Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombathely környékén ^^ Nem szoktam feltűnősködni, főleg nem ha van mit veszteni. Mondjuk a jogsim pl. XD
hali. merre laksz? igazából ha ezeket lereszeled szerintem nagyonis rendőrfüggő a dolog. nem mindenki kéri a cm50et. ha rendes akkor nem szól érte. de azér nemigen használnák 125/50es motort mivel még a sima 50esre is rászállnak néha. egyébként ha meg nem feltünősködsz nemlenne gond szerintem
Huh, ha minden szombathelyi rendőr ilyen, akkor inkább ki sem tolom a 125/50es yamahám :S Amúgy ha kicserélem a táblát, lereszelem az 125ccmet a blokkról és a kilóméteróra számait megfelezem, valamint az adávételiben is 50ccm szerepel, akkor csak a kpm-el szívhatom meg. De ha ezek mind stimmelnek és szépen nézek, akkor mekkora az esély? Nem sokat használnám...
Khmmm bocs hogy beleszólok.Az 50-es csak magánszemélytől lehetséges cégek manapság nemigen irkálják jobbra-balra az új gépeket.Namost ha neked meg kell jelenni műszaki vizsgán egy csóri 125-össel akkor rögtön elbukik az egész mert a szlovák NKH kiszúrja hogy ez biz nem 50-es tehát ha csak nem tudod lefizetni a mukit aki csinálja esélytelen.Tehát nem a magyar papírokkal lessz a galiba, itt olyan káosz van minden téren hogy akár egy szamarat is lehet 50-es papírral adni-venni hanem a szlovák rendszerrel fog meggyűlni a bajod.
Kedves Csutka! Ma tudtam meg, hogy ha motort veszel Magyarországon akkor egy szervizkönyv és az adásvételi jár hozzá. Ez igaz lehet?
Igen, nálunk kell forgalmi vizsga az 50 ccm-s motorra is, ugyanis igy teszik rendszámra. Szóval szerinted ezek nem elegendőek hozzá? És hogy érted, hogy nem gond, hogy 50 ccm legyen a motor papirjaiban? Köszönöm, h válaszoltál!
hát nemtom. ismerősünk a rendőrségen dolgozik azon az osztályon ahol ezzel foglalkoznak. ő mondta hogy ne izguljak ezér mer 18alatt nemtudnak velünk mit kezdeni és csak figyelmeztetést kapunk. nemtom pl 2személyezés miatt már van vagy 4figyelmeztetésem ami mind úgy kezdődik "mivel 2éven bellül még nemvolt szabálysértése... ezért csak figyelmeztetésben részesítjük. enyi. de nemtudom nem kötöszködni akarok ám
na erröl annyit hogy bármilyen genyó akkor is tisztességgel beszélj hiába 50 es soron kivül kpmen ugy megszopatnak a teljesitmény miatt.. és barátom már lényegtelen hogy hány ccm egy motor már a jogsit nem köbcentire adják hanem teljesitményre... az hogy tanuló vagy az nem jelent semmi mert ha nem tudod kifizetni és a szüleid nem vállalják át a büntetést akkor szépen kapod a levelet hogy vállalhatod részletre vagy ha elkezdessz dolgozni behajtják rajtad.. ennyi a történet....
Ez hülyeség hogy tanulo vagy nem büntethet meg! Engem Jo párszor megbüntetek már!
msot figyelj. én odaadtam nekik szépen a papírokat jogsit biztosítást. tisztelettudóan beszéltem. megmutattam egyből a cm50et. de amikor direkt elkezd kötekedni hogy ez meg az és látszik rajta hogy a rosz szándék vezérli vagy a féltékenység vagy én nemtudom akkor persze hogy felhúzom magam. rendelje be kpm-re! nem sáros a motor. minden legális rajta. max többet megy mint 40 naés. fojtassa le enyi. de úgysincs rá pénzük. meg mivel tanuló vagyok nem büntethetnek meg mer nincs keresetem. na de mindegy én nemszeretnék ezek miatt senkivelsem kötekedni. nemismeritek a szombathelyi rendőröket. szép estét
Hello! Es nalatok ilyenkor (50ccm) kell muszaki vizsga is? Vagy csak bemutatod az adasvetelit es kapsz rendszamot meg forgalmit? Mert a muszakin tuti nem megy at igy. Az nem problema, hogy 50 ccm szerepeljen az adaveteliben... De lehet, hogy Neked nem lesz eleg az adasveteli, a fene tudja.
meg is érdemelted volna hogy bevigyen vagy kihivja a kpmseket és soronkivülire nyomjanak ha ekkora arcod van oszt akkor sirhatott volna a taknyos szád az arcodbol visszavettél volna akkor még lehet elbeszélgethettél volna velük a motorodrol oszt még jo utat is kivántak volna neked
Sziasztok! Szlovákiából vagyok, de Nálatok, Magyarországon szeretnék venni egy 125-ös Keeway Hackert, mivel kb. 600 Euróval olcsóbb mint SK-ban. A robogóhoz 50 ccm-s papirokkal szeretnék hozzájutni. Voltam egy kereskedésben, ahol azt mondták, hogy az adásvételiben 50 ccm-vel szerepel.
Szlovákiában az 50 ccm-s segédmotorokra is kötelező a rendszámtábla. Segitségeteket kérném, esetleg valami tippet, tanácsot adjatok nekem, hogy az 50 ccm-s adásvételivel a 125-ös motort szlovák, vagy más külföldi rendszámra tudom-e tenni? A lényeg, hogy mindenképpen 50 ccm legyen papiron a teljesitménye.

