Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem jó helyre kóstolgatsz a monitorod mögül kis pöcs!
Kykee, olyan értelmiségi hozzászólásaid vannak a témához Öröm olvasni! Nem gondoltam, hogy lesz valaki, aki előjön ezzel a "én már akkor motoroztam amikor te születtél" dumával az "idősebbek" közül És tudod miért? Mert nem hiszem, hogy ettől jogodban áll kioktatni(főleg nem ilyen hangnemben), még ha tapasztaltabb, és rutinosabb is vagy! És mert ki nem szarja le? Most mit vársz, hogy behugyozok a gyönyörtől, hogy te már akkor 650esen ültél? És lehet, hogy én mondjuk nem akarok egy komoly vasat a seggem alá! Lehet, hogy engem nem az vonzz, hogy 2kiló fölött repesszek, csupán jól érzem magam a motoron, még ha 50el is megyek(de végsebire talán tudok 80at is, még nem próbáltam, mert bejáratós)... Ennyit erről Kykee, és nem szükséges reagálnod, röhögtem már eleget
higgyétek el megfog szűnni a jóvilág a 125/50-nél, úgy mint a c...........-nál az ingyensegély!
Csak annyit szólnék a témához ami itt a napokban naon elfajult, hogy míg nektek az okoz magas adrenalin szintet hogy sok lóerőtök van,addig nekünk az hogy megállít-e a rendőr vagy nem?
most mondanám azt hogy bizonyítom fényképpel de szarrá röhögnétek magatokat
n e bassz, a faaaaszt
Te nagyon keménycombú lehetsz
"94 ben nekem volt müanyag, lábbal hajtós motorom!
Nem vagyok rá büszke,de ha ez van ,akkor ez van!
Vigyázz,nehogy körbe szopkodjátok egymást
Na kiszólt a luk a gödörből.
Kisbarátom,rohadtúl legálisan motoroztam és semmit nem felejtettem el és nem csak most került a seggem alá nagymotor.
De ezt tegyük félre,mert még a végén én kérek elnézést,hogy 94ben már egy 650es Kawával nyomtam.Akkor te még csak 4 évesen a csattogós pillangót húztad magad után a játszótéren és közben meg bugyborékolt a szád a nyáltól.
Fasz kivan,hogy azt akarod velem elhitetni minden áron,hogy jó amit csináltok,hogy közben meg megkiabálsz!
Te kis pöcsfej,húzz a robogódra és pöfögj egy kört a Hősök tere körül!
"Igen és akkor születtél,mikor már gurultam..."
Nehéz volt -Akkor legyél rá büszke!
Igen és akkor születtél,mikor már gurultam,de teljesen más világ volt!De te azt honnan tudnád!
Egyébként majd megnézlek téged is mikor majd lesz egy jó vas a segged alatt,amiért megdologzol,hogy mennyire fogod betertani a sebességkorlátokat.
Nincs kioktatás,csak az veszi annak,akinek kisebbségi fóbiái vannak.
Pusztán egy normális helyreigazítás volt a saját érdekében!

Nem vagyunk Királyok,ellenben veled.
Mi csak motorozunk a magunk módján a legnagyobb élvezettel.
LaciCRM! Sztem meg ha normálisak nálatok a yardok akkor nem gond a 125/50 :) én is így nyomom(+jópáran) pár éve (kopp-kopp-kopp..) és nem volt problémám.A körülöttünk lévő helyeken 250es CR-ekkel, YZ-kkel és hasonló gépekkel nyomulnak, élvezik az életet :) Amíg ésszel nyomod nincs gáz :D persze maaaajd mindenki legális útra jut így vagy úgy.. :D rendszámozásos dolog meg cinkes lesz erről ennyit :D
Köszönöm a segítséget. Jövőhéttől elkezdek utánajárni a dolgoknak, mennék már most is csak ledöntött az influenza. És ha nem szürke forgalmija volt akkor mennyibe lenne?
Menj be egy okmányirodába az alváz és motorszámmal, és nézzétek meg. Nem tudok biztosat mondani ilyíen idős gépnél.
És a rendszámot "felvenni"?
Hát biztos meg lehetne csinálni csak nálam a pénz az akadály.
ha szürke forgalmi volt rajta ( a színe miatt hívják így ) akkor 7000 az új forgalmi + műszaki, azt nem tudom mennyi.
Kőkemény akksi.
Remélem tudnak segíteni.Az nem létezik hogy nincs megoldás.
És ez nekem kb mennyibe fog fájni? Átírás, eredetvizsga meg hasonlók nélkül. Tehát mennyi pénz lenne hogy rendszám legyen rajta?
Dehogy adom fel. Ez a motor(kép az adtalapomon) menni fog az utakon legálisan, ez még igazi motor, figyelj 18évet állt kihoztuk a sufniból raktunk rá egy aksitöltőt meg egy kis benzint, rugtunk rajta egyet és elsőre beindult.
Próbáld itt:
VETERÁNOSOK
Szerintem meg ne add fel! A veteránosok talán tudnak ajánlani megoldást.
Azt hiszem hogy én tudom hol lehet a forgalmi.Nem vagyok biztos benne, de szerintem le van adva a rendszámmal együtt.Vagy akkoriban mi lehetett a szokás?-Nem ez?Nem tudom mi hogy ment akkoriban, mert még csak tíz éves voltam. nemigen foglalkoztam ilyesmivel
Köszi. Én is vmi ilyesmire gondoltam.
csakhogy erről nem fogsz. Mert nincs rá jó megoldás.