Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezdetnek le kéne kérni a nyilvántartásnó a motort, benne van-e. Ha igen, akkor a papír szerinti tulaj kérhet rá forgalmit, aztán eladhatja neked.
Igen.Jól mondod.Kihangsúlyoznám a MOST-ot.Mert ez tényleg CSAK MOST van így.Ha így viszed a műszaki felülvizsgálatra, akkor nem lesz hozzá a továbbiakban semmilyen papírod hozzá, csak egy idézésed a bíróságra.
De most is 50es papírok vannak intézve a 100ashoz. Van egy adásvételi, meg egy biztosításról szóló nyugta...
Szerintem annyi az ötlete hogy vegyél olcsón egy 50est és a papirokat intézd el arra de használd a 100assal.
És mi van azzal az ötlettel?
Jó, igen, én is bocsánatot kérek mindkettőtöktől a cseréptörésért
Akar még valaki bocsánatot kérni valamiért?
Igen tom, bocsánat, én is szemüveges vok szar lenne ha emiatt nem motorozhatnék.
Ez jó volt, de azért gondolj bele a srác helyzetébe, nagyon rossz lehet és nem csak a motorozás szempontjából...
Akkor nem te vagy a félszemű kalóz.
Van Honda Lead 50, csak az 10 évvel ezelőtti konstrukció Nekem lehet As jogsim, nyárra van tervezve a letétele.
Ha nem érted, azt akartam kifejezni, hogy egyetértettem azzal amit ott írtál.
Létezik olyan hogy Honda lead 50?Mert ha igen, akkor talán van egy ötletem.
[5283] január 27. 14:03
Elég "necces" a dolog, és én magam hozzá sem fognék, de a te helyzetedben talán mégis.
Persze qrvaköltséges a dolog, de ha jól emléxem, akkor te vagy az akinek nem lehet "A"-s jogsija.
micsoda?

Ennyi...
Tudom, hogy nincs biztos megoldás, de lehetőségek mindig vannak... Vagy bejön vagy nem...
Adatlap done, csak nektek csak most... Bár elég minimál, de elég lesz
meglesz! De csak ha nem lesz más út
És szerinted mi erre a megoldás mert tutti az nincs hivatalos elfogadott variácio nincs...Itt van pár ember aki leirta hogy megszivta miatta+van pár feltaláló is....Igen 22es csapdája ez a mit csinálj a motoroddal?
Ja és töccsed ki az adatlapodat.
Nekem van egy tanácsom: Használd amíg be nem jön ez a rendszámozós dolog és mielött bejönne add el a falu hülyéjének vagy vidd el egy bontóba mert utána már úgyse fogod tudni használni.
Értem én a jóindulatot! És köszönöm is, de most akkor mit csináljak a robogómmal? dugjam fel a seggembe? Ez van most, azért vagyok itt, mert erről hallanék vmi használhatót, és nem azt szeretném olvasni minden írásban, hogy mekkora geci vagyok, hogy én ezt teszem. Úgyhogy kérlek ne basztassatok tovább! Felfogtam, hogy ti nem értetek ezzel (velem és azokkal akik így használnak motort) eggyet, semmi gond! Le is zárhatjuk ezt a témát!

125/50es tulajok! Kimagyarázás, Tanácsok, Teendők?
Erről szívesen olvasnék,
Csoki
OFF topic, OFF topic, OFF topic... Senki nem mondta, hogy én nem akarom megcsinálni a jogsit,és rendszámos mocit birtokolni, és vezetni... De most per pillanat nem ott tartunk, azért jöttem erre a fórumra mert a címe alapján nekem kellettek volna tapasztalatok tanácsok 125/50es tulajoktól... Ti sztem nem vagytok ebben a kategóriában. És egyébként a sebességkorlátozás túllépése (200 és a halál között) sokkal nagyobb felelőtlenség, és veszélyeztetés, mint az, hogy én 50el haladok az illegális motorommal. CSoki mindenkinek
Igen vazze én jártam 125/50el "kis szaros" koromban csak akkor másvolt a rendörök hozzáállása+kisebbvolt a forgalom+nemvolt ennyi seggfej közlekedö.(+teljesen más korosztály,más technika...)Tudod az a baj hogy nemfogod(játok)fel hogy jóindulatbol mondjuk,csak erösködsz....DE tényleg nekem mind1 közlekedj ugy ahogy jolesik.
Tudom hogy nem ide tartozik de lenne hozzád egy kérdésem, talán Te tudsz nekem válaszolni. Van egy "81-es 350es Jawa amit a nagybátyám használt de 18 éve be lett rakva egy sufniba. Az a lényeg, hogy mivel Ő nem számított arra hogy még vki akarja majd használni ezt a motort elrakta valahova a forgalmit és nem tudja, hogy hol van. A motorról semmi papirom nincs csak egy régi jótállás meg egy szálítási papír(amivel sztem nem érek sokat). A rendszámát nem tudom, hogy mi volt(le lett adva véglegesen). Tudnál nekem segíteni hogy hova kéne elindulnom és nekem ez mennyibe fog fájni ha forgalomba szeretném helyezni megint?
Voltak itt már nálad fényévekkel okosabb és gondolkodó srácok is akik azóta jogsival és érvényes műszakival rendelkező rendszámos géppel nyomják. Te meg azt csinálsz amit akarsz de értelmes embernek nem magyarázod meg,hogy szabálysértőnek lenni kifizetődő. A buta meg megérdemli.
Akkor nekünk, annak a korosztálynak más volt a felfogás, mint a mostaninak, nektek. Ennyi.
Ami elhangzik tőlünk, az építő jelleggel történik és csak jó indulatból.
Majd megértitek ti is ha ennyi idősek lesztek.

Azt csináltok, amit (szerintetek) akartok.
DE!
Ne legyen esete velünk egyikőtöknek sem, sem motorral, sem a családjaink, barátaink autójaival kapcsolatban!

Peace!