Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah megvan a Runner az órát megfelezem... és tökre ugy néz ki mint az 50es! (igaz most értem haza motorozásból a 130at kényelmesen viszi legalábbis az órája szerint) (ment volna többetis csak nemvolt türelmem kivárni)
szomszéd eladott valami ezres(suzuki?) 130 lovas rendszám nélküli motort
kiskőrösről szabolcsba vitte a gyerek
lábon, jogsi nélkül lehetett vagy 17 éves........
azt mondja úgysem érik utol.......hihetetlen milyen emberek vannak
Emberi választ tőlem is kaptál. Hazugságot akartál hallani, azt meg tőle kaptál.
Jérj Hayabusával akkor 50-es papperral Ezt a marhaságot...ne bíztasd már őket, ha már te ilyen vagy, még az adatlapra is kiraktad
Ha elég ügyes vagy és nem kapnak el bármit tudsz használni 50esként!
Szia(sztok)Be baszna leszarnám mitmond a jog én visszavenném aztán pereljen be mert elvettem töle..Eztis csak viccországban lehet megcsinálni
nem vihetném,elírtam.
igen ez roppant bosszantó
ha lopnak széttárják a kezüket: nem tudunk tenni semmit
ha a helyi boltba elszaladsz bukó nélkül az minimum 20 ezer........

nekem a nyikhaj jogban már eü csomag égőkészlet is van mert egyszer eü csomag hiánya miatt kaptam büntit
Jó, én is tisztában vagyok vele hogy soha többet nem fogom látni.Meg most már nem is kellene,van egy 500-as Yamim,az asszonyt Simóval nem vehetném.Csak az akkori fizetéssel kicsit nehezen tudtam pótolni.
Én elképzelhetőnek tartom, de mennyi dolga lesz a bíróságoknak.
Nameg a perköltséget előr kéne perkálni és egy simo nem hiszem hogy megérne ennyi herce-hurcát.Bár már láttam hogy 20 cm földön 15 évig pereskedtek.A földmérés többe került mint a 20cm.
polgári jogi gény elévülése 15 év, elbirtoklás is. Itt valószínű, hogy nem a tolvaj használja, tehát jóhiszeműen szerzett joggal szemben kéne érvényesíteni a te igényed......esélytelen. EZt mint jogász mondom.
Na igen a magyar jog is érdekes,a büntető végzés nem egyenlő a kárrendezéssel.Ahhoz még egy polgári per is kell.Másutt a büntetőperrel együtt a kárpótlást is lerendezik.
Hát szerintem már az atomjai sincsenek meg.3 éve lopták el a házunk elől a családi astrát.Megvan az elkövető astra sehol.Rendőri válasz pereljük be az elkövetőt és majd valamikor ha lessz jövedelme lefoglatathatjuk a pénzt.Hehe majd ha piros hó esik ebben a viccországban.
Igen tipuslista alapján,erről itt már volt szó,asszem a németek adják,és elég alapos,még a Csepel teherautó is megvan nekik,pedig az már történelem.
ÉS tudja valaki hogy hogyan fogják megálapitani mert szét szedni azt biztos nem fogják max alvázszám nem?
Az lehet,de a tulajdonjogom nem,vissza kell kapnom,mert az enyém.
a büntethetősége elévült....
nekem még 94-ben lopták el az 50-es Simót,kíváncsi leszek vajon előkerül-e ha elkezdődik ez a cécó.
2011-től mind rendszámos lesz,mert uniós előírás,unióban rendszám nélküli jármű nem mehet.
és a rendszámozáskor majd kiderül sokról, hogy lopott.....
Én ezért is adtam el tavaly a '25-ös Gilerámat,mert csak adásvételije volt,kivonási vagy vámpapírja nem,ha elkezdik a rendszámozást,ezek mind mehetnek bontóba.Itt az apró is tele van eladó kis papirú izmrobogókkal.
Legalább is egyelőre nem.
A segédmotorkerékpárokra nem kell, de a többire sajnos igen.
Sőt most áprilistó júniusig külön rendszámoztatják a négykerekű segédmotorokat is!(Qad meg az Aixam kisautó)Nem ám egy év határidő!Három hónap,oszt jó napot,mehet a bünti!