Őőő a környéketeken nincsenek rendőrök?Mert ez a csak a környéken motorozásra nem kellenek papírok elég fura hozzállás.Pont 2 KM re a melóhelyemtől büntettek az ismerős zsaruk meg rendesen.És mi másért a jogsi hiánya miatt.Na nem mert nem volt hanem mert egyszerűen a kabátomban maradt.Ha meg nincs sehol zsaru írd már be az adatlapra ezt a helyet lehet odaköltözöm.
Most nyáron meg akarom csinálni a jogsit csak kicsit vezetek előtte h legyen egy kis rutinom. Mennyibe kerűl az A korlátozott? Ha jól tudom 2 hónap alatt meg lehet csinálni.Az elsősegélyt ugye nem kell újra megcsinálni?
Akkor én értettem félre azt hittem az enyémre reagáltál. Én nem mondtam ilyet h "én csak 15 vagyok" szöveggel ki lehet vagy ki lehetne bújni a felelősség alól. Fontos a felelősségrevonás életkortol függetlenűl.
Én kihagynám. Túl magasak már a bírságok, túl sok mindenbe belekötnek, túl sok hülyeség lehet belőle. Ne kísértsd az ördögöt. Nem ér annyit. Mindennek eljön egyszer az ideje. 50-es szekérrel is lehet jót motorozni. Igaz nem túrára való.
Miért ez milyen hangnem?
Meg ugye lássuk be nem is a te postodra reagáltam... DE: Törvények vannak amiket BE KELL TARTANI. Aki megszegi az számoljon a következménnyekkel. Igenis kiskorú is felelőségre vonható. Ha nincs keresete, van az eltartójának, majd az fizet. Meg ne képzeljük már azt, hogy "én csak 15 vagyok" szöveggel mentesülünk minden felelőségrevonás alól. Nagyon is jó elképzelés volt a robogók rendszámoztatása. Akkor nincs kibújkálás, rendőr elől szökdösés. Megy a csekk és gól.
Természetesen nem egy "Motorozzuk körbe Magyarországot" túrára megyek vele csak itt szűkösen a környéken járkálnék vele. A másik meg lehet h most nyár végén vagy jövőnyáron leteszem a jogsit rá de nem szeretném ezt a lehetőséget kihagyni......
Na de egy ilyenben nem ülnél rá az enyémre fogadjunk Ha megnézed a képeimet van rajtam egy Dainese kabát. Na az való túramotorra. Csak még egy jó nadrágot kéne találnom hozzá
Mondom, nem a látvány a lényeg számomra, hanem a ruhák nyújtotta biztonság.
Meg ugye lássuk be nem is a te postodra reagáltam... DE: Törvények vannak amiket BE KELL TARTANI. Aki megszegi az számoljon a következménnyekkel. Igenis kiskorú is felelőségre vonható. Ha nincs keresete, van az eltartójának, majd az fizet. Meg ne képzeljük már azt, hogy "én csak 15 vagyok" szöveggel mentesülünk minden felelőségrevonás alól. Nagyon is jó elképzelés volt a robogók rendszámoztatása. Akkor nincs kibújkálás, rendőr elől szökdösés. Megy a csekk és gól.
Én nem ilyen hangnemben írtam ide és nem tudod az anyagi helyzetemet úgyhogy szerintem tartsd meg az alaptalan megjegyzéseidet....
http://totalcar.hu/tanacsok/au...
Olvass vissza pár oldalt és látod a valóságot.....és az "okosok" hozzászólásait is.