Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem az ő dolga, hogy leírjon ilyeneket. Más az, ha hallasz ilyet, és más, ha egy rendőr írja le.
Miről van szó? Inkább nem akarom tudni. Ja,hogy ott voltam? Nem emlékszem semmire.
Basszus Twini,most mi is megtudtuk....meg kell,hogy öljenek ezért.....

Én nem olvastam el...azaz de.....de most visszafelé olvasom,és már el is felejtettem....oké így?
Szerintem nem olyan nagy titkok ezek. Sokan tudják.....
Etikai kódex!
police, az isten áldjon meg. Most szeged meg az etikai kódexünk minden pontját. Fogd már be.
Hidd el a baseball sapkás rendőrők is tisztában vannak a szabályokkal...........
NEm azt írtam, hogy kísérőket kapsz hazáig ha nem állsz meg!A lényege a dolognak, hogy a jogszabályokban nincs olyan rész, hogy üldözés!Ez nem amerika!Nálunk volt rá példa hogy emiatt fenyítettek meg embereket mert belementek egy üldözésbe!Nálunk ma úgy áll a dolog, hogy ha a követés túl nagy kockázattal jár a közlekedésben más résztvevők életére, testi épségére akkor attól azonnal el kell állni!Ez pedig mindig így van!Mert más résztvevők mindig is lesznek!Egy motorosért pedig nem fogják kockáztatni a munkájukat!Az ha nem állsz meg és mégis elkapnak az valóban rendőri karjelzés figyelmen kívül hagyása és az bizony kőkemény szabálysértés!De ennek az a feltétele hogy elkapjanak!Na mindegy!Csak annyit akartam ezzel, hogy van itt olyan aki a másik oldalt is megérti!A motorosok oldalát!
Figyu nekem Cagiva Mitóm van kötöttem rá biztit,buko rajtam ovatosan kell közlekedni és nincs gondod a Rendörökkel!A Blokkot úgysem látja!Ha normális vagy és nem félsz tölük nem piszkoskodnak!
Ez a tapasztalatom!
police, ésszel írj.
Akkor OK, azt hittem már összekeversz valakivel. Én itt csak offolok már... Uff!
Nem Police12 barátunknak. Ez eszméletlen jó ha jövök haza és leintenek nagy gázt adok csak követhetnek gyorsítok majd nézem, hogy jönnek-e utánam ha igen és megszegik a sebesség határt akkor lefényképezem és feljelentem őket. Így fogok tenni.
Ezt nem nekem akartad címezni
Nem hiszem, hogy a baseball sapkások ne ismernék a kreszt és az smkp definícióját. Egyébként ha nem teszel eleget a rendőri felszólításnak (megállításnak) akkor csak követhet? Hmmm... Biztos jobban tudod te rendőr vagy. Ezek szerint ha megyek bármivel leintenek meg sem állok legfeljebb hazakísérnek. A legjobb nem rabolnak ki.
OK, gurítom hazáig.
Ott a pont kollega ott a pont!
Ha már csak 10km-e van és 8-ra van a kap.-tól akkor ha nem okozol közvetlen életveszélyt nem fog utánad menni senki.
Ez a kimagyarázós dolog amúgy attól függ kivel találkozol!Ha velem akkor nyugi van!
Ez annyira szánalmas!Egész nap figyeld a km állását mert véletlenül túlléped és akkor mi jön?Asszem ezt nem kell magyaráznom! De odaadnám én nekik, hogy menjenek ők ennyi km-t egy nap!
Itt is megvan a Kvóta... 70km/nap ami elég vicces. Ja és csak egyetlen helyen tankolhatnak a városban ami bő 8km a kapitányságtól.
Nálunk is van egy rs octavia de a benzinpénz hiánya miatt csak a parancsnokok használják!Gondolom a Vectra is erre a sorsra fog jutni hamarosan!Ami terepjárókat hozott most a határőrség, mi átvettük de spájzoltuk a garázsban mert nincs pénz benzinre!Nem tudják itatni őket!
Amikor először láttam a Vectrát pont egy Gixxer600-as csókának írogattak a zöld kitépősbe

Már a követés sem annyira jóváhagyott,mert addig lehet akármi más is a közetrületen,amíg a motorost kergetik,tehát fölösleges kört futnának,nemde?
Azt sem a kisrendőök használják majd nyugi!Nem kell félni tőle!