Fejér megyében kaptak egy 3L V6 új Vectrát ami igen jól lép... Új motorokat még nem, a BMW K75 meg csak annyira fér el a kocsisorok között,mint a Vectra
Szasztok!Hogyan magyarázzuk ki a 125/50-es dolgot?Igazából konkrét választ erre nem hiszem, hogy lehet adni!Ha megállít benneteket egy kollega és nem a KPM embereivel teljesít közös szolgálatot, akkor szerintem nincs gond!Persze itt is meg van a rizikó, hogy azt mondja nem hiszi el hogy 50-es és berendel KPM vizsgára!Na ezektől kell óvakodni!Ők nem a baseball sapkás emberkék a járőrautóval, hanem a fehér tányérsapkások!A közlekedésiek!Ők nagyon vágják a kreszt!Sajnos túlságosan is jól ahhoz, hogy bármilyen magyarázkodásnak helyt adjanak!Nekem is rs 125-ösöm van és természetesen rendszám nélkül, szóval ha úgy ítélem meg a helyzetet, hogy ez csak bukó lehet inkább meg sem állok!Hiába kollega!Tisztában vagyok az Octavia képességeivel és asszem városban leszophat!Itt jegyezném meg, hogy a rendőr semmi féle körülmények között nem üldözhet!Csak követhet és a kettő nem ugyanaz!Rá még olyankor is vonatkoznak a közlekedési szabályok!Jó mi?
10 éve még CD írással foglalkoztam... Kellett az olcsó anyag! Egy TDK lemez 1000Ft körül volt, a Larion meg 300! A sors fintora,hogy amit magamnak Larionra írtam az még mindíg frankó, a TDK,Philips,BASF lemezek már rég levedlették az adatot. Tehát a Larion jó!
Ehhez a biztosítás dologhoz szólnék hozzá.
Nekem azt mondta a biztosítós emberke,hogy ha van másik legális 50es motorod biztosítással és megtörténik a baj ,akkor érdemes annak a kötvény számára megírni a kárbejelentő lapot, valamint megkérni a szenvedő félt,h pár napot várjon a bejelentéssel.Így,ha kijönnek megnézni a gépet, akkor már lehet mondani,h meg lett csinálva mert nagyon kellett. Persze ennek feltétele egy normális áldozat valamint,h a közeg maradjon ki az esetből. Ha nem is tökéletes megoldás, de szerintem több mint a semmi.
Nekünk két Honda robogónk van, így szerintem egyszerübb is az eset, de inkább ne legyen semmijen eset...
Persze tudom Énis hogy hosszú távon nem megoldás!Még idén használom szépen agusztus körül meglessz az A korlátlan és rendben lessz a papír!Én Faluban lakok Pest-megyében!
Nem mindegy, hogy milyen környéken vezetsz, halottunk már pozitív és negatív példát, de tény, hogy szorul a hurok, és sajnos nem kevés pénzt bukik a tag ha tényleg bekövetkezik a legrosszabb. Ha belémjönnél magyarázhatnád, hogy 50-es.
Sziasztok barátaim!Csak egy hozzászolást nekem volt Yamaha Dt 125/50 es enduróm ha normálisan mész vele van bukód,biztosítás nem variálnak a rendörök!Most Cagiva Mítom van így.Persze azt mondom hogy tanúlj meg motorozni és rakd le a jogsit!Én Julius körül elkezdem.
Ne felejtsük el hogy drága állambácsinak köszönhzetően 2006 óta telejsítmény adót fizetünk!
És ugye Ők se hülyék....ráadásul vadásznak a pénzre.
Tehát Én már azon se lepődnék meg, ha müszakiztatáskor lenne egy külön fizetős rész......teljesítménymérés.................hiszen nekik részben megéri....
Ha megbuksz? Adócsalás, okirathamisítás.......folyik be a pénz BABY..................
De elég egy sima müszakin lévő kütyü............
Rátolják a mocit, azt csutkagáz....................és mennyit megy végre.............
Ez meg már sima táblázat......
PL?
A folytott GS500 160-a vége (25kw)............a nyitott belemegy a 180-190-be is (34kw)...........
Nem kell még fékpad se.........egyszerűen kihúzzák a száját - és már buktál is.
Gratula a hölgyhöz!Én tv2 chat-en 2001 irkálok,de már nagyon szar,nem mennek be üzik.Az egyik ott lévö csaj ajánlotta loveboxot,de nem rossz.Ott is ez a neved?Nekem Dajdi,pepe becenév foglalt volt.
Sziasztok!
Van egy szeretett 125/50-es gépem, amit szeretnék levizsgáztatni. Hozzám úgy került, hogy egyetlen adás-vételije van, amiben 50-esnek van elkönyvelve. Mit kell vennem hozzá, hogy vizsgáztatható legyen (új váz papírral, stb)? Miből áll egy műszaki vizsga a motoroknál?
Köszi!
Dajdika!
Dehogy vagyok mérges!
Pont leszarom,ilyen miatt nem szoktam fent akadni
Lovebox,ott fent vagyok én is Össze is jöttem egy hölgyel onnan, azt....
nor-el ! Akitöl megvetted iras vele adásvételit,vele kifizetetik átt irást,de te kifizeted helyette úgy is megéri.Mert ha hamisitasz a többin mint behajtják áttirási költséget.Az eredeti tulaj szerintem ,nem irja meg.Ha én vettem volna motort,pl te neveden van,és te eladtad 2 éve valakinek,ha odavinném te megirnád nekem?Amugy kitudja mit csináltak vele gyorshajtás stb.
járd végig a volt tulajokat és írj adásvételit velük. Macerás, de még mindig a legjobb. Vagy keresd meg az utolsót, akinek a nevén volt, a többivel ne foglalkozz.
