Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy a Yamaha TZR 125-nek
hol van a felirat a vázon amin rajta van hogy 25-ös mert ha 50-esként akarja valaki használni akkor az nem árt ha nem jól látható helyen van . Ha az jó helyen van valahol takarásban akkor minden tiszta, elvileg kpm-re se rendelheti be /erre szerintem amúgy sem volt sokszor példa/ és el kell hinnie hogy ez 50 . az órát meg csak kilehet magyarázni hogy azért raktam bele 180-as órát hogy jobban mutasson:D Meg ha egy rendőr gyerektől veszem akkor a környéken csak nem baszogatnak?! Vélemény ? ne csak olyan válaszokat írjatok hogy hülye vagy rendszámoztasd le csak ez nem 2 perc utánnajárás egy inport motornál amit kitudja mikor hogy hoztak be.
Nem tudom hol laksz, de lehet hogy elmegy. Csak annyit, hogy olyat vegyél aminek megvannak a papírjai, hogy később esetleg forgalomba tudd helyezni. (ha nem te esetleg más)
Hello.
Egy apró kérdésem lenne az itteni gurukhoz.Egy robogó vétele előtt állok és a kiszemelt darabnak az olasz papirjainak a fenymasolatai vannak meg.Ezzel lehet kezdeni valamit forgalombahelyeztetés szempontjából?(125ös)
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
Vásárolni akarok egy Gilera runner 125 fx robogót és azt szeretném megkérdezni, hogy menyire lehet ezzel eljárkálni 50.esként.
Tisztában vagyok vele, hogy szabálytalan és nem megjátszható elméletileg a dolog, de azért véleményem szerint mégsem anyira feltünő, mint egy 4 ütemű nagyrobogó vagy mint pl egy 125ös RS.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Azért mert te "nemtudtad"hogy nem 50es attolmég ugyanugy büntetnek/idézgetnek/fizethetsz/rohangálhatsz/idegesk
edsz..stb...De amugy érdemes visszaolvasni,van pár ráfaragtam pánikolok hozzászolás...Értsétek meg már nemkajálják a rendőrök,max szépek lehettek...De tényleg nemkell megfogadni a tanácsot kisérletezzetek, majd saját börötőkön megérzitek mik a következmények...
teljesen komolyan gondolom, bar nem tudom, ezert kerdezek. par napja foglalkozom a temaval es tobben ezt mondtak nekem, akiket egyebkent hozzaertonek gondolok. ez persze nem jelenti azt, hogy tevedhetetlenek.
Szia!
Ezt Te most tényleg komolyan gondolod?
Nekem nagytestű 50-es robeszom van, de párszor igazoltatáskor még így is belekerült egy kis időbe mire a rend őrei átvizslatták a mocit, hogy tényleg 50-es. Ne hidd, hogy a rendőrök nincsenek tisztában ezekkel a dolgokkal. Ennyi erővel vehetnél egy busát is 50-es papírral, na jó ez már túlzás volt.
Szia!
Bár nem vagyok szakértő, arra ott van Pohi , de jótanács így ne menj bele ebbe az üzletbe, mert Te húzod a rövidebbet. Ez csak tanács volt , Te döntesz, ha baj lesz ne panaszkodj.
Jóhiszemű vásárló? Ha baleset részese leszel, még biztosítási csalásért is felened kell, Én szóltam. De kérdezz nyugodtan másokat is.
Rendszámozás, bizonytalan ideig elhalasztva.
akarok venni egy aprilia sportcity 200ast, de 50eskent hasznalnam. allitolag ennel a tipusnal is mukodik, ugyanis nincs lenyeges elteres az 50es es a 200as verzio kozott. az lenne a kerdesem, hogy ha
1/ az adasvetelire segedmotort ir az elado (ezt ledumaltam vele) es ideadja az eredeti papirokat is, akkor adott esetben, ha ugy dontok, le tudom-e meg vizsgaztatni kesobb?
2/ ha segedmotorkent hasznalom es berendelnek a kpm-hez, ott mire szamitsak? azt ertem, hogy johiszemu vasarlokent nem nagyon tudnak velem mit kezdeni, de megis mi lehet a legrosszabb eset?
3/ hol tart most ez a rendszamos tortenet, azaz lehet mar tudni vmi konkretat arrol, hogy mikor es konkretan mi lesz a rendelet?
hol van a felirat a vázon amin rajta van hogy 25-ös mert ha 50-esként akarja valaki használni akkor az nem árt ha nem jól látható helyen van . Ha az jó helyen van valahol takarásban akkor minden tiszta, elvileg kpm-re se rendelheti be /erre szerintem amúgy sem volt sokszor példa/ és el kell hinnie hogy ez 50 . az órát meg csak kilehet magyarázni hogy azért raktam bele 180-as órát hogy jobban mutasson:D Meg ha egy rendőr gyerektől veszem akkor a környéken csak nem baszogatnak?! Vélemény ? ne csak olyan válaszokat írjatok hogy hülye vagy rendszámoztasd le csak ez nem 2 perc utánnajárás egy inport motornál amit kitudja mikor hogy hoztak be.