Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott vagy Szécsény környék, vag már Pestenbudándudán?
Te meg se szólalj, hová tünt a "kawa" szó a babe elől? Már nem vágysz bányagépre?
kedves Judit! csók! így jó?
Hát....R1 kifizetve és eladva lakásépítés miatt . Hülye lépés volt . De motoros rendőrködöm és márciusban kaptam egy FJR1300-at és ez némileg kihúzott a depressziós állapotomból illetve öcsém vett egy drz 400 SM-et és néha ezzel tudok bohóckodni, tehát a kötelet visszavittem a pincébe, az akasztás egyenlőre elmarad
Ez a pussszzz, olyan, de olyan.....áááááááá
képek elmondtak mindent :o)
motor eladva, házépítés beindult :o) nem gondolok semmi rosszra a motorosrendőrökkel kapcsolatban :o))
hol építesz házat? hol tart a dolog? építed vagy építteted? én is benne nyakig. az idei évem is ezért marad ki motorozásból. utána meg elkenem alex-et :o) remélem, mert most nagyon iparkodik a drágám.
mi van veled? motoros vagy már? r1 kifizetve? megvanmég?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááá
puuuuusssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzi
Hát nem egyszerű az eset. Elméletileg Mabisz fizet és behajtja az emberkétől a pénzt. DE itt érdekes ám az is, hogy a biztosítós köteles lenne megvizsgálni milyen járműre köt biztosítást.......itt ők is felelősek szerintem vastagon. Ott az adás-vételi mint okirat, hamis adattal......ez megint egy más történet....bonyolult.
Szia Túró!

Rég nem láttalak már errefelé, ha most azt mondanám, hogy hiányoztál, biztosan előkerülne LX is és lebuzizna. Naszóval, persze, nem kívánom ezt senkinek, de intő jel bizonyos emberek számára. A 2011-es robogórendszám meg nem okoz gondot, rendjén van. 1 bevizsgálás +rendszám, mindenki kibírja, biztos nem nagy összegbe kerül. Minden más változatlan marad, mivel neked van érvényes vezetői engedélyed. És ha az 50-es mocid éppen 125-ös az sem baj, és még a fogysztása sem fog nőni Bár lehet benzin sem lesz már 2011-re..... . .
Remélem nem kerülök ilyen helyzebe,és nektek is ezt kívánom.
Kifizeti ez olyan mintamikor nincs kötelezöje a károkozónak,igen hosszadalmasabb de fizet...
A "közlekedés" területén nem játszik szerepet az etika. Mindegy, hogy mit érzel igaznak és mit nem, ha más dolgok döntenek. Evvan....
Látom nem igazán érted mit akarok monadi:én a dolog etikai ,és nem a jogi oldalát boncolgatom.
Haha, ez nem megy ilyen egyszerűen.
A MABISZ sem azonnal "bemondásra" fizet. Hosszú folyamat végeredménye az, vagy nem.
Inkább örüljünk, hogy van a MABISZ!

Az utolsó mondatoddal megint ütöd az első!
Itt az elvárásaidnak semmi köze ahhoz, hogy rendesen fizeted a saját köteleződ.
Érteni értem,csak miért én várok a pénzemre más baromsága miatt.
Fizessen ki a MABISZ ahogy megtörtént a kárfelmérés,és játsza le a károkozóval.
Ennyit elvárhatok,mint a kötelezőt redesen fizető.
Te nem vagy tisztában a dolgokkal!
A kötelező sosem neked fizet, hanem annak, akinek te kárt okozol. Azaz helyetted! Érthető?
Nem fizeti ki! Simán megtagadja a kifizetést, érthető okokból.
A károsult (vagy a javító szervíz) nem kevés utánajárás után megkapja a MABISZ-tól (nem a motoros kötelezőjétől) a kárösszeget.
Aztán a MABISZ (nem a motoros kötelezője) mindent megmozgatva "nekimegy" a károkozónak a pénzéért!
Szerinted a kötelezőt miért fizeti az autós,akit lezúznak?
Dehogynem kifizeti(125/50mindenkép hibás)van 1alap abbol,(megbizás alapján)majd persze behajtja a 125/50en kamatostul persze ilyenkor jolszámolnak(vastagon )
Nem hajtja be a biztosító az okozot kárt.
Ki sem fizeti!
Jól tudom,hogy ilyenkor(125/50,nincs jogsi) behajtja a motoroson az okozott kárt a biztosító?
Szeva Pohibácsi!

azért ha lehet, ne így érje utól.
de tény, hogy a kapuk záródnak. ami nem is baj. csak ésszel menne ez is, ne a lehúzásról szólna. na mindegy. amit csinálni kell csináljuk. mást úgy sem tehetünk. én úgy vagyok amúgy ezzel, hogy 2011-ig, bőven behozza a robogó az árát. nem autó, keveset fogyaszt, s 5-ször olyan gyors munkába járni. ergo, több szabadidő, hasznosabb élet, több baráttal töltött perc. s ennyit megér ez a 3 év még.

éljenek a jogszabályok, meg a buszsáv
Szerintem csak azonosito lesz a motoron.Ami hatosági jelzés,és amit a KPM hagy jová.Nevetséges 5ezerforintos Rigát vizsgáztatni kéne pl.Igaz 125/50 NSR-em én is eladtam ,mielött gond lett volna belöle.Sziasztok