Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert így még azt a rendszámosításért járó 20 rugót is megspórolja.
Heloka. Mért is kéne eladni a valóban 50-eseket szerinted?
sziasztok
talán ebbe a témába illik bele a legjobban,azért írom ide :D
drz E típust szeretnék venni,de ezek mind egyszeméylesek... elvétve talál az ember 2 szeméyleset
ezt hogy lehet így levizsgáztatni? oké,dobok rá lábtartót hátra... aztán?hogy van ennek a menetet? de legfőképpen az ára mibe ekrül?
és nagyon kérem,ne ugy írjatok hogy szerintem ennyi meg annyi,hanem az válaszoljon aki biztos benne... köszönöm szépen
Ahogy mondod.
Meg kell szabadúlni tőlük amíg lehet,sőt szerintem az 50-es motorokat is jpbb még most eladni.
Még senki sem tudja, hogy ezekkel a robikkal mi lesz. Szerintem még most add el, ha sikerül, de ha kivárod a rendszámoztatást lehet, hogy alkatrészként végzi majd.
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy van a birotkomban egy 180ccm 21Le-s robogó! Ha bejön a rendszámozás, mennyiben fognak változni a dolgok? milyen büntetéssel jár, és úgy tudom hogy becslések szerint több 100.000 hasonló robesz ill nagymotor van!
Tisztelettel: Máté
"De ha a segédmotorkerékpár definícióját vesszük alapul akkor ha egy akármekkora vázba beleteszek egy 50-es blokkot ami tényleg atomgyenge akkor az használható kismotorként nem?"

Ja, minél nagyobb sárkányba teszed, annál inkább megfelel a segédmotor kritériumnak. Ha elág nehéz a gép, valóban nem fogja meghaladni a 45 km/h tervezési sebességet.
egyébként biztos nem ilyen könnyű dolog ez, mert az összeépítéshez is engedély kell majd, gondolom.
Úgy, hogy ne bukj le vele, sehogy!
Aztán akkor lesz bünti, eltíltás....stb. Azt a pénzt költsd inkább jogosítványra és legális motorra.
Hiányzik ez neked?
Szasztok!
Lenne egy kérdésem, hogyan lehet egy 125-ös nsr-t 50-nek megcsinálni? és kb ez anyagilag mennyibe kerül?
Előre is köccke!
hy, lenne kérdésem
most került hozzám egy 50es tzr, pontosan minek kell nálam lenni ha rendőr megállít?
biztosításról csekk, meg jogsi alap, de kell-e pl. elsősegélydoboz, adásvételi szerződés, izzókészlet, még valami...
ty
b_ricsi
Nem írsz hülyeséget. Ha elfogadják majd ezen az állítólagos műszaki átvételen.
De ha a segédmotorkerékpár definícióját vesszük alapul akkor ha egy akármekkora vázba beleteszek egy 50-es blokkot ami tényleg atomgyenge akkor az használható kismotorként nem? Szerintem azoknál a 125-ösöknél amik még nem voltak Mo-n forgalomba helyezve ez megoldható, így legalább nem kell kidobni és lesz egy jó nagy kávédarálód.
Ha hülyeséget írtam osszatok!
Addig nincs baj míg nincs. Aztán történik egy baleset, vagy bemérik és mindenki elkezd sírni. Amilyen büntetések mostanság nem nagyon kell illegalitásba menekülni, mert a bírság kifut mindent fenntartást jogsit, mondjuk észt nem lehet adni senkinek.
"Most akartam venni egy 180/50-es Runner-t "

Azért ez szerintem röhej, hogy ilyen fokú naivitással éljenek emberek.Még a 70-80 ccm-et megértem, de hogy 180-ra 50-et próbáljon fogni valaki...
"80 ccm -es motor igazából már nem smkp"
Kivéve, ha nem szikragyújtású (diesel). és nem haladja meg a teljesítménye a 4 kW-ot. (pl Aixam)
De motorban ilyen nehezen lehet kapni.
Ne beszéljünk helyesírásról, ez még az írás kritériumait sem teljesíti.
Bocs az off-ért!
Nagyon rossz helyen járkálsz te. Ott ahol nem tanítanak helyesírást és hülyeségeket beszélnek.
1, 125-ös motort nem lehet 50-es levizsgáztatni.
2, próbáld meg kicserélni a 125-ös hengert 50esre, ha sikerül szólj.
3, olvass kreszt, mi minősül smkp-nak. Annyit elárulok hogy az 50 ccm az benne van. (ebből kilogikázhatod, hogy az 80 ccm -es motor igazából már nem smkp.
Heló srácok halotam egy ojan dólgót, hógy lehetségese 125-ős motort 50-esnek levizsgáztatni.
Úgy, hogy kicserélem a25-ős hengert őtvenesre.Ja és még valami a 80-kőbős möci segédmotornak számit.
köszönöm előreis.
Amúgy alvázszám alapján megmondják mekkora a gép... és ezt az autójukból meg tudják mondani, vagy akár egy telefonhívással is le tudják kérdezni...
Felejtsd el, ha nyugodtan akarsz aludni!
szevasztok!pls segitsetek! Most akartam venni egy 180/50-es Runner-t de ha igaz ez az 50-es rendszámos dolog,ki lehet -e játszani vagy nem érdemes belevágnom
sztem inkább úgy hangzik, hogy 25 kilowatton belül, ÉS az arányt nem meghaladva.
Mennyi a motor (forgalmiba beírt) teljesítmény/tömeg aránya? Ha 0,16 kw/kg-nál kevesebb akkor lehet vezetni Ak jogsival.
Hibajavítóval áthúzod és ráírod a másikat.
Csak ezt ne mutasd meg senkinek.....

Meg ne csináld, vicc volt...
Röviden sehogy.