Ha a magánterület meg van nyitva a forgalom elött akkor ott is érvényesek a KRESZ szabályai.
Tehát forgalom elöl elzárt magánterületen (udvar) motorozhatsz vele jogsi és műszaki nélkül.
Szia.Lehet most nemér sokat(kinek mi a sok?!)de ha nemégetö a pénz szerintem gondosan rakd el,(föleg hogy papiros)nemcsak az értéknövekedés miatt hanem az utokor miatt is...szerintem...amugy 250 vagy 250/1 ?
A földútról:
Megbüntethet a rendőr ha találkozol vele bárhol!Legyen az föld,vagy aszfalt,homok,erdő stb.
csak elzárt,elkerített,azt hiszem ki is kell írni ,magánterületen nem.
Sziasztok két dolgot szertnék megtudni!
Van egy 250-es MZ-m Fater 92-ben leadta a rendszámot a forgalmira az van írva forgalomból végleg kivonva akkor ez azt jelenti már nem lehet semmien módon levizsgáztatni?
Másik, jogsi nélkül földutakon terepen lehet mászkálni, nem fog a rendőr basz**tni ! Ugyebár a földút szerintem nem közút nem jár arra senki!
Üdv.:Fecó
Ui.:Itt egy pár kép a vadállatról 32éves volt szeptemberben
Jah és valaki megmondaná mennyit érthet most így?
Nem kötekedik, de magad sem gondolod, hogy normális dolog jogsi nélkül motorozni x éven át és még büszke is vagy rá. Apád helyében már jónéhány pofonnak lennél kis gazdája, ha paraszti ésszel nem fogod fel, hogy ez milyen kockázattal jár. Tudod ameddig nincs baj addig nincs, de ha van akkor meg kétököllel törlöd a szemedet hogy mekkora marha voltál, és utána rájöszz, hogy nem vagy te ghostrider és nem állsz a törvény felett.
Mire gondoltál egekig dicsérünk, hogy mekkora király csávó vagy? Szerintem inkább meg inkább egy kis felelőtlen taknyos vagy. Egyből cigányozol itt mindenkit? Húzz innen és vegyél vissza az orcádból!
Nem tudom kiket cigányozol le, de okod biztos nincs rá! Adatlap (valós) kitöltése pedig inteligencia és "egyenesség" kérdése, hogy meri vállalni magát az ember és nem bújik el az internet által nyújtott "fal" mögé. (volt már rá példa, hogy névtelenül nagyszájú volt az ember és mégis megtaláltuk )
Nem írsz többet?
Jujj! Mi lesz velünk a soraid nélkül? Ne tedd ezt!
nemfigyeltem hogy itt kikell tölteni adatlapot, de ha itt enniy cigány van, biztosan nemrok ide többet:S. itt csak kötekedik mindenki, de semmi normálist nem írt még senki...
Azért mert azt hiszed magadról, hogy a törvény felett álsz. Másképp vélekednél, ha a te gyerekedet csapná el egy ilyen idióta jogsi nélküli ember. Adj hálát hogy nem történt még semmi baj. De felesleges itt ugatni, meguntam én is mint BEAR húzok én is a fenébe.
Üdv.
Hozhatnak itt akármilyen idétlen törvényt...Ugyis élni fog ez a 125/50 dolog!
Én 9éves korom óta motorozom illegálisan..se jogosítvány, se semmi!És ez adja meg a dolgok izgalmát!12éves korom óta vezetek autót mindennap szintén jogosítvány nélkül.
Most éppen a vezetői engedély megszerzése előtt állok, és még mindig azt mondom, hogy azok voltak az igazi szép idők, mikor izgulni kellett!
Ezerféle motorom volt már...és minegyikkel akartak már megbüntetni...egyszer kétszer sikerült is nekik...de ilyen számomra az igazi motorozás!A motorozás ÉLETFORMA!Ami sosem fog a szabályosságról szólni..Illetve vannak hobbi motorosok, akik csak ugy eljárnak találkozókra, meg stb., de nemfogják soha megérteni, hogy mért is választjuk/választottuk az illegális formát.
Sziasztok venék egy DERBIT ENDURO-t
ha tudtok mondjatok màr rola valamit
Mert eddig minden mocival befurodtem
nincs kedvem napokig szerelni hogy életet leheljek belle....
Na meg hogy mit bir hoszu tavra kéne a haverokal jàrtam mocizni KB 2000km
mentunk 5nap allat ezt kibirja?
koszike elore is.
Tomi
Igen. Valakinek a 250-es is az. Én elvagyok vele. Van itthon 3 robogóm. Mostmár eladok 1-et. Nézegetem én is a nagy motorokat, de 7-8kilóval be kellene szállnom, hogy normálisat vegyek és most nincs ennyi cashem. Eladni meg nem lehet semmit csak áron alul. Most jön a trónörökös így be vagyok táblázva anyagilag és időben is. De nem adom fel, hogy vegyek egy TDM-et vagy egy XJ-t. 500-ccm alá nem akarok menni mert nincs le és nem akarok cserélgetni, mert annyiszor bukik az ember nem keveset. Sajnos az én vásárlásaim nem a legjobb üzletek... 20 motorból kiválasztom a két rosszat, csak az a baj, hogy meg is veszem valamelyiket....
Igazad van!Lehet azt kéne tennem!Csak hát jön a tavasz én meg már vagy három éve nem motoroztam egy jot!Lehet veszek vmi endurot azt csapatok a földeken addig is!
Tedd le a vizsgát és vegyél egy olyan motort ami nem pöcsköszörű. Akkor legalább nem kell félned semmitől, jogsibevonástól, bírságtól, balesettől stb...
hello mindenkinek!A tanácsotokat szeretném kérni!Aprilia AF1-et szeretnék venni 125-öst de 50-es papirokkal!Mennyire merjek belevágni szerintetek?Meloba járáshoz szeretném használni de mivel csak B jogsim van igen agyalok!Nem kéne megint elvetetni a jogsimat!De hát egy 50-es pöcsköszörüvel mégsem akarok járni!Várom a véleményeiteket!Elöre is köszi!
sajna nekem is volt hasonló sztorim:
nappal megyek a mitoval egy kevésbé forgalmas úton és egy stoptáblánál megállni elfelejtő ford taunus rongyá nyomta a kitufogómat, és a a lábamat is elérte ( szerencsére nem lett sérülés és nem kellett a rendőr ) töltöttünk egy bejelentőt de én tovább nem bolygattam a dolgot a 125 miatt, pedig nem óccsó a kipu
de a te mocidon ennél több lett a kár, de ha belegondolsz hogy úgy mész neki hogy ő ott a helyszínen meghal..... nos akkor tuti a rendőrségi mizéria( a börtönt is beleértve) szóval valóban jobb a szabályt követni, de hát lopni se szabad......................
Tehát forgalom elöl elzárt magánterületen (udvar) motorozhatsz vele jogsi és műszaki nélkül.