A 125/50-nek kb. még bő 1 évig van még értelme, ott ahol kevés rendőr van, esetleg nincs is (kis falu by KMB). De kérdés hogy mi lesz a motorral utána. Mehet a pályára tréleren.
Ezt az így vettem duma meg a fenét sem érdekel.
Ez nem úgy megy hogy veszel valamit forgalmi nélkül bemész az okmányirodába mondod:
Te: - hallod ezt így vettem aggyá má papírt.
csaj: - mennyé a Közlekedési felügyelethez, KPM szigorított vizsgára adsz egy 20-ast mindenki térdre esik előtted és ha megvannak a hamis papírok gyere vissza, lesz törzskönyv, forgalmi és még dughatsz is velem (+5ezer)
Komolya mondom az agyam eldobom néhány emberkétől.
Hol éltek ti ?Azt hiszitek minden vizsgáztató és rendőr hülye? Felejtsétek már el ezt a 125/50-es ökörséget,m et nagyon ráfaragtok előbb-utóbb.
Ezt még jobban felejtsd el. Nem igazán tudom a magyarországi motorokat hogyan lehet legálissá tenni, de sima adásvételivel biztosan nem. Én hanyagolnám.
Iszonyat hülyeség amit írsz. Ez nem így megy. A közlekedési felügyeletnél? Nekem még az óra percet is betartották a vizsgánál nem hogy csalni lehetett. A műszakinál még a rögzítő kézifékre is rámértek a fékpadon. Véső kalapáccsal beleütik? Ne viccelj. Motorszámból simán meg lehet állapítani hány ccm-es motor. Nem játszik senki sem már pár ezer forintért az állásával. Nehogy azt hidd hogy adsz neki egy 10-est és kockáztat mindent. (Vesztegetés, hivatali visszaélés, okirat hamisítás a két szép szemedért. ) Gondolkodjatok már!
Gondolj bele bárhol az országban megállitja 1buzgó rendör(vagy KPM)és beküldi ellenörzésre és bukta.Amugy kiváncsi lenék ha bennevan az adatbázisba,akkor minek ismerös aki beleüti/intézi
Hogy hogy hivatalosan?van rola papir + alvázszám alapján bene van a adtabázisba hogy 50 es! szal csak akor bukik meg eza mutatvány ha viszik szétbontani a motort:!
Hát elöszöris az öszes 125 matricát leszedni, hácso lábtartot leveni utána meg kpmnél kell ismerös aki bele üteti a cm 50 et a vázba és ad egy papairt közlekedési felügyelet pecsét aláirás vizsgabiztos aláirás stb visza dátumozva hogy te már igy vetted ! ez 20-25 000 ft
Ugyanez lenne a kérdésem, csak magyarországi származású 50/125-nél?
Csak adásvételivel venném, akkor mit kell még utána intéznem és mindez mennyibe lenne?
Hali!
Elsősorban Bálint 636-tól kérdeznék!
Ugyan ez lenne a problémám nekem is, nevezetesen ez a forgalmi/műszaki mizéria!
Vennék egy 125-ös mocit rendszám nélkül, tehát 50esként , csak adás-vételivel!Német papirokkal!
Mi lenne ennek a menete?Hol és mennyi időbe és pénzbe lenne ez nekem?
Előre is köszi a válaszod, vagy bárki másét, aki ért hozzá!
Esetleg emailben is várom a választ: csabi00@citromail.hu
Nekem van egy eladó 11kW-os Pegaso 125-öm, a hasznaltauto-n megtaláljátok. Rendszámos-forgalmis, de llejárt a műszaki már rég, és csak áll nekem a garázsban.
Egyre többet foglalkoznak a rendőrök a kW-al! A1 jogsival szerintem 125 4T-be gondolkodjál, vagy valami 11kW-os forgalmival rendelkező 125/2T, de az elég ritka.
SOS sziasztok, ma vennék egy olaszból hozott motort rendszám nélkül és sürgősen kellene hogy tudjam milyen papírok kellenek pontosan a rendszámozáshoz
köszi, ricsi
tudom tudom olvassak vissza, de nincs rá időm sajna
Ezt az így vettem duma meg a fenét sem érdekel.
Ez nem úgy megy hogy veszel valamit forgalmi nélkül bemész az okmányirodába mondod:
Te: - hallod ezt így vettem aggyá má papírt.
csaj: - mennyé a Közlekedési felügyelethez, KPM szigorított vizsgára adsz egy 20-ast mindenki térdre esik előtted és ha megvannak a hamis papírok gyere vissza, lesz törzskönyv, forgalmi és még dughatsz is velem (+5ezer)
Ezt még vicc leírni is. Gondolkodjatok már!
Hol éltek ti ?Azt hiszitek minden vizsgáztató és rendőr hülye? Felejtsétek már el ezt a 125/50-es ökörséget,m et nagyon ráfaragtok előbb-utóbb.
Mind1 mostmár kinn van am gomoo@citromail.hu
Ugyanez lenne a kérdésem, csak magyarországi származású 50/125-nél?
Csak adásvételivel venném, akkor mit kell még utána intéznem és mindez mennyibe lenne?
Köszi
Csaba
Hogy lehet felvenni Veled a kapcsolatot motor ügyben?
KÉrlek, keress:csabi00@citromail.hu
Köszi:Csaba
Elsősorban Bálint 636-tól kérdeznék!
Ugyan ez lenne a problémám nekem is, nevezetesen ez a forgalmi/műszaki mizéria!
Vennék egy 125-ös mocit rendszám nélkül, tehát 50esként , csak adás-vételivel!Német papirokkal!
Mi lenne ennek a menete?Hol és mennyi időbe és pénzbe lenne ez nekem?
Előre is köszi a válaszod, vagy bárki másét, aki ért hozzá!
Esetleg emailben is várom a választ: csabi00@citromail.hu
Köszi:Csaba
motor a garázsban, majd adatlapomra is beírom ha lesz időm
hali
Irányár 110,000 Ft.
köszi, ricsi
tudom tudom olvassak vissza, de nincs rá időm sajna
Köszönöm.