Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éppen azért lett sietős,mert kell nekik a lóvé!Mit gondolsz,ki fogja kifizetni az állami hiányt,a kormány meg a pártok?Majd te,meg én,meg a többiek.
Ne idegesítsetek most olvasgattam itt nem ugy volt h a 2011 es rendszámozás jo sokat fog még huzodni a "gazdasági válság miatt" vagy mifene anno itt valamelyikötök linkelt egy cikket!...akko mostan mi is van?
Nemsokára nem lesz kérdés. Már okmányirodákon vannak a robogó rendszámok,de hogy mi lesz a rendszámozási procedúra....senki nem tudja.
énishasználtam... mikor dönteni kell hogy szarul menjen hivatalosan vagyjól feketén..
Sziasztok.Felesleges lebeszélni öket had használják 50esként...majd rájönnek Itt a kételkedők aztszeretnék hallani hogy persze használd nemlessz baj,és tökhülye mindenki aki mást mond....Van az a mondás okos ember más kárán tanul.....a többimeg had erőlködjön
de nagy móka lesz! imádnék egy tuning 180 2T-t legnagyobb rockandroll.
oké meglessz, megfogadom a tanácsodat!
simán tudod, max esetleg basztatni fognak, extrém esetben vödörszám nyeled a gecit majd. Csak drága kocsit ne csukjál le vel nagyon, meg ne 130-cal hasíts 30as táblánál.
miqi

köszi szépen végre valami normális emberi választ kapok!
hát már hogyafenébene tudnál énis ezt csinálom, és még soha nem volt baj
hmm én hayabusát akartam!
SZerintem vegyél egy 1000-es gixert és használd 50-esként.....az esélyeid ugyanakkorák.
azért ez hihetetlen hogy valaki(k) ennyire csökkent értelmű(ek) legyen(ek).........
kb minden oldalon ez megy........
most azért elmagyarázom:
180 több mint az 50, ha hiszed, ha nem ez tény, kb 5-6 évesen egy átlagos értelmű gyermek evvel tisztában van.
sőt a 180 még a 125 nél is több(hihetetlen, de igaz) amit ugye A1 kategóriával sem vezethetnél

de ha van 2 szép nagy és kemény golyód akkor nyugodtan használd, majd apuci meg anyuci túlórázik, és kifizeti a pici fiacskája büntetését......
de ekkor ne rinyálj, hogy jajjajjajmitcsináljakmost, hanem viseld a következményeit, keményen tökösen ahogy illik.......
Hali, szerintetek egy 180ccm-es Gilera Runnert gondnélkül tudnám 50esként használni?most van igaz egy 50esem de kinőttem !kösszi a válaszokat és jó időt!
Már többen mondták.NEM.
Oksi köszi vettem :Dkösz a sok infot!még egy olyan kérdés h CSAK és kizárolag adásvételi vel utolag lelehet rendszámoztatni egy motort?/125 ös
azért bátran állíthatjuk hogy a legkevesebb ésszel felszerelt rendőr is simán kifüleli melyik gép 50es és melyik 125ös
utóbbi időben már minden téren úgy fel van fújva ez a dolog (sok farok motoros miatt valljuk be) hogy egyre inkább figyelnek erre.
hosszú évekig mászkáltam különféle motorokkal sosem állítottak meg a városban
mostanság egy joggal mászkálok és ha yard lát szinte mindig lemeszel........
pedig a jog olyan alattam mintha egy almásládán ülnék..........
jogsi, bukó, biztosítás, égőkészlet, eü pakk
ezekből minimum 3at követelnek.........
Ha elkapnak és megbüntetnek, könnyen bánhatja a teljes jogsid, emellé persze kapsz egy sárga csekket. Legközelebb persze sokasodnak a nullák a csekken. Egyik ismerősöm járt így, vett egy 150-es paripát, előtte a srác 2 évig járt gond nélkül, ő nem ment 1 hetet sem kék lámpa, büntetés jogosítvány elvétel 4 hónapra. Egész nyáron nem tudott vezetni.

A rendszámoztatásnál annyi van, hogy ha te csinálod motor és ccm függően 100-tól felfelé megy, de így egyből a nevedre kerül. Ha rendszámosat veszel akkor pedig 30-35 rugót rá kell szánni az átírásra.
mondjuk az az igazság ahogy nézem melyikkel jönnék ki jobban...hát a gáz az hogy ha rendszámosat veszem akkor alapbol 100-200.000 Huf különbség van az ára között namost enyiböl sz.tem le is lehetne rendszámoztatni ....sz.tem de ha tudtok pontos árat h menyibe fáj ez a müvelet és mijen papírok kellenek hozzá(gondolom nem elég egy adás-vételi)Köszi elöre válaszokat bocs a sok hülye kérdést tudom sokan kérdezik ezeket csak nem nagyon találtam eddig választ az öszes kérdésemre
hmm jogos!De mondjuk ez mijen dolgokat merít ki!elveszik a jogsit?töbszázezres büntetés esetleg más valami?
Ha olyan a kedve vagy nem érdekli esetleg nem ért hozzá akkor megúsztad.Ha kifogod azt a rendőrt aki vágja a témát és meg akar büntetni akkor megszíttad mert meg fog.
De ez benne van a pakliban egy szavad sem lehet.
Ha viszont balaesetet szenvedsz vele és nem is te vagy a hibás akkor van nagy gebasz.Biztosítási csalás és jogosítvány nélküli vezetés tehát töbszörös bukta.Nem éri meg a dolog.Inkább tedd le a jogsit és vegyél legális gépet.Vagy vegyél legális tényleg 50-eset.
még nincs megvéve ismerösömé volna a motor csak tul akar adni rajta és apro pénzért adná nekem..mind1 ez lényegtelen a lényeg az hogyha mégis megvenném rendör megállít hogy lehet kilábalni ha mondjuk leveszi hoogy talán mégse 50 es volna a motor km ora csere egyéb dolgok...?
Így nem.És nem is éri meg.Add el.Vegyél normálisat.
CSásztok olyat fogok kérdezni hogy!:egy olyan motort ami 50 esként van regisztrálva de 125 ös utolag lelehet e müszakiztatni 125 ösre arra hivatkozva hogy tuningoltam blokkcsere volt bla bla a lényeg h le lehet e papíroztatni!?Elöre köszke a válaszokat!
125-ösként használnád?
Sztem nem éri meg kockáztatni, mert ugye a matricától a gép még nem lesz 50-es.