem, mert nagyon szemezgetek 1-el, de ez kicsit úgymond visszafog a megvételétől :S
Képzeld, én azt hallottam, hogy ingyenes lesz a benzin!