Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

túl szép ,hogy igaz legyen
köszi az infót conair
Sziasztok!
IGAZ-E? (egyik ismerősömtől hallottam)

125cm3-ig lesz a kismotor és nem kell rá rendszám szeptembertől!
nem 50cm3-ig

IGAZ EZ? mit tudtok erről?
Ilyen számokra gondolj:
http://www.gileraspares.co.uk/...
http://www.
jacksscootershop.co...

Itt meg elvileg át tudod fordítani a motorszámod típusra:
http://www.motoverse.com/tools...
Komlett blokkot cserélhetsz, de többe fog kerülni a leves mint a hús. 125-ösből meg nem lehet 50-est csinálni. A motorszám tartalmazza a motor típusát így a ccm-jét is.
Igen lebukhatsz, azzal, hogy 125-ös a géped nem 50-es. (blokk nagyság, ccm beütés, power szelep, kilóméterszámlap, henger nagyság... stb..)
Egyébként ha egy motor tipusban létezik többféle 50-125-150 es is nem lehet átalakítani a blokkot az egyikből a másikba?Vagy valami beütött motorszám alapján ezt kiszúrják?Sorry a hozzá nem értésért csak kíváncsi vagyok.
Gilera kk
Valaki megtudná mondani, hogy egy gilera 125ccm -es sportmotort ha átírokk 50-esre az adásvételibe és a biztosítást is így kötöm meg, akkor lebukhatok e , vele és ha igen mivel

Előre is köszi a választ!
engem 2x tiltottak el vezetéstől, abból eccő nem volt műszaki,bizti ,meg semmi érvényes, nem a nevemen volt a motor, na akko volt 90ezer, ekkor má
r egy évre tiltottak el, előtte meg a motor rendben votl csak a jogsi nem akkor is asszem egy év volt. azt nem is 125/50eseztem hanem 500-as meg 800 volt
hali akkor elmondok mindent!amit tudok rendőrfőkapitány ismerősömet kérdeztem meg erről:szval ha elkapnak és nem hiszik el hogy 50 es akkor bevitetik vizsgálatra azt kikell fizetned utána ha kiderül h 125 ös!akkor baj van pontosabban sorolom:okirathamisítás, adó alól kibujás,jogosítvány nincs rá ezen belül:kapsz 3-5 évig terjedő eltiltást! olyan 100 ezres csekk ha nem több +bíróság az okirathamisításért és ami a legrosszab lehet elkobozhatják a motort de ahoz nagyon nagyon köcsögnek kell lenni!(még ilyenről nem tudtam nem hallotam)de a sárga kövér csekk maximum 200 ig terjedhet tudomásom szerint! én nekem is Honda NSR em van 50 esként akartam venni de ezt meghallotam inkáb mondtam nem kockáztatok leteszem a jogsit és nyugottan motorozok,jó ígyis motorozok hoyg még nincs meg de 1 hónap és szabad leszek mint a madár az árulkodó jelek pedig:a KM óra 200 ig van számláza a 125 nél az 50 nél pedig maximum 120-150 ig ez az egyik a másik a motor teste azér ne hasonlítsunk egy 50 est a 125 öshöz! meg általába az ülés alá bevan verve hogy hanyas a moci és ha megláűtnak eg ykis javítás nyomot bukta!
szerintem elég kicsi.
Hello!

Szeretném megkérdezni, hogy egy gilera kk sport motorról elhiszik e , hogy 50-es ha nicsn rajta árulkódó jel és nem hajtok gyorsan?
ha elkapnak 125/50-nél , mekkora a büntetés?
Hello.Egy gyakorlati kérdés azokról a rémhírekről meg a kövér sárga csekkről amikről beszéltek.Szóval mennyire kövér egy ilyen sárga csekk?:) Csak érdeklődöm.(jah és 18 év felett):)
thebear tényleg igazad van csak azokra kell május 1.-től !
üdv nem lesz rendszám 50 esekre a közlekedési miniszter mondta.... legalább is egy ideig a gazdasági válság miatt
Én meg nem értem eddig miért is nem volt... Nem bicikli, és már elég gyorsan tudnak menni. Ráadásul sokan vannak. Ha balesetet okoz, akkor meg simán meg lehet lépni vele, mert mi alapján azonosítanak? És ha ellopják? Akkor meg sírás rívás, de szintén nem lehet azonosítani, mert ezer meg egy van belőle. Persze ez is adó behajtására megy, de az 50es ugyanúgy használja az utat mint a nagyobb motor.
1-2 hónapja olvastam egy honlapon ,hogy mégsem lesz rendszám az 50-es gépeken.Remélem tényleg nem lesz.
Május 1-től a quadokra és a 4 kerekű SM-re kell. Nem mondott hülyeséget..
Sziasztok nem tudjátok hogy áll a 50ccm-esek rendszámoztatása?
Ma hallottam egy hülyeséget ami tényleg kurva nagy hülyeség amit elvileg egy rendőr mondott sógoromnak, hogy 2009 május 1.-től kell rendszám mondom ez az igazi rendőr mit érez az ilyen ember? Az nem 1-2 nap, hónap alatt megy szerintem. Meg szerintem a 2011-es időpont sem biztos egyáltalán! Véleményeiteket várom! Üdv.:Fecó
Jaja,ezt mondom én is!Tegye csak le mindenki,nem árt az.Nem sokat tanítanak,de azért az a minimum,kell az.Egy kis fegyelem legalább!Használtam én is a motort 2 hónapig jogsi nélkül,de a kresz vizsga után nem mertem menni vele...a fa..szom szívjon vele Előbb-utóbb úgyis megfognak mindenkit.A haveromat autóval kapták el.3 évig járt jogsi nélkül Mondjuk nem sokat ment,csak helyben.Kitartás,2,5hónap alatt megvan...ennyi
Igen, először megúszhatod figyelmeztetéssel, utána meg majd szépen nem rakhatod le a jogsit adott időpontig, vagy amikor meglesz, egyből adhatod is le. Én már csináltam a jogsit, amikor megfogtak jogsi nélkül, szerencsére csak két hónapot kaptam, amíg nem forgalmizhattam, de a jogsi közepében azért elég szar dolog volt. Tegye le szépen mindenki azt a kurva jogsit, aztán legalább nyugodtan közlekedhettek.