Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El.Semmi gond.Pohárral mérik.Egy stampo kettőő............és így tovább.Majd mikor tökrészegek megszámolják.Lehet le kell venniük a cipőt is mert ennyire tajt már nehéz a számolás.
Hellosztok!

Szerintetek egy Suzuki RG 80-as még elmegy? MErt egy kicsit félek :P

És ez a hengerürtartalom mérés hogy megy?

Üdv, majki1111
Anyám. Mégegy.nem lehetne valami fejlécen egy GYIK-ot ide ragasztani?Egyszerűbb lenne az élet.
szerintetek honda nsr azmár necces 50esként mondani?
habár komoly egy 50es hangja van meg a hengerbe bele van nyomvah h 49cm.
km órába meg 120as számlap van
igazábol nem tudna mibe belekötni
vagy mégis?
hello mindenki!Van valaki olyan aki vagy (ismer olyat aki) tud redszámoztatni motort aminek nincsenek papírjai! Az írjon már ide bojtor.imre@freemail.hu!
max ha a rezót megfúrod
akkor lesz némi pattogó hangja
Láttál már maxi runner/50-es légszűrőt,hallottál már élőben a kettőt?

Mert a yard tuti.
azért sztem a runnerek eléggé összetéveszthetők, főleg ha mondjuk ki van cserélve a km óra.
szerintem kb 1000x leírták már itt hogy egy 125öst össze sem lehet téveszteni egy 50es géppel
még véletlen sem.......
meg aztán hamarosan jön a rendszám és vége is mindennek......
és pl. egy Aprilia Classic/Red Rose 125 ccmmel már lehet 50esként használni? hiszen annak van 50-es kis testvére :) ill. érdemes olyan mocikat nézni aminek van 50es verziója is?
Most mé mondasz ilyet.A rendőrök és a KPM-esek mind alkalatlanok és nem tudnak megkülömböztetni egy kukásautót a rollertől.Simán elmegy akár egy Intruder 1500-as is rendszám nélkül ha mutatja az adás vételit és azt mondja nem ismeri a motorokat csak az eladó átverte.
Ilyen mesével járok Krazzal munkába és még senkinek sem tünt fel hogy csak SMKP jogsim van pedig nézte a yard de elhitte hogy nem rendszámköteles.Csak jól le kell kiabálni és megszeppen.

(ha nem tünik fel valakinek vicc volt)
öcsipók, az a cink hogy egy nagy léghűtéses hengeres 4t dohogó hanggal sose lesz 50esnek tűnő, szeritnem ez már nagyon necces.
Hali!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a nagyobb motorokkal pl. Kawasaki Eliminator 125, yamaha virago 125, Honda Rebel 125 és a hasonlókból, lehet 50est csinálni? :) Vagy totál lebukás és esélytelen a dolog. Csak mert első motoromat tervezem és az ilyesfajta stílusú mocik jönnek be. De ugyebár a 125 vagy 100ccm :) Köszönöm a segítséget!
Asszem láttam 190e ért rendszámost.Bár a régiek redszámozása elég olcsó ha jól tom nincs 100e.Regadó kérdése.Már nincs származás ellenőrzés és a vizsga egyesítve van a eredetiséggel így kijön a forgalmival meg a rendszámmal 50e ből.
Zoli a rendszámoztatás ára volt a kérdés. Persze ha venni akarsz akkor 180-280k az ára állapot évjárattól függően. A rendszámoztatás 100-120k körül.
Nemigen.
Kéne még pénz rá egy 50-e.Ezeknek jellemzően 180-200 körüli az ára.
100-120k. évjárat függő.
Hyhy!
Érdekelne, hogy ha vennék egy 180as v 200as Gilera Runnert, amely nem rendszámos, viszont megvannak a papírjai, akkor a rendszámoztatás körülbelül mennyibe kerülne nekem?
Jóccakát
na, szép álmokat, megyek húzni a lóbőrt
Örülök... ugye h tökfelesleges a kötelező
nálad? Az
Jaja, kissé összevéreztem az alvázadat, kimásztam alóla és máris alkudozok... teljesen életszerű
tudod kinek kéne, amikor összebasztad a kocsimat és még rám is akarsz tukmálni egy ilyet