Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na te hiányoztál még mára.
Megsúgom, hogy van olyan, hogy M jogosítvány, ezt 14 évesen kapod meg. Én pl. csak ez után ültem motorra. A sebesséhatárt meg ne hasonlítsd már ehhez a témához, könyörgök.
JA, és egyébként biztos kurvára betartjátok az összes sebességkorlátozást
A legális motorozás királyai
Szerintem felesleges itt kioktatgatnunk egymást, legyetek boldogok, és jó, balesetmentes motorozást! Én már csak a topicban foglalt témához szólok hozzá, úgyhogy válaszolni sem kell!
Isten áldjon benneteket!
Úgy látom itt sok a nagy öreg, aki 10 éves korától nyomja, csak most, hogy alákerült a nagymotor elfelejti, hogy ő sem legálisan ült azon a babettán kis szaros korában. Lehet nem értitek már meg ezt a problémát... Ami nem baj, csak ez nem az a topic, és nem hiszem, hogy az ezres motorotokkal a 125/50et kell kimagyaráznotok... De nyugodtan lehet baszogatni, nem zavar különösebben, de egyszerűbb, ha nyittok egy topicot, hogy "szemét állat 125/50esek, akik veszélyesek a világbékére", ott mehet ez orba szájba...
Na léptem mindenkinek csöcsök...
Nagyon gizda. Én is ilyet akarok az XTre!
az én kis "drágám" is nagyobb a kelleténél
az enyém pont akkora amekkora kell !
egyedi...majd veszek újat..nem tetszik?
Kedveském,

az én kis "drágám" is nagyobb a kelleténél...:) 50ccm regisztráltattam kötöttem rá biztosítást...2 évig nem is volt gond...semmi...se rendőrök, senki...:D
De az év elején kaptam egy levelet a kereskedőtől és a forgalmazótól is, h. ez a tipusú moci, márpedig rendszám és forgalmi köteles....:( szal..most intézés alatt a rendszám és a mocijogsi...
Ha bármi kérdésed van írj...:D
Az a kormány nagyon kemény.
Ha valakinek van kedve 125 ös chopperes túrához vagy érdekli egy eladó motor az irjon a emailre.
http://www.vatera.hu/honda_reb... itt a link...
Szerintem a történtek ellenére nem vagyok mogorva csak ha valamiről úgy gondolom,hogy az nem korrekt vagy igazságtalan akkor így lépek fel.De nem vagyok etalon hogy a véleményem döntő szerepet töltsön be!
Így gondolom...

Egyébként csak vigyorgó képek vannak fent rólam
N oké igérem jókisfiu leszek, de most lépek.
Szevasztok!

ha tróger is de motoros vagyok, tartsunk össze
Az tény minden a pénzröl szól.Az biztos,hogy bemegyek pl Suzukihoz 100000ft-al K8 ezrset is odaadják,ha hitelképes vagyok.Azokat nem érdekli,hogy babetaztam csak pl jogsit kérik van e,ha én viszem ilyenekböl van a sok baleset.
Nos pont ezt kérdeztem, hogy látom vannak ott nyugodj békében szövegek a képek alatt(részvétem) és hogy azért vagy e mogorva merthogy ojanok okozták a bajt akik 125/50es motorral vagánykodtak és innen ez az elfogultság hogy mindenki aki 125/50-el jár az vagánykodik és nagyképű csaló
Nézd az legyen az Ö bajuk!
Ne is foglalkozz vele,minthogy az váljon a "példaképeddé"!
Inkább várj és gyüjtögess,mint hogy a büntetésekre fizess ki sokszorta többet,legjobb esetben.
Visszatérve azt tőlem kérdezed,hogy mogorva vagyok?
Hol látod,mert sehol nincs ilyenröl kép!?
De akár lehetnék is,mert az elmúlt egy év sajnos hozott keserű és fájdalamas perceket,napokat!
Nem szeretném részletezni,de az aki a barátomat "megölte"miközben motorozott a forgalomban résztevö szabálytolonkdónak nem volt jogsija és most is kibujt az igazságos törvénykezés alól,mert több volt a pénze,közben meg megölt 3 embert.
Igazságtalanságot rühellem és amit te csinálsz az is az valamilyen értelemben.
Remélem érted
ha nem kijelölt helyen endúrózol akkor az sem szabályos, csakhogy ez már egy másik történet.....
Miért kell általánosítani,
Én nem vagánykodok, csak pöfögök lakott területen, aztán az erdőben elszabadulnak az indulatok
Ezzel kit bántok
laciCRM!Ha normálisan mész nem csesztetnek téged,ha megálit a rendör megálsz nem menekülsz el.Itt ahol melozok vezetek plAdy Enre út Kispet Határ út.Sokszor látom nagy segédmotorokat pedig rendör van böven,de ha fejönnek kávézni gombába melóhelyre +megkérdem,hogy mi van 125/50-nel.
nem lehetne ezt a gsr topickban ? jól jönne .....
nincsen nagymotorjogsim ha lenne rendszámom mit érnék vel? eree próbáltam utalni
Igazatok van teljesen, de ha 60as hengert teszel a simsonra már azis biztositási csalás,
Én szerntem is faszság, dehát ez van pár hónapig kibirjátok még ti is hogy ezt csinálom...
mióta kérnek egy kötelezőhöz, vagy műszakihoz jogsit? Ne áltasd magad.
Konkréten tudom, hogy hitelt fizet a motorra, de ehhez sincs közöd.

Amúgy nem tűnik fel neked és a fajtádnak, hogy kisebbségben vagytok a véleményetekkel ezen a fórumon is?

Jóutatgumifákat nevű kolléga nehezményezte, amit írtam, a demagóg szöveghez, kitépem a szíved szöveggel. De így van. Elég volt a toleranciából, meg abból, hogy ha már nem tudtok észérveket hozni akkor jöttök itt a demagóg, tv-ből ellesett faszságokkal. NEM KÖTELEZŐ MOTOROZNI. HA MÉGIS, AKKOR LEGÁLISAN TEDD.

Ha meg nem tetszik, hogy leugatunk ne olvasd.
Teljesen igazad van !
Biztosítási csalás, meg egy csomó mindent megszegek amit nemtudom hogy mondják hivatalosan.. nem is az a lényeg.
De mit csináljak ? Ne motorozzak fél évig, amig nem lessz meg a jogsim? Megtehetném azt is de szeretek motorozni és addig kiélem magam a erdőbe meg itt ott, aztán meg veszek ugyis egy utcai gépet s kész.
a simsonozásból elegem lett mert egy kalap szar, 50as aprilia meg ijen drága szarokat emg nem veszek mert nem éri meg , ezzel legalább van egy kis élvezet ha földúton csapatok.
Szerintem sokkal nagyobb gondot jelentenek azok az emberek akik városban 4-5-6százas KTm-el meg akármivel rendszámnélkül huligánkodnak, de ez is csak az én véleményem.