Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem bosszankodom Van az a mondás, csak a hülye tanul a saját kárán...na ez itt teljesen igaz de majd rájönnek vagy nem
cheví, hagyd már. Nm érnek annyit, hogy felbosszantsd magad rajta.
Azért foglalkoztat a téma, mert néha itt helyben (kis faluban lakom) elszaladgálok a kis utcákon.
Meg aztán a földutak is közutak
Meg ezenkívűl is érdekel a téma.-Meg hogy mi lesz a vége.
Kinti forgalmi (vagy a honos ország hatóságai által hitelesített másolat), eredeti külföldi adás-vételi ja és az EU-ból származzon. (Ha Japánból hozták pl. akkor vám,áfa nem éri meg. Ha itthon volt már forgalomban csak valaki levette a rendszámot akkor ne vedd meg mert nem éri meg a pénzt és a macerát utánajárni, nyomozni többszörös átírás... Volt benne részem... Ráadásul engem akartak elővenni utána az éveken át nem fizetett mkp kötelező miatt is. Na ott elegem lett és továbbadtam ahogy volt.
Nézgetve a hirdetéseket sok az olyan nagyobb robogó is amik úgy vannak hirdetve, hogy 50-esként használva.
Ha veszek egy ilyet, akkor mire kell figyelnem, hogy rendszámot tetethessek rá?
Milyen papiroknak kell meglennie?
Te ennyi erövel...hadkérdezzem már meg téged mint terepmotorost miért is érint ez a topik Tudod aki megalkodta ezt a topikot az biztos nagyon okos/ügyes/mindent kimagyaráz tipus lehet ....
"Veled ellentétben haláli nyugalomal elgurulok egy, az ország másik felében lévő motorostalálkozóra és nem aggódok ha megállít egy zsaru mert a legnagyobb bajom csak a sebességből adódhat. A motorral, a biztosítással és a jogsimmal minden rendben."
Nagyszerű! Akkor mi van? Meghatódjunk? Ha neked rendben vannak a papírjaid, az csak annak köszönhető, hogy nem előztél még kétszázzal mozgótrafit. "MÉG!"
Téged nem is érint ez a topic. nem is érted hogy miért van. Szerinted időszerű lenne megszűntetni?-Te tényleg ilyen hülye vagy vaze" hogy olyan topicban játszod a fejedet, aminek szerinted meg kéne szűnnie?-Vedd úgy hogy mától meg is szűnt! Igazán nem kötelező neked itt előadnod a motorok nagy királyát. Azt hiszed kivételes vagy hogy van jogsid, forgalmid meg ZZR1100-ad? Tudod még hány embernek van csak ebben az országban?Nem kettőnek az tuti!
Nem megbántásbol!Tudjátok az a bajotok(125/50pártiaknak)ha nemaztmondja valaki hogy igen jó az amit csináltok akkor hözöngés van.Hiába mondjuk normálisan hogy felesleges mert szivni fogtok csak erölködtök,persze hogy elszabaadulnak az indulatok.Amugy gondoljatok bele némelyikötök annyira korlátolt hogy az már fáj Pl:vegyél 1 rossz/olcsó 50ccm-est( ugyanolyat mint ami van csak az nagyobb ccm)köss arra biztit..........vagy üsd át a vázszámot,meg cserélj hengert/vázat ..stb ötletekkel jöttök.Csak azzal senki nemszámol mennyi lébe+időben lesz ez a tutti 5let.(ami ugysem jó csak ideig/óráig)Az a baj nincs érték itélettetek/felelösségetek,ha visszaolvastok voltmár pártag aki itt nagymellényeskedet aztán nemsokára rába..ott(kpm,baleset,yard)Lassan nö be a fejetek lágya tul lázongók vagytok...
mármint 2kiloval, vagy afölött...
Már megérte, mert sikerült értelmes mondatokat kicsikarni belőled Akkor szüntesd meg a topicot,vagy hozzászólni sem kötelező, de egyenlőre van, és örömmel olvasgatom az eddig leírtakat is... Ezt pedig már egyszer leírtam: attól még, hogy neked a papírok rendben vannak, még ugyanúgy illegálisan közlekedsz a megengedett sebességhatár fölött És csak azért nem kell félned a rendőrtől, mert nem tud elkapni, és mert nem állsz meg neki, ha 200kiloval mész (lehet, hogy te nem ilyen vagy, akkor ne vedd magadra...). És ezzel tényleg nem minősíteni akarlak, mert persze, ki az aki egy ilyen vassal maga alatt betartaná a szabályokat, korlátokat! Csak akkor a másikat nem kell megszólni, azért mert ő máshogy vét a szabályoknak...
Hopp, kimaradt egy nem
"Olvasni kéne és NEM hülyeségeken tornázni."
Aztamindenit De odamondtad!

Őszintén! Mit vársz itt az emberektől? Azt akarod hallani,hogy menj az illegális motoroddal közúton, matricázd rá,hogy 50-es és ártatlan arccal, a felelősséget (az adás-vételi szerződésre hívatkozva amiben szerepel,hogy smkp-t vettél) az előző tulajva hárítva és jóhiszeműségre hívatkozva elkerüld a jogos retorziót? Szerintem ezt már leírták itt százszor úgyhogy ne csodálkozz ha leugatnak. Olvasni kéne és hülyeségeken tornázni. Ha annyi eszed lenne amennyit a téged leugatók már egyenként is elittak akkor Nobel-díjért állnál sorba éppen.

