Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teee kis hülye, én nem a vamzer fajta vagyok,tudod frájer!
Szarok rá,hogy hogy veszel részt a forgalomba,csak a végzeted majd elrendez.
Akkor ez majd eszedbe fog jutni.

Na ennyi,Te mondod a magadét én meg az igazamat
És te ezt honnétt veszed hogy játszom az eszem ? meg vagyánykodok? Honnét tudod igy leirni az embert? Akkor rajtam kivül vagy mittudoménhányezren nagyképű vagány köcsögök?
Más magyarázat nincsen a dologra csak hogy nagyképű vagánykodó, igen én csak ezért járok igy hogy vagány legyek
ááá
Igen,mert játszod az eszed,hogy de menö vagy és kötelezö fizetni valók alol meg ki akarsz bújni.
Tök egyszerü,de neked álljon már feljebb.
Sokunk közül te vagy az egyik aki nem rendezett papirokkal akar motorozni!
Na most komolyan kérdeznék valamit.
Nézem az adatlapodat/ képeket/
Te azért vagy ijen morci mert valami hozzámhasonlónak köszönhetsz már valami szerencsétlenséget vagy csak ugy spontán törvénytisztelő állampolgár vagy?
ha anyyira nem tetszik jelents fel , gyre ide büntess meg
IGEN BÜNTESS EZAZ O jeeee
tudom,segáz.
Ööö elnézést, testvér,de nem akartalak belekeverni és nem úgy értettem!
ma :11:40 a te hozzászólásodban volt tróger szöveg hogy fasz kivan meg fizess bazdmeg,
Én utálom már ezt a topicot mert szerintemnem az egymás baszogatásáról kéne szólnia.
már vagy 5x mondom hogy nálam átmeneti állapot max fél év amig nem lessz jogsim, adig is falusi köcsög vagyok ott is csak 5 métert gurulok az aszfaltig
NOMÁN DICSAK
Osztakkó megódható lenne hogy NEFŰCCSÉéé BE ?
Sziasztok!Az igaz elbasztuk mind aki 125/50,180/50,de még aki 70/50-net vett.Amugy enyémen biztositás is van.A motort 50-esként vettem,de bevizsgálás lesz 2 választás.A motorhoz veszek vázat,vagy szétbontom.Ha eladom cumi,ha megfogják vele föleg ész nélkül megy vele.Megkeresnek a rendörök,hogy mertem eladni sm-ként.A motor adásvételimet odaadom megkeresik azt is kitöl vettem körforgás az egész.
Na, hagyunk már békén?
Az elöbb olyan okos voltál,hova lett ez az önbizalom?
Honnan tudod,hogy nem nézik meg?Látszik hogy még gyerek vagy és ha gyerek vagy akkor több tiszteletet mert szétrúgom a bizbasz fehér seggedet,bammmeg!
helo,helo,helo!

mivan a nemi szervemmel?
És ott a 2 pont! !
Faszfejkém,ha már letrágárosítjuk a beszélgetést,akkor hogy a tarka faszba adják meg a biztosításodta,ha 125el jársz és 50 es a papír?He ?akkor valaki csal,egészen pontossan a biztositási ügynök,mert nem a valós adatokat írja be.
Na erről a faszságról beszélek
ha van valami gáz akkor nembitzos hogy foglalkoznak a motorral.. van biztositásom kész.
Amugymeg hagyjatokmán békén,
mondtam már én csak métereket megyek aszfalton, az erdőig vagy a földútig.
+ hatóság megtévesztése azaz bizt.csalás !
az sm biztosítása nem érvényes, ha tévedésbe ejtetted a biztosítót a ccm tekintetében. Úgyhogy nincs.
Te mi a faszról beszélsz? Ki mondta hogy nincs biztosításom?
Amit tegnap este beszéltünk?
mert akkor nem megyek sehova ha negatív!
Itthon vagyok és várok,hogy menjek vagy ne
Én kérdezném, hogy mizu!
Millen dolog?
Mizu?
Megoldott a dolog?
LaciCRM!
1:
Mondjuk abból indulok ki,hogy szabályosan gurulok az úton,te meg jössz mint a távirat és valami okból kiindúlva belémdurransz,mert épp játszod az agyad a haverjaid elött és rosszul mérted fel a dolgokat.
Elesek, a motorom összetörik meg a lábam eltörik!
Neked nincs biztosításod sem rendszámod csak egy motorod amit nem lehet azonosítani.
Mit csinálsz?
Azt ne mondd hogy ott maradsz és megvárod a rendöröket.......

2.
Szabályosan közlekedsz és a körforgalomhoz érve a mögötted haladó autó belédronygyól.Motorodnak annyi,neked meg mentőt kell hívni.
Nincs biztosításod a motorod meg nem tisztázott köbcentíre.Máris téged hoznak ki hibásnak és fizethetsz mindent. Sokkal többe kerül mint az a kúrva biztosítás ,több évre lebontva.

Ne erről ennyit.

Fizess bazdmeg ,ha közlekedsz.

Jártam már így,csak épp autóval voltam és kisebbség ült a volánnal,nekem elfolyt a hűtővizem a köcsög meg lelépett.Jó volt hajnalban ott állni és megoldani a problémát más miatt,nem beszélve az anyagiakról.

Fasz kivan hogy ilyenekkel spórolsz,hogy több maradjon benzinre,ha meg gond van akkor meg sírsz mint egy fürdös kúrva

Tisztelettel,kykee

Ne legyen ilyen és gondolkodj el ezen.
Az meg mi?
Komolyan azt hittem,hogy a Parlamenteben ülök....
Jelöltetheti magát,jobban járnánk mint Gyurcsánnyal
Na ne mondd... Voltál már motorostalálkozón?!? Ne már... Ott olyan csúnya dolgokat lehet eltanulni