Már lekérdeztettem a rendőrségnél ismerős által. Itt van a nyilvántartási lap másolata nálam , és onan tudom, hogy ki lett vonva átmenetileg a forgalomból.
Menjbe a rendörségre(vagy ismeröshöz)és rendszám alapján kérdeztesd le hogy most miis van vele pontosan..A kpm-nél beszélnek össze vissza mert szarnak rá...Amugy ha akitöl vetted és nemiratta át az az ö sara,szoval ha nem körözik kilehet hámozni.(ismerössel könnyebb az tutti..)
Van egy olyan gondom, hogy vettem egy runnert, magyarországon forgalomba helyezett, rendszám megvan meg van hozzá egy forgalmim. Műszaki lejárt. A gond az, hogy ki van vonatva átmenetileg a forgalomból, mert 88/a par. (A tulajdonos nem létező személy vagy nem állapítható meg). A tulajdonos aki benne van a forgalmiba az eladta egy ipsének aki kivonatta a forgalomból. És az ipse már így adta tovább. de még volt vagy 3 tulaj azóta.
A KPM-nél azt mondták, hogy minden adásvételire szükség van a forgalomba helyezéshez. Szerintetek ha a tulajoknak megvan az összes adatuk, és írok egy pár adásvételit (létező adatokkal), akkor nem gyanús nekik, hogy most meg honnan kerültek elő ezek a papírok. Szerintetek. Vagy nem is foglalkoznak vele.
na, csak nem bírom ki: az átírásnál: az ismerősnél közokirat-hamisítás, hivatali visszaélés. 2 év + 2 év +pénzbírság mellékbüntetés.
Neked, ha nagykorú vagy közokirathamisításra felbujtás, 2 év, vesztegetés, 2 év+ pénz mellékbüntetés.
Ha kiskorú vagy akkor is. Max mérsékelhető.
És ehhez csak annyi kell, hogy a sokféle adatbázis közül valamelyik kettő összefusson.
Írt is egy hölgy,hogy honnan szedtem ezt a nevet,mert az ö fiának ez a bejegyzett utóneve
Nekem azt mondta a biztosítós emberke,hogy ha van másik legális 50es motorod biztosítással és megtörténik a baj ,akkor érdemes annak a kötvény számára megírni a kárbejelentő lapot, valamint megkérni a szenvedő félt,h pár napot várjon a bejelentéssel.Így,ha kijönnek megnézni a gépet, akkor már lehet mondani,h meg lett csinálva mert nagyon kellett. Persze ennek feltétele egy normális áldozat valamint,h a közeg maradjon ki az esetből. Ha nem is tökéletes megoldás, de szerintem több mint a semmi.
Nekünk két Honda robogónk van, így szerintem egyszerübb is az eset, de inkább ne legyen semmijen eset...
Ne felejtsük el hogy drága állambácsinak köszönhzetően 2006 óta telejsítmény adót fizetünk!
És ugye Ők se hülyék....ráadásul vadásznak a pénzre.
Tehát Én már azon se lepődnék meg, ha müszakiztatáskor lenne egy külön fizetős rész......teljesítménymérés.................hiszen nekik részben megéri....
Ha megbuksz? Adócsalás, okirathamisítás.......folyik be a pénz BABY..................
De elég egy sima müszakin lévő kütyü............
Rátolják a mocit, azt csutkagáz....................és mennyit megy végre.............
Ez meg már sima táblázat......
PL?
A folytott GS500 160-a vége (25kw)............a nyitott belemegy a 180-190-be is (34kw)...........
Nem kell még fékpad se.........egyszerűen kihúzzák a száját - és már buktál is.
Van egy szeretett 125/50-es gépem, amit szeretnék levizsgáztatni. Hozzám úgy került, hogy egyetlen adás-vételije van, amiben 50-esnek van elkönyvelve. Mit kell vennem hozzá, hogy vizsgáztatható legyen (új váz papírral, stb)? Miből áll egy műszaki vizsga a motoroknál?
Köszi!
Dehogy vagyok mérges!
Pont leszarom,ilyen miatt nem szoktam fent akadni
Lovebox,ott fent vagyok én is Össze is jöttem egy hölgyel onnan, azt....
Van egy olyan gondom, hogy vettem egy runnert, magyarországon forgalomba helyezett, rendszám megvan meg van hozzá egy forgalmim. Műszaki lejárt. A gond az, hogy ki van vonatva átmenetileg a forgalomból, mert 88/a par. (A tulajdonos nem létező személy vagy nem állapítható meg). A tulajdonos aki benne van a forgalmiba az eladta egy ipsének aki kivonatta a forgalomból. És az ipse már így adta tovább. de még volt vagy 3 tulaj azóta.
A KPM-nél azt mondták, hogy minden adásvételire szükség van a forgalomba helyezéshez. Szerintetek ha a tulajoknak megvan az összes adatuk, és írok egy pár adásvételit (létező adatokkal), akkor nem gyanús nekik, hogy most meg honnan kerültek elő ezek a papírok. Szerintetek. Vagy nem is foglalkoznak vele.
Neked, ha nagykorú vagy közokirathamisításra felbujtás, 2 év, vesztegetés, 2 év+ pénz mellékbüntetés.
Ha kiskorú vagy akkor is. Max mérsékelhető.
És ehhez csak annyi kell, hogy a sokféle adatbázis közül valamelyik kettő összefusson.