Szerintem tökmind1 hogy érvelünk hogy csak a szivás van a 125/50el..Mindig van/lesz aki megmagyarázza mit/hogy/miért A lényeg:Az okos ember más kárán tanul!Ennyi
"ha nekem 50es ként adnak el egy mocit és az nem az johiszemüségre hivatkozva nem tudnak veled mit csinálni"
Szóval, mindenki tudja, hogy egy valóban 50 ccm-es motor (smkp) nem igazán megy 160-at és nem gyorsul úgy, mint egy 50 ccm-es. Azt a dumát senki nem eszi meg, hogy "azt hittem ez az 50-es ilyen jól megy".
Szóval, amint gyanús a motor menetteljesítménye vásárláskor, mert mindenki kipróbálja vétel előtt (és annak kell lennie) és mégis megveszed a "jóhiszeműségre", onnantól már nem jó duma, hogy jóhiszeműség. Nagyon tisztába vagy mit veszel!
Ezek szerint neked el lehet adni bármilyen motort, ha kapsz hozzá egy 50-es adásvételit, mert jóhiszemű vagy?
Ne nevettess már....
Szia(sztok)Nem nembontja le..majd a kpm és/vagy a számok megmondják.Johiszemüség...és kell neked a bonyodalom/rohangállás?Probálkozó rendőr...nem probálkozik megirja a feljelentést aztán ő nemfoglalkozik többet vele(majd veled a szabálysértési előadó )
egy kis hozzászolás bár látom a helyzet kezd elmérgesedni+rendörtanonc féle beszolások is vannak...tapasztalat:a motorom 1991ota van az utakon persze125 ös 50 es ként a rendör a motorszámot akkor látja ha lebontja az idomokat..semmi joga hozzá küldjétek a ....az 50es adásvételi okirathamisitás?vagy mi? ha nekem 50es ként adnak el egy mocit és az nem az johiszemüségre hivatkozva nem tudnak veled mit csinálni(lásd lopott autot veszel)nem vagy motorszerelö hogy tudd ez nem 50es..volt néhány probálkozo rendör minden a fellépéseden mulik ha nem vagy madár nem is visznek az erdöbe...ez csak tapasztalat és egyéni vélemény a durva beszolásokat kérem mellözzétek a dolgokat megbeszélni vagyunk itt és nem beszologatni 1másnak
http://www.motorosok.hu/portal/index.php?
page=3&mode=article&k=12 -ezt elolvasva elment a kedvem a forgalomba helyezéstől!Akár magyar, akár külföldi motorról legyen szó.Nekem ez ennyit nem ér....
Akkor marad a tiszta ut.Magyart venni, rendszámmal, tisztán!Gyorsabb, egyszerűbb, tisztább....
Tudod, az a rendőr "nem veszi észre", hogy nem 50-es motorod, amelyik nem akarja.
Tehát, akinek nem 50-es a motorja és mégis smkp-ként használja, annak mindnek van.
Valamint megint megemlítem a dolog másik oldalát, ha esetleg baleset történik. Mindegy ki a hibás, egyik biztosító sem fog fizetni.
Egy hamis adásvételi nem bizonyítja, hogy tényleg 50-es (smkp), hanem ront a helyzeteden. Szabálysértés mellé hozzácsapódik egy okirat hamisítás is.
Mindegy milyen állampolgár vagy, akkor is bűncselekmény és mindenhol ugyanaz a "jutalom" érte.
Nem rendes magyar vagyok Fater horvát!amugy meg tudom hogy nem tejesen tiszta ez a cm50 dolog de mégis megvan az esély hogy a rendör épp elhiszi!jobb mintha semi nem lenne a kezembe amive bizonyithatom hogy 50 es ,és mondtam már a motor elado 20011 ig meg sztem elsi adom simán!
Hello!Valaki nem látta már az új kismotor rendszámokat?Vajon mekkorák lesznek?Tudom január 1-től már publikus,csak kiváncsi lennék.Remélem nem egy aktatáska méretű lesz.
Arra azért figyelj, hogy egy motort alvázszám és motorszám alapján azonosítanak. A motorszám elárulja a ccm-et. Ha bárki ellenőrzi az adatbázist és nagybátyád neve lesz ott aki rögzítette segédmotorként, akkor nem sokáig fog ott dolgozni, és egyéb hátrányokat nem is sorolom. Vigyázz, mert ezért téged is előszednek, ha nem lesz szerencséd.
FIgyej nem ugy vitem oda hogy csináld meg lécci !Hanem nagybátyám dolgozik ott! 30 000 ftomba került és ben csinálták a mühelybe! utána adtabázisban be alvázszám és hogy 50 es !Direkt azért lett ez csinálva mivel ha nem hisz a papirnak akor betelefonál központba és lekéri! Papiron rajt van a kölekedési felügyelet pecsét,vizsgabiztos aláirás meik motoros bolt csiáltata a cm 50 beütést idö dátum visza 2 évre viszamenöleg!
ésha ezekután beviszik a motort hát bukta, de mégse azvan hogy hop semi papir rola hogy 50 es csak adásvételi az szara se jo max segdet kitörölni anyit irok amyneit akarok!
Szóval, mindenki tudja, hogy egy valóban 50 ccm-es motor (smkp) nem igazán megy 160-at és nem gyorsul úgy, mint egy 50 ccm-es. Azt a dumát senki nem eszi meg, hogy "azt hittem ez az 50-es ilyen jól megy".
Szóval, amint gyanús a motor menetteljesítménye vásárláskor, mert mindenki kipróbálja vétel előtt (és annak kell lennie) és mégis megveszed a "jóhiszeműségre", onnantól már nem jó duma, hogy jóhiszeműség. Nagyon tisztába vagy mit veszel!
Ezek szerint neked el lehet adni bármilyen motort, ha kapsz hozzá egy 50-es adásvételit, mert jóhiszemű vagy?
Ne nevettess már....
http://www.motorosok.hu/portal/index.php?
page=3&mode=article&k=12 -ezt elolvasva elment a kedvem a forgalomba helyezéstől!Akár magyar, akár külföldi motorról legyen szó.Nekem ez ennyit nem ér....
Akkor marad a tiszta ut.Magyart venni, rendszámmal, tisztán!Gyorsabb, egyszerűbb, tisztább....
Köszi még egyszer
Csabi00
Tehát, akinek nem 50-es a motorja és mégis smkp-ként használja, annak mindnek van.
Valamint megint megemlítem a dolog másik oldalát, ha esetleg baleset történik. Mindegy ki a hibás, egyik biztosító sem fog fizetni.
Mindegy milyen állampolgár vagy, akkor is bűncselekmény és mindenhol ugyanaz a "jutalom" érte.
A helyesírást ne is nézzük....
Szóval az adásvételi "gyártás" okirat hamisítás, vagyis bűncselekmény!
ésha ezekután beviszik a motort hát bukta, de mégse azvan hogy hop semi papir rola hogy 50 es csak adásvételi az szara se jo max segdet kitörölni anyit irok amyneit akarok!