Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HY!

Az 50 ccm mocikról honnan lehet megtudni, hogy az valóban 50-es? ....tudom, tudom még a hangja is más... de csak annak mint ti... én mint hozzá nem értő, laikus honnan tudom megállapítani?
Lehet h hülye kérdés de most akarok vasparipát venni és félek hogy rámsóznak egy nagyobb mocit "50-es papirokkal" !a rendszámozás hírére tömegszámmal adják el az ilyen motorokat, és nem akarom hogy átverjenek, mert a kollégám már járt úgy, h megvette a motort nagy vagányan mászkált vele, amíg a rendőrök le nem kapcsolták! Ő persze nyugodt volt mert úgy tudta, h 50-es, hát nem az volt és Agyő motorjogsi.....
Mivel nem ír gondolom megtaláltátok. Tehát mostmár szívtelen, gerinctelen takony
ugyan, ez is csak egy olyan takony, aki a gép előtt nagyfiú, soha nem merné élőben felvállalni......
Hagyd. Semmi értelme.
A nép egyszerű gyermeke,mint az az intelligens megnyilvánulásából is látszik.
Bubu ( ) nehezen viseli az igazságot ... [6538]-es hsz.
nem arról van szó, hogy "megmondjam neki", de ha valaki egy barátom halálát kívánja, hát előbb tépem ki a szívét puszta kézzel, minthogy Tarka odaérne a nem létező gerincét keresni...
Ez az Zseby mond meg neki Egyébként mi baja lett a "bubu"-nak, hogy így berágott Tarkára, kissé elvesztem a korábbiakat nem találom. Ha ki lenne töltve a reg.lapja akkor küldenék neki xanaxot, hátha helyrebillenti őt
na elmész te a jó büdös francba, oda! mégis mi a frászt képzelsz magadról? te támadsz mást, mikor még annyi sincs benned, hogy saját magadat vállald?!?! ...mondjuk megértelek, ekkora takonnyal én is nehezen szembesülnék a tükör előtt állva...
Hidd el: te előbb fel fogsz!

És ha tudnám ki vagy,kitépném a gerincedet.
Kunhegyesen vettem egy kereskedőtöl, aki motorokat hoz be svájcból...én vok az elő magyar tulaj
Hát csak amit kaptam hozzá amikor vettem....van egy külföldi forgalmi, meg pár papír, amin az előző tulaj adatai és a motor adatai vannak. Minden megvan, ami szükséges a rendszámozáshoz.
Szeva. Milyen papírjaid vannak már meg? Utána megmondom részletesen mi mennyi lesz...
Ja és igaz, hogy amikor majd viszem műszakira, akkor le kell szednem a fejidomot és vissza tenni a gyárit?
Hello!

Lenne egy kérdésem. Van egy 86-os RD 125-öm, megvan minden papír a rendszámozáshoz és azt szeretném kérdezni, hogy kb mennyi lenne lerendszámozni? Úgy hogy minden benne van (reg.adó, zöld kártya, bevizsgálás, stb...) Köszi
Hát ha ő volt az okozó akkor fizet majd ő, vagy esetleg a lakásbiztosítás.......megmondom őszintén ezzel nem vagyok annyira képben, mert nem az én feladatom a biztosítási biznisz.
erre annyit mondok h csak azt kívánd másnak amit magad is szeretnél!és ebből látszik hogy mennyire vagy igazi motoros!legalább mi tarthatnánk össze.na de így?
Tudom hogy köcsög vagyok de tarka miért köt belém ?Én csak jószándékból kérdeztem és vétetem egykét helyesirási hibát .És ? Biztos itt a fórumra csak nyelvtan professzorok írhatnak.
Mivan kiment a kultura biztid?Azért ekkora köcsög nemlehetsz
én kiváncsi vagyok hogy a gyalogos miatt fizet-e a mabisz..
tarka baszd meg a kurva anyádat ! Mit kell geciskedni ! Ez csak egy forum nemfogom minden szavamat a helyesírási szótárral elemezni ! Erről ennyit ! Remélem felfordulsz még az út szélén !
Hát, megmondom őszintén nincs kedvem régi szétütött vassal kínlódani. Mindíg lenne valami javítanivaló.....meg amúgy sem veszek mást csak R1-et az meg drága. Egyenlőre jó lesz öcsém drz-je, néha elmenni ide-oda rövidebb távokra. A túrák kimaradnak mostanában, dehát túrázok én eleget szolgálatba...
Nem ér a méreteimmel "dicsekedni"

Pohi: miért nem veszel valami olcsó, használt gépet? Akkor lenne mivel gurulnod.
Csak festék és matrica kérdése
Balassagyarmaton. És innen elindulva fél Nógrád megyében megtalálható vagyok.
Nehéz kimagyarázni a Kawabéébet, amikor leszállok a Hondáról Zöldre meg nem festhetem
irigy csak a kislány :o) szó szerint kis lány!