Köszönöm előre is megtisztelő segitségeteket!
Nálam az a helyzet hogy jogsim van a motorra csak az 50ccm-esként üzemel mivel külföldi és sokba lenne leműszakiztatni ! Szerintem meg ha megakar ba*ni a rendőr úgyis meg fog ez tény ha nem akkor elfogadja mi van és jó utat kíván. Ui.: A KPM- 50ccm-re megszünt tudtommal Közlekedésis haver mondta.
Ha visszaveszel az arcodból lehet ők is rendesebbek lesznek.
Egyeltalán nem lesz halkabb, ugyanígy szenvedek én s a kawámmal mert iszonyatos hangja van,eddig az új hangtompító betét,kitömni gyapottal,és dróthálót belecsavarni mind 0 eredményt hozott,most próbálkozok etz125 kipuval csak át kéne hegeszteni a csonkot.
tudom tudom de ezek buzik voltak. najó énis a járdán áltam a motorral és mellette beszéltünk. de nemis kötöttek bele hogy mérnem a parkolóban állok. kitudja. ezekkel a rendőrökkel még nem találkoztam:D pedig már sajna ismerős vagyok feléjük
Hát pedig beleszólhat, ha 45-nél többel megy a járgány, akkor rendszám kell rá, de ezt gondolom Te is tudod. Szoval legkozelebb inkabb fogd vissza magad, mert berendelnek meresre, es jon a bunti...
te ezek a rendőrök nagy állatok xd. tegnap belémkötöttek Rs 50em van. Tényleg 50es bennevan a vázban a cm50 és belémköt hogy ez tuti megy 100at és hogy nem felel meg a magyar normáknak. és hogy ezt én nem használhatnám a forgalomba. namondom ez hülye. elküldtem a pitsába hogy maga rendőr és kurvára nem szólhat bele hogy meik motort szabad használni. erre beakart vinni xd jó napom volt
Ebben a fórumban tuti nem fogsz ilyen tippeket hallani, márt csak azért sem, mert akinek van egy kis gógyija meg ért a motorokhoz az tudja, h nem lehet jól leplezni a 125öt!

Azzal az erővel amit írtál akkor A-s jogsira se kéne mennie senkinek! Azok is 2keréken gurulnak és azokkal is lehet 50el menni!