A másik dolog meg,hogy a kezdetektől regelve vagyok a fórumon, régebb óta,mint ahogy a topik létrejött csak nem ez volt a nevem. Én is 125/50-eztem ha tudni akarod csak már 5 éve is parás volt ezért lett jogsim és ültem a nagyra. Veled ellentétben haláli nyugalomal elgurulok egy, az ország másik felében lévő motorostalálkozóra és nem aggódok ha megállít egy zsaru mert a legnagyobb bajom csak a sebességből adódhat. A motorral, a biztosítással és a jogsimmal minden rendben.

Szeretnél még tudni valamit? Azon kívül persze,hogy ez a topik idejét múlt és értelmetlen ezért veszi mindenki félvállról! Régebben már a megszűntetéséről is szó volt. Azt hiszem kezd tényleg aktuálissá válni a magadfajta értetlenek miatt.
Ja, hogy te ereszkedtél le a szintemre? Én lennék a legboldogabb, ha ez így lenne, de értelmes, épító jellegű, normális hozzászólásodat a témában még nem volt szerencsém olvasni... Ebből kifolyólag nem tudom, milyen az amikor nem "ereszkedsz le" a pórnéphez Tudod, minden commenteddel csak egyre inkább magadat minősíted... De no problem, sztem senkit nem zavar
Inkább örülj neki,hogy valaki leereszkedett a szintedre!
Dajdika, mármint arra gondolsz, hogy illegálisan használjuk nem? Csak mert azt írtad, hogy legálisan, és így nem világos mire gondoltál.
Galpepe!Igazuk van,hogy legálisan használjuk 50-nél nagyobbakat sm-ként.Ha normálisan megyünk nem keltünk feltünést.Haver te fogod magad pl simsont beviszed a Tábori tuninghoz ,áttalakitja 90-nesre nem büncselekmény.,?A törvény szerint illegális tevékenység lenne.Az igaz illegális motorunkat összetörik,fellöki az auto totálkáros ad betétlapot ,ha puha segünk kitörölhetjük vele.Biztosito kárfelméröje rájön,nem legális a motor.A forditot helyzet,elviszed a kocsi tükrét betétlapot adsz semmi gond.Ha személyi sérülés akkor gáz van!Kellemes napot az ébredöknek !Alvás nekem is.
Tényleg nem tudok mit mondani, felesleges ide minden szó, csak olvasni kell a hozzászólásaid a témában Bár annyit még, hogy korod függvényében szomorúan alacsonyra tetted a mércét
Zizó, köszi, én is így gondolom! És örülök, hogy ezek szerint nem csak a tizenévesek gondolkozhatnak így!
Miért, te még mindíg?!? Ezt is vártam...
Szevasztok "vének" és "ífjak" ! Tényleg gusztustalan ahogy fikázzátok a "kicsiket" Éppen elég bajuk van igy is, és ha jól belegondoltok mi is ezt csináltuk 12-13 évesen csak nem Mitokkal, NSR-EL, RS-el, ha nem simokkal, stb..... És arra is kiváncsi lennék ,hogy minden illetéket meg adót vídáman és dalolva fizettek be. És sajna abban is igazuk van a "kicsiknek" hogy nem velük van az igazi gond, ha nem az örült kanyarvadászokkal. Én mind a két tábort erősitem mert ugyan úgy szeretek robogozni és ráadásul 125/50-es el mint ahogy az ezres Sv-el nyomulni. Veszélyesek lennének a robogósok? Pont azok mondják akiknek olyan kép van feltéve, hogy "egykerózik" közúton!
"Ezek a saját apjukat is leugatták amikor nevelni próbálta őket,hogy ne a szoba közepére piszkítsanak..."
No comment
Maradjunk annyiban, hogy amit ő csinál, az sem éppen legális, amit én csinálok az sem. Én azt hiszem teljesen normális hangnemet használtam, de ezen a "én már akkor motoroztam" dolgon kicsit elszálltam Kritizálhatjuk itt egymást a végtelenségig, de sztem felesleges, én úgyis ezzel fogok most közlekedni egy darabig, ő meg úgyis száguldozni fog... Kinek mi tetszik, azt csinálja
Igen... Aki nem tegnap regelt az emlékezhet rá, de a hülyeség hosszú távon fárasztó. Csodálom Beart,hogy még mindíg képes néha érdemben hozzászólni.
Kár a gőzért hölgyem... Ezek a saját apjukat is leugatták amikor nevelni próbálta őket,hogy ne a szoba közepére piszkítsanak...
Nem kioktatni akart, csak felhívni a figyelmed egy-két dologra. Ha visszaolvasol akkor észreveheted, hogy normális hangnemben indult ez az egész, segítő szándékkal (Gino, Matska, Kykee, Thebear). Az már a te bajod, hogy saját hülyeséged szajkózod és még meg is vagy sértődve ha hasonló stílusban szólnak hozzád.