Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van itt valaki?
miért küldted a képet?
csá csá minden kedves motoros cimborának
Igazad van ha NORmálisan mész nem baztatnak a rendörök!
Énis így vagyok!
Nemmegyek mint a hülye észel kell motorozni.
hát ténlyeg nem nagyon akarják megbüntetni.
pedig nagyobb veszéjt csinált mindt egy "normálsian" kölzleketdő 125/50
Huh. Sziasztok új vagyok. Olvastam a cikket tényleg szánalmasan enyhe az ítélet, nagyon durva. Én is 12550 -esen közlekedem de ilyet nem mernék csinálni az tuti. Jó lenne már megcsinálni azt a jogsit dehát mindíg elmegy a pénz másra. Már 2. éve nyomom így(nem vagyok rá büszke!)de meghalnék ha nem motorozhatnék. A simo meg már gyengécske volt nagyon úgyhogy megvettem a tdr-t. Mentem már el párszor igazoltató rendőrök mellett , de nem akartak megállítani. Sőt volt olyan hogy mögöttem jöttek a rendőrök és mivel ötvennel mentem egy idő után megelőztek de nem állítottak meg, pedig nappal volt és látták hogy nincs rajta rendszám. Ez is mutatja, hogy ha ésszel a szabályokat betartva közlekedsz nem szivatnak.
Valszeg elhajt majd mint hülyegyerek a lepkét de azért próba cseresznye
Te nekem tökmind1 de hamár fotózol a hivatalos papirját hogy fojtott létszi
Sziasztok, én úgy tudom hogy az smkp csak 50cm3 lehet és nem 51,vagy akár 125, és azon belül is van valami kW megkötés ezért van az új mocikban folytás .Javítsatok ki ha rosszul tudom.
figyu én csak azt tudom mondani ami itt van amúgy újonnan vették a gépeket kereskedésből nem használtan! amint tudom fotozom neked!
Most tényleg gondold végig a nagyokat(használtan)nemtudod hivatalosan visza fojtatni akkor a 125ccm et majd biztos sikerül.Ezmeg hogy létezik még senki nem láttot ilyet...mindenki mondja hogy ez+az de itt még senki nem büszkélkedett vele,hogy sikerült olyan mint az eredezvizsgán a kw átirása....
Igaz nem szoktam marhaságokat kitalálni! Amint lesz rá lehetőségem természetesen lefényképezem!

Egyébként a polgármesteri hivatal jóváhagyta (drága benzinárak és mivel smkp olcsóbb a teljesítmény adó is kevesebb) nincs pénze az önkormányzatnak autó fentartására!

Egyébként ha vissza van folytva de tényleg! passz sajna nem tudom hány KW-ra akkor elvileg közlekedhetnek mint smkp de ezt azt hiszem a közlekedés felügyeletnél jobban tudják.

Igazából ha ez így lenne csak annyi a dolga az ember fiának, hogy bemegy lemérik a gépest hogy mondjuk pl 1,5KW aztán szépen hazamész kiszeded a folytást és hivatalosan vidáman lehet motorozni! Mondom mégegyszer ez csak feltevés nem állítottam meg a rendőrt de esküszöm ha lesz rá alkalmam megkérdezem :)!
ha ez igaz tegyél bejelentést a megyén, nek9i sem szabad. Ha kitaláltad akkor.....

Cagiva Mito: már ránézésre tudja a rendőr, hogy nem 50-es,. akármit ragasztasz, ütsz bele.
hali.Hülyeség a számbeütés mert az alváz-motorszám alapján megvan mekkora a gép!
Csak szétbaszod vele a henger oldalát!
én bevállalom, ezek a praktikák tényleg felesleges hülyeségek. terepen csak nme fog utánam jönni, meg sztem észreveni se.
Sziasztok, srácok Ti ezt a szám át ütősdit be ütősdit komolyan gondoltátok? nevetséges amit műveltek szegény mocikkal. Ha 125-öd van rendszám nélkül vállald be hogy egyszet megdőlsz vagy vegyél 50-est mert esküszöm tragédia amit művelnek egyesek és ezt még közhírré is merik tenni
Cagiva ha tényleg tudnál ilyen helyet hogy hol lehet 125cm3-is mocimat leminösíteni 50cm3-re szoljál mert sürgös lenne nekem is!
Nekem egy cagiva Mítom van!
Már a matricák is 50cm3-isek rajta!
Csak valami hivatalos papír is kéne hogy 50cm3-re vissza van minösítve!
biztit is megkötöttem rá.
Sziasztok!

Gondoltam hozzászólok a témához! Adott egy fejérmegyei község Adony, Iváncsa, Velence között akit érdekel megnézi a térképen. A lényeg a Körzeti megbízott smkp ja egy 125 ccm-es Keeway enduró Rendszám nélkül! Azt mondják, hogy hivatalosan benne van a folytás és így közlekedhet mint smkp Ja csakhogy velence felé 80-nal cammogtam marhára ráértem (kocsival mentem) és úgy előzött meg a rendőrségi smkp mint a pinty gondolom folytás nélkül még jobban menne
Na ennyit a törvényekről! Amit szabad Jupiternek nem szabad a ......... nekünk! Ja és ketten vannak ráadásul kismocisokra vannak spécizve már 1 igazoltattak a kapunk előtt. Papi elment a bolta babettával persze bukó nélkül oké ez szabálysértés de miért nem mondjuk az aszfalt ördögeit baszogatják akik az iskola előtt mutatják be hogyan gyorsul 0-100 az 1000 gépe! (semmi bajom a sportgépekkel de könyörgöm ne a gyerekek között szórakozzunk gondolom neki is lesz majd gyereke és nem szeretné egy nagy motor alatt látni :(! Na őket nem baszogatják a zsaruk!
Bocsi ha hosszú lett!
végülis megéri, mert gyanús lesz a motor, hogy lopott, ezért helyben elkobozzák. Plussz ha valaha eredetvizsgára kerül nem megy majd át. Zseniális
Nagyon megéri
oké előre is köszi és akkor légyszi ne a fórumba írj hanem az e-mailra. köszi előre még1szer
én is megakarom csináltatni csk most sajna nem áll módomban mert haverom szarrátőrte a mocim! .DE a napokban megérdeklődöm hogy hogy megy ez az egész ok BAndika?,
oké köszi, de ha kérhetlek ne ide a fórumba hanem a bandika1992@freemail.hu-ra köszi! kb mikorra várhatom a válaszod?
figyi bandika! én is majd most mék el és kérdezem meg mi a helyzet.Ha bármi fontosat megtudok IROK