NEm azt írtam, hogy kísérőket kapsz hazáig ha nem állsz meg!A lényege a dolognak, hogy a jogszabályokban nincs olyan rész, hogy üldözés!Ez nem amerika!Nálunk volt rá példa hogy emiatt fenyítettek meg embereket mert belementek egy üldözésbe!Nálunk ma úgy áll a dolog, hogy ha a követés túl nagy kockázattal jár a közlekedésben más résztvevők életére, testi épségére akkor attól azonnal el kell állni!Ez pedig mindig így van!Mert más résztvevők mindig is lesznek!Egy motorosért pedig nem fogják kockáztatni a munkájukat!Az ha nem állsz meg és mégis elkapnak az valóban rendőri karjelzés figyelmen kívül hagyása és az bizony kőkemény szabálysértés!De ennek az a feltétele hogy elkapjanak!Na mindegy!Csak annyit akartam ezzel, hogy van itt olyan aki a másik oldalt is megérti!A motorosok oldalát!
Figyu nekem Cagiva Mitóm van kötöttem rá biztit,buko rajtam ovatosan kell közlekedni és nincs gondod a Rendörökkel!A Blokkot úgysem látja!Ha normális vagy és nem félsz tölük nem piszkoskodnak!
Ez a tapasztalatom!
Nem Police12 barátunknak. Ez eszméletlen jó ha jövök haza és leintenek nagy gázt adok csak követhetnek gyorsítok majd nézem, hogy jönnek-e utánam ha igen és megszegik a sebesség határt akkor lefényképezem és feljelentem őket. Így fogok tenni.
Nem hiszem, hogy a baseball sapkások ne ismernék a kreszt és az smkp definícióját. Egyébként ha nem teszel eleget a rendőri felszólításnak (megállításnak) akkor csak követhet? Hmmm... Biztos jobban tudod te rendőr vagy. Ezek szerint ha megyek bármivel leintenek meg sem állok legfeljebb hazakísérnek. A legjobb nem rabolnak ki.
Ez annyira szánalmas!Egész nap figyeld a km állását mert véletlenül túlléped és akkor mi jön?Asszem ezt nem kell magyaráznom! De odaadnám én nekik, hogy menjenek ők ennyi km-t egy nap!
Nálunk is van egy rs octavia de a benzinpénz hiánya miatt csak a parancsnokok használják!Gondolom a Vectra is erre a sorsra fog jutni hamarosan!Ami terepjárókat hozott most a határőrség, mi átvettük de spájzoltuk a garázsban mert nincs pénz benzinre!Nem tudják itatni őket!
Én nem olvastam el...azaz de.....de most visszafelé olvasom,és már el is felejtettem....oké így?
Ez a tapasztalatom!
Már a követés sem annyira jóváhagyott,mert addig lehet akármi más is a közetrületen,amíg a motorost kergetik,tehát fölösleges kört futnának,nemde?