Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy baj, a meglévő jogsidat is el fogják venni, plussz pénzbünti. Szóval az a megoldás, hogy minnél hamarabb csináld meg rá a jogsit! A forgalmiból nem fogják a 15-öt kiradírozni...
nem értem h mit akarsz írni
upgradeld a jogsidat. nincs más lehetőség a legalitásra.
és esetleg valami értelmesebb megoldás?
Hibajavító + alkoholosfilc
A forgalmira gondoltam
És ha ez a 15kW sok akkor esetleg nem lehet valamit csinálni hogy ott ne 15 hanem pl. 11kW legyen?
Azt szeretném megkérdezni, hogy most akarok motort venni és a forgalmiba 15kW van. Nekem A1 es jogsim van ami 11kW-ig jó, de a motor 125 ccm-es ugyhogy az stimmel. Érdekelne h nagy baj-e?
Én nem a matekot vettem alapul
Tévedés, kerekíteni a páros szám féle kell matekban... Szóval így még bele is férne... De akkor is nagyobb, és az számít... (Mondjuk ennyiért szerintem egy rendőr se büntet meg...)
csinálj a1-et,ha még nem lehet,várd ki!
-és mivan olyankor ha megkappom az RS 125 öt de csak "M" jogsim van és megálit a rendőr? eltilt az "A1" es jogsitol? meg pénzbüntetés?
másik kérdés:
-akkor nemtudom ugy megcsinálni hogy 50esként tudjam használni az RS 125 öt?
Ha valaki tud megoldást rá lécci rijon már vagy vegyen fel msn-re: penge337@freemail.hu
Szívás, felfelé kerekítünk De egyébként már az új forgalmikban benne van a kg kw arány így számolgatni sem kell.
Köszi :) majdnem egyszerre vettük a kettőt, bár a kecskeméti Aprilia vásárlást azóta netuddmeg hányszor megbántam... ha tehetitek ne vegyetek ott még csak alkatrészt sem, enmhogy motort.... _NAGYON_ kóklerek
Nincs kettő, az előzőt leadtam rendesen, ne érts félre :D. Csak a határozatban még a régi sorszáma szerepel, szal ha azzal bebattyogtam volna és leadtam volan a másik sorszámút akkor érdekesen néztek volna? Amúgy mennyire szokták ezt nézni? tényleg csak nekem nem volt szerencsém vagy msot nagyon ráhajtottak erre is? Jah és ha mondjuk letenném az Akorl.-t az ugye 0,16 kW/kg-ig jó... namost ha az RS 0,165 kW/kg akkor abba is belekötnek majd? :D
"A1" alkategória - a 125 cm3 hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár. Hát ez igen erősen engedély nélküli vezetés. Én a helyedben nem fellebbeztem volna, nem kaptál sokat . 2 vezetői engedélyed nem lehet egyszerre . Ha a neved alapján lekérik a vezetői engedélyed akkor ott úgyis kibukik az eltiltás, valamint az is, hogy 2 van belőlle. Én elszórakoznék veled picit, aztán valahogy csak kiderülne az igazság
Helló!

Nekem 20kws volt az RXem, ezért merészelek hozzászólni.

Engem igazoltattak már úgy, hogy itthonfelejtettem a papírjaimat. Lekérdezték a motort, hány ccm és hogy van-e jogsim és elengedtek. DE, HA összeakadsz egy olyan rendőrrel, akinek a kilowatt a mindene akkor az a rendőrségi nyílvántartásból is lekérdezi. Valamint, ha azt kamuzod hogy elhagytad, akkor körözést adnak ki a forgalmi ellen és újat kell csináltatnod (vagy bejelented, hogy megtalálták és visszaadták blabla, egyszóval plusz ügyintézés) lényeg a lényeg, ha akar úgyis feljelent. Szóval most peched volt, lehet legközelebb elenged, lehet, hogy nem Nekem mákom volt, egyszer hívták csak fel a közlekedésieket akik mondták a rendőrnek, hogy 36 kilowattig vezethetek A1es jogosítvánnyal

Üdv: Pisti
Grat apukad pici mocijahoz! Szeeeeeeeeep.........
(Persze az RS is, de hat egy ilyen kawa azert... )
A legtobb rendor nem szivozik, de ha megis, es nincsen nalad a forgalmi, az szerintem rosszabb, mintha "csak" a jogsi nem stimmel. Mert akkor rogton mondhatja, hogy loptad, vagy valami. Szoval jobb a bekesseg, es addig nyujtozkodj, ameddig a takarod er... Szerezd meg a jogsit a gepedre, amint lehet.
Szia Unreal. A Bíróság egy időigényes eljárás,anno nekem is volt ilyen szitu: 6 hó után jutottam el a végkifejletig... Ne izgulj, ők állami szerv, pontosan betartják a törvény rájuk vonatkozó pontjait...
A yard meg csak azt tudja nézni igazoltatásnál, ami a papírjaidon szerepel, meg ami a BM Nyilvántartóban van. Motorszám-alvázszám-rendszám-forgalmi? - a BM számítógépéből rögtön lekérdezik h mennyi kW a géped, ha erre kíváncsiak...
Üdv!
Van egy aprilia rs125-öm, minden papírja megvan, rendszám rajta. Csakhogy!
Ugyebár 21kW os, és nekem csak A1-es jogsim van. Múltkor meg is állítottak, és fel is jelentettek miatta.
(1 hónap eltiltás, fellebbeztam, 3hónapja nincs válasz a bíróságtól). 2 kérdésem lenne (főleg Téged kérdezlek Pohi.). Ha időközben új jogsit kaptam, aminek ugye más a sorszáma, mint azé amit elvileg le kellett volna adnom, akkor olyankor mivan? A másik pedig: Olyankor mit csinál a rendőrbácsi ha azt mondom hogy otthonhagytam/elhagytam a forgalmit út közben? Vagy csak mellőlem pártolt el Fortuna (1 igazoltatásból 1 feljelentés), és a legtöbb rendőr nem fog szívózni a "pár" kW plussz miatt? :D
Igen elírtam a forgalmi 6e.
A műszaki nálunk 13,19e forint. Ez sok?
"6e műszaki"
Ez itt kicsit hibás, a műszaki kevesebb ( már ha kell) A forgalmi a 6 ropi!
Köszi a segítséget conair.
6e törzskönyv, 6e műszaki, 15,5e azt hiszem az eredetvizsga és 18ft köbcentinként az átírás. Ennyi.