Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűbbnek tartom mint a 30ezer bírságot
Nincs itt minimum 30ezer Ft Egy olyat jelent fel akinek nincs önálló keresete? Az miből fizeti ki...
rádöntenek a motorra, beolajozzák a segged és irgalmatlanul megdugják
ez az alap bünti
Azzal már egy kicsit kockázatos, nagy a motor, benne az óra ha jól tudom 200km/h-ig van órázva! Úgy hogy ott nehéz magyarázkodni, hogy ez 50-es rendősbácsi! 125-s crossokat hamarabb kimagyarázod
Akinek megéri a minimum 30.000.- Ft értékű bírság az vezessen csak nyugodtan. Akinek nem az vizsgázzon le és rendszámoztassa le a motorját. Szerintem...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h eddig szerettem volna venni egy yamaha tzr 50-est de most ajánatot kaptam nagyon jó áron egy Yamaha yzf-r125-re.Nekem csak M-es jogsim van és nem tudom h mennyire kockázatos 50-es papírral járkálni egy ilyen mocival meg mik a következményei ha elkapnak.Ha valaki segítene nekem azt nagyon megköszönném.
Válaszokat előre is köszönöm.(Sorry h ilyen hosszú lett.......)
Szerintem ez még később lesz, most a gazdaságot akarják talpra állítani Bajnaiék, nem 50-es motorok rendszámával fognak foglalkozni egy ideig
Vagyis remélem
Sziasztok!VAlaki meg tudja mondani mikortol kell rendszámoztatni az 50-eseket?Mert 125-öst akrok veni papiral de ha lehet akkor nem akkarom egyelöre rendszámal hajtani......
Ha gyárilag 50-es a motor és később kerül rá egy szett akkor nincs ok, hogy csík legyen a gatyában.
Szia(sztok)Ennyire azért ne kötekedj(csak a 80as években volt ez a simó 51es kötekedési alapnak )szerintem mostanság nemkötekszenek ezzel kapcsolatban(max ha haragszik a yard )Azmeg ha széjjel tuningolod azmeg kivülről nemlátszik..
Motor tipusból 50 ccm-es kivülről meg nem látszik, hogy 80-as csak megbontás után. Akkor mi van a simsonokkal?
Ami 50-nél nagyobb, már nem segédmotorkerékpár.
Ha kiderül, igen.
Ugyan ugy birálják el büntetésügyileg mint a 125/50-es motorokat?
Az már nem segédmotorkerékpár.
Mi van akkor ha az 50-es motorból 80-ast csinálok hengercserével. Az bukta vagy mi?
Te egy nagyon "okos" névtelen, arctalan senki lehetsz.....
De legalább ne biztass másokat hülyeségre!
Meg úgy tudom, hogy eltolták a rendszámozást 2011-re, amikor majd az újakra kerül fel a rendszám, tehát körülbelül 5 év múlva lesz kb. a Babettákon is rendszám. Így még egy pár évig el lehet sütni a 125/50-et, és a yard sem basztat.
A rendőrök nem figyelik annyira. Nem akarnak plusz munkát maguknak...a nagyobb halakra vadásznak..nem egy ötvenes smkp-ra.
Lényeg h ne legyen mo-n regisztrálva a gép. Meg kis apró ötletek a kicsinyítésre. Ha okosan mész nem lesz baj. Ahol rendőrt látsz kerüld ki, ha kitudod fölöslegesen ne bassz ki magaddal.

Lekopogom velem sem kötekedtek eddig.
1. nagyon
2. 1 év eltiltás, a pénzbírság változott, asszem 100.000
3. kb. 100.000
Üdv!

Három kérdésem lenne, az egyik az az, hogy mennyire figyelik a rendőrök azt, hogy mekkora a motorod valójában, a második, hogy milyen jogi következménye lehet ha elkapnak 125/50-el, és a harmadik pedig az, hogy körülbelül egy 125/50-es motornak mennyi lenne a forgalomba helyezési díja 125-ös papírok mellett. Na jó még egy ha nem túl sok! Menyit kell fizetni egy 125-ös gép után x-időnként
válaszokat előre is köszönöm
Látom elég feszült itt a hangulat. A motorom eladó ha érdekel valakit azért 125/50
adásvételi, biztosítás. Az a 60ccm necces, valamelyik előző tulaj üttette bele, ami bcs.
CSáó

50 es motorhoz milyen papírok kellenek? Biztosítás meg adásvételi? 125 re van jogsim, de van egy 200 EXC-ém paír NÉkül, dettó olyan mint a 125 ös , ráadásul gyárilag a hengerbe bele van Írva hogy 60 ccm ( nem tudom hogy)
Te figyi, nézd már meg az adatlapomat, mielőtt hülyeségeket írsz.
1. Rendőr vagyok.
2. Jogász vagyok
3. A kicsik okulására raktam be a cikket, amit a motorrevü jogászának írtak.
4. Egy dolog, hogy nem értesz egyet valakivel, azzal, amit művel. De ne kívánd már más halálát, balesetét. TE nem vagy motoros, ha ilyeneket írsz. Szálljon a fejedre minden kívánságod.