Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nemtudom..ne tőlem kérdezd, én nem szeretem az ilyen 125/50-es dolgokat
akkor elég anyi,hogy 50? és elég a betübeütő mert öntvényeken általában kifelé domborodnak a jelzések nem?
oké kösz!
Hál istennek én megszabadultam a 125/50es gépeimtöl, május 1 étöl felejtös felülni rá, a motorosrendör hangrol megbuktat és ahhogyan az elöttem szolók is irták tipusismerettel rendelkezik majdnem mind. és ha magyarországi származásu alváz szám alapján kibukik a dolog akkor még egy okirathamisitásért is feljelenthet, ha akar és akkor 3 jogsit is megcsinálhatsz a bünti árábol. üdv mindenkinek.
hellosztok azt szeretném megkérdezni hhogy érdemes e még 125 ös papirok nélküli gépet venni vagysi amit 50 ccm esen használnám? nem foglyák bevezetnii azt hogy minden motort majd le kell müszakisztatni meg minden?
49,5? én még ilyet nem hallottam, max 49et, vagy 50et...
nemrég találtam:
Sziasztok! Eladó egy 125-ös yamaha 50-es papírokkal, mert a hengerébe is bele van ütve, hogy 50 ccm. Ezért teljesen kismotor kinézete van.

sziasztok az érdekelne,hogy a vízhűtéses blokk oldalán a 125ös számmal mit lehet kezdeni mert ránéz a rend őre és rögtön láthatja,hogy mekkora is szóval mivan ha véletlenül kikopik és mivan ha valamiféle csoda során belekopna 1 másik szám de meik a jobb az hogy 50ccm vagy csak annyi hogy 50 vagy jobb lenne a 49.5 ccm?
mert meg tudom oldani,hogy öntök spiáterböl 1 táblácskát amin a betü kifelé domborodik nem úgy mint a sima betübeülés és ezt oda lehet ragasztani a blokra utánna festeni bla bla:)
a kilóméter óra rendben meg minden más is már csak ez a kérdésem
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy kinek milyen tapasztalata volt a rendőrökkel amikor elkapták 125/50-be vagy amikor rendszámozva volt csak a teljesítmény nem 11kw volt? Köszi
Teljesítménymérés nincs műszakin, ha papíron 11kW volt akkor ezután is annyi marad.
Hellósztok!Tudnátok nekem segíteni?Van egy 125ccmes Aprilia Rsem!Forgalmijába 11kw van!De most el kell vinnem müszakira. Az első forgalomba helyezéshez a kpmnél kell vizsgáztatni a motort.kérdésem az lenne h most ott ezen a kpm-es müszakin nem-e szürik ki h ez a motor már nem 11kw mert ki lett szedve belőle a folytás már a régi tulajnál és így most 30pár lóerős.Meg még miket nézhetnek egy ilyen "első müszakin"!Tehát mit nézzek át rajta ami buktató lehet!Várnám mielőbbi válaszotokat!Üdv Gabesz
Valszeg jobban jársz, ha levizgázol. Májustól megint szigorítanak egy csomó dolgon. Ha eddig télleg száz volt a plafon, jövő hónaptól az tuti vagy háromszáz lesz. Abból valóban futtya piára is
ez extrém eset volt, mivel a csávót az elmondottak alapján réég ismerték, és nem akkor volt gond vele elöszőr... úgy könnyű.
eddig olyan 100volt a plafon
Amilyen pénzbírságok vannak leteheted a jogsit belőle meg még marad piára, megünnepelni a jogsidat.
Ha a motorral minden rendbe van akkor az csak egy "sima" jogsi nélkül vezetés. Valószínüleg pénzbírság meg kategóriától való eltiltás egy időre.
És akkor milyen büntetésre számíthatok, ha rendszámos 125-ös motort 50-es jogsival vezetek és egy közúti ellenőrzésen megállítanak?
Vagy csak kifog egy fokozott közúti ellenőrzést,ami elég gyakori.Pénzbünti,eltiltás...
Milyen választ vársz? Hogy menny csak nyugottan, senki se fog bántani vele?

Lehet, eljársz vele évekig, gond nélkül. Bár ilyenkor tavasszal általában annyi a rendőr az utakon, mint a nyúlszar. De mi lesz, ha elütnek vele? Vagy ha télleg behozzák a sm-ra is a rencámot?
Szevasztok! Egyik haveromnak van egy 4-ütemű Yamaha 125x típusú motorja és el akarja adni! Meg szeretném tőle venni, de csak 50-esre van jogsim! El tudom 50-esként használni ? Kérlek válaszoljatok!
Sziasztok!
Nagyon megtisztelnétek, ha felvilágosítanátok egy-két dologról a rendszámozással kapcsolatban.
Ha rendszámos motort veszek mennyibe kerül az átírása? Ha rendszám nélkül veszem és én rendszámozom le akkor az mennyi? Illetve mennyi egy rendszámos motor fenntartásának éves díja?
Amúgy egy 125 ccm-es motorról van szó.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Üdv!
Nem megállásról!
Szerintem inkább állj meg ha csak nincs feltünési viszketegséged és nem akarsz bekerülni a híradóba. Emlékezzetek vissza mi volt kb. 2 hónapja. Debrecenbe eléggé utánna mentek a csávónak pedig az város volt ahol nagy a forgalom stb. és nem foglalkoztatta őket hogy "veszélyeztetik" a többi embert. És ha jól emlékszem igaz hogy a srác lerázta őket, de a rendőrök hamarabb értek a házához mint ő.
Minden papírja kell hozzá, mire levizsgáztatod lehet ott tartasz hogy vehettél volna rendszámosat. Bár tény vannak esetek amikor spórolni is lehet rajta.
Helló!

Remélem tud vki segíteni: ha egy külföldről behozott 2 éves, 125ös, 15LE-s robogót szeretnék itthon forgalomba helyeztetni milyen járulékos költségekkel kell +ban számolnom?
Segítségeket köszi előre is!
Szerinted féltik? Nem az ő autójuk, nem vigyáznak rá....