Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig jár a korsó a kútra míg terhes lesz a vízhordó lány!
Ami nekem kell nem igazán van rendszámos változatban a piacon:)
Lehet olyat kellett volna venni amit bir a pénztárca és nincs para?Tele a H.autó meg egy vagon hirdetési ujság használt moccal legálissal is.Válság van lement mindennek az ára.
Köszi a válaszokat.Egyébként majd tervezném rendszámoztatni ,csak hát ameddig nincs zsé addig sem állhat a garázsban.
126-500 cm3-ig 135 000 Ft/db

pontos dátum és a táblázatból KB kijön 8-9 éves 70-80e közt van plussz a papírok.
Lelked rajta. Te tudod milyen merész vagy. Én annak idején nem mertem megjátszani, pedig akkor még inkább lehetett volna.
http://vam.gov.hu/viewBase.do?...

Itt megnézheted. A számítását is.
egyébként ahol én lakok 40km es korzetben tutira nem csesztetnek ilyenekkel rendorok. igazoltatni se igazoltattak meg soha
de akkor nagyon olcson meguszta.akkor a 150es regadojarol nem tudsz semmit?
Te tudod. Te döntésed. Senki nem garantálja, hogy nem kapnak el, de az is lehet, hogy jársz vele problémamentesen. Nem mindegy hol laksz az sem, és hogy milyen motort szeretnél venni.

Egyik ismerősöm vett egy 150-es leonardot, előtte a tulaj rendőrség mellett lakott 2 évig járt vele. Őt 1 hét alatt elkapták, 30es bírság, és 4 hónapra megszabadították minden jogsijától. Nem vezethetett egész nyáron kocsit. Persze eladta a motort.
jah és feltételezem egy 150es vespa már drágább kategória jóval . v nem?
Mondjuk egy 8-9 éves vespa kijönne 120 alatt? Végülis az még idővel kifizethető.Bár akkor is nagy lehúzás.
Nem akarok én semmit csak tisztán akartam látni a dolgokat.
Attól is függ, hogy milyen idős a motor. 125ösre a regdíj 95e de minél régebbi a szekér annál több jön le belőle. A regdíjat, márcsak műszakival, eredetvizsgával, biztosítással kell megfejelni. Nincs 160. Szerintem 100-120-ból kijössz.
Válaszoltam nem?

Olvass vissza egy pár oldalt. Egy srác most karambolozott. Most vakarja a fejét, és veri a víz, hogy mi lesz. Te miért keresed a bajt? Miért nem veszel 50-es motort? Minden híradás arról szól, hogy fokozott ellenőrzés lesz. A rendszám is csak halódik, de előbb utóbb bejön. Miért nem akarsz legálisan motorozni? Miért akarsz félni?
szal azt mondjátok egy rendszámoztatás meg olyan 160e 125ösre?
Hát ezért kérdeztem h mennyi a másik h vajon melyikkel bukik az ember több pénzt...mi van már kérdezni sem lehet?
Lopottnak jelenteni? Ne fokozd az idiótaságot. Megtalálják a hatóság félrevezetését rád verik, és az már nem ejnye bejnye. Vagy jelentsd lopottnak és rakd egy bányatóba.
jah mert ha behivnak az a legnagyobb szopás...mondjuk ha meg ellopottnak jelented be a motort az is szopás, mert ugy nem igazán furikázhatsz vele nem?eladni meg...ki venne meg egy lopott motort?:) de még mindig jobb mint szétszivassanak minden csalás okán.
most éppen nincs.
ja hát ilyenre gondoltam én is anno hogy ha behívnának talán ez lenne a legjobb megoldás
De egyébként még az előző témához visszatérve:Ha behívnak kpm vizsgálatra az szopás meg minden, de mi van ha egyszerűen csak mielőtt bevinnéd a mocit bejelented h ellopták?Nem?
Rá se ránts.Neked van vmi illegális motorod?
nem tudom miről beszélsz.
Vagy terjesztés:)