De mondtam saját szakállra lehet mindent! Csak ha esetleg benyalod a kukacot akkor nem kell majd sírni, h ez van meg az van, meg akkor majd fogod fogni a fejed, h baszod, ha ezt jogsira költöttem volna!

Bocs, h itt parasztoskodok, csak egy szónak is száz a vége, 2 vagy 4en írjuk, h ez nem megy ma már, ha te ennek ellenére sem hiszel nekünk vagy nem igazán jutunk egy hullámhosszra az egy dolog, de minket ne akarj arról meggyőzni, h hogyan neveljük a jónépet illegalitásra!
"Jah és az sem megoldás hogy majd kifizetem és nem járok be a tanfolyamra..mondjuk nem hülyeség csak én azért nem fogok fizetni hogy majd ők szépen benyelik " Te én ugyvagyok ezzel,odamész xx -szer az idő és az pénz Kinemszarja le legyenmeg a jogsi De biztos bennemvan a hiba..
Hát szerintem semmilyen 125-ös motor nem tűnik 50-esnek.Más hang más légszűrő más menetteljesítmények más skálázású óra.
Nekem megvan mindkét lábam mindkét kezem és a fogaim is rendben vannak.Mégsem tűnök egy szupermodellre.

Nem lehetne egy GYIK-ot ide felfirkantani hogyaszongya:
Persze lehet simán egy db rendőr sem fogja kiszúrni.Bármivel lehet menni aminek 2 kereke van és épp pont 50-el mész akkor az tök legális.A jogsi csak a mocskos pénzéhes kormányunk agyszüleménye és a lázadás ellenük ebben a formában tök megengedett.Azonkívül ha már 50-es jogon,rigán,verhovinán és camping biciklin már jópár Km elkarikázott valaki akkor akkora technikai tudásra és rutinra tett szert hogy bármi elvezetése a kisujjában van.És egyébként is lehet az amúgyis kapzsi és túlárazott tanfolyamok díját sokkal jobb dolgokra költeni PL menő bőrkabátra meg napszecsire.Csak így tovább fel a lázadás legújabb formájára.
Bassza meg kidobtam a jogsim árát az ablakon pedig most tettem le és piszok drága volt kijött volna a regadó belőle.
Most mondjam azt hogy ,,értem éééén..de leszarom"?
Nem mondom csak akkor sem arról szól a fórum hogy mindenkit elküldtök kresz tanfolyamra:D.Mert szerintem el lehetne tüntetni azokat a jeleket amiből rögtön kiderül hogy az a moci bizony 125-ös,és jobb dolgokra is lehet költeni azt a 100k-t mint A1-es jogsi ..most nem azt mondom hogy értelmetlen mert biztos van értelme pl aki nem külön rakta le az M-et aztán a B-t ..és most menjek még A1-re is,akkor inkább várok az A korlátlanra és addig kihúzom valahogy a 125/50-el.
Jah és az sem megoldás hogy majd kifizetem és nem járok be a tanfolyamra..mondjuk nem hülyeség csak én azért nem fogok fizetni hogy majd ők szépen benyelik közbe meg már előtte 2x hallottam ugyanazt.De persze 30eFt-ot még elkérnek pluszba mert két mondatban elmagyarázza az oktató hogy mit szabad és mit nem a motorral ezért adnék neki egy ezrest aztán küldjön vizsgázni.
Nem nem Ez már javarész arrolszól hogy xy tipusu motor szerintetek(tünk) elmegy e 50esnek
Mondjuk onnan, h 40-50 körül van egy M-es jogsi, a maradékból meg kellett volna venniük neked egy robeszt!
Hát lelkiismeretfurdalásod nem is lenne sztem, ha téged ütnének el és ne adj isten kórházba kerülsz mert törik vmid, csak mondjuk szétvetne az ideg, mert te kapnád a büntit meg az eltiltást és az illető meg megúszná simán!

Egyébként sztem vagy nem tudod vagy nem akarod megérteni azt amit itt neked írunk!