Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Azt meg ugye, pl. hogy utcai versenymotor még nyelvtani szempontból sem minősíteném nemhogy a közlekedés biztonsága felől… Annak lenne is valami értelme baleset megelőzés szempontjából."

A motorbalesetek 75-80% -át rendszámnélküli, azaz smkp-val okozzák. Valószínű, hogy az az smkp nem is az, de annak használják, csak kezelni nem tudják!
és a kitöltetlen adatlapos lázadó nyilatkozott Anarchiát a népnek
Szerintem te látod így és még néhány olyan gondolkodású világmegváltó egyén, mint te.
Ti kocsival is rendszám és minden nélkül jártok?
látom, nem tetszik a kritika. Csakhogy nekem meg az enm tetsuzik, amit csináltok. És megmondom a véleményem. Szerencsére nem vagyok egyedül. De ne várj támogatást. Se tőlem, se mástól. AMit csinálsz SZABÁLYTALAN! És ha elkapnak fizess. Vagy csináldf legálisan, és ne rinyálj, mint egy fáradt punci
NEFÜRGYÉ LE !
Aki ökör az smkp-val is ökör..és azért akkora különbség nincs a két motor között. ..Úgy írod itt mintha 400/50-ről lenne sző, de Te biztos okos vagy....
tyű
szép hasonlatok
amugy jogos !
„Igen szar a csekket fizetni+a müszaki +kw adó...stb.De kell ez van,hiába a lázadás ugyis szivatás van/lesz.....”
.
Igazad van helyes beszéd, méltó a Magyar Köztársaság Büszke Birkáihoz… Csak legyen kit nyírni… Elvégre azért van demokrácia (hö-hö), hogy az állampógár bólogató bégetése közben nyírják! Hisz csak megfelelő kommunikáció kérdése minden, ahogy líderünk mondja, hogy a süly esne belé… Kiváncsi vagyok, hogy a motorosok hírös összetartásából akkor is ennyire futná, ha mondjuk olyan rendeletet hoznának pl.: 400 cm vagy 35 lóerő fölött nem állítható közúti forgalomba motor… Úgyse használható sehol. Azt meg ugye, pl. hogy utcai versenymotor még nyelvtani szempontból sem minősíteném nemhogy a közlekedés biztonsága felől… Annak lenne is valami értelme baleset megelőzés szempontjából. A sok rakétahajtású faszpótlék (boccs!) tulaja meg a rohadt nagy pénzcsörgés akkora zsivajt váltana ki, hogy csak még…

Bocsi Chevy, nem a kétéventi 10 rongyos vizsga fáj nekem, de továbbra se értem ennek a reg.adónak még csak a mibenlétét sem, hát még az összegét!
Okés.
Én meg megsúgom neked hogy a CRM-em ára 160.00 ft volt. Úgy vettem meg hogy a GSX-R-hez használt védőfelszerelésemet adtam el .SpidiRS "púpos" bőrruha+sisak+csizma+kesztyű.A motorom meg a kocsim ára meg a házamba "épült bele", sőt még lakáshitelt is felrántottam, és most sem időm, sem pénzem nincs már arra hogy egy közúti motort fennttartsak.Ha havonta két szombaton megkergethetem egy-két órán át, akkor már szerencsés vagyok.Ha legközelebb elromlik, akkor valószínűleg évekig a garázs hátuljában fog állni mert sem időm, sem pénzem... Miért kéne forgalombahelyeznem?Hogy még akkor is fizessek majd?
Kinek áll?
Te nekem feljebb?Te nagyon félreértettél ha megbántottalak akkor bocs,nemvolt szándékos
Tényleg nem azt hallottam amit akartam.És hiba hogy vita lett belőle?Szerinted nem éppen ez minden vita alapja?Valaki olyat mond, amit a másik nem akart hallani...Ez alap dolog.
"Csak azért mert nemazt mondta amit a másik hallani akart...."
Minek is kellett volna örülnöm?Annak hogy "kispályásnak" neveztél, vagy annak hogy "HMCS"-nek neveztél Nehogymár még te legyél megbántva és úgy érezd hogy most "1böl jönnek az ötletek+sirás/rivás leugatás...stb.Csak azért mert nemazt mondta amit a másik hallani akart...."
Tökre nem jogos hogy te kezded, aztán most meg neked áll feljebb.
ÉS enegm se kényszerit senki h" motorozzak de egyszerűen ez a szenvedélyem!
Igen csak nekem akkor volt amikor a SM papir 50Ft volt +-2év
Enyyi...

Ha valaki motorozni akar az motorozzon..
Nekem meg pl amiért az egyik szemem nagyon rosz és az orvosok szerint "vak vagyok"(persze a másik szemem 100%-os) És jobban látok több embernél is, mint aki még szemüveget se hord nem rakhatom le a nagymotor jogsit sőt a B-t se ezért ez az egyetlen ut hogy kiéljem magam!
én ezzel most nem csalni akarok de belülről jön a motorozás szenvedélye!
akkor neked is volt 125/50es géped? akkor te is csaló voltál csak már jó útra tértél
Te halkan megsugom neked szerintem a CRM ed árábol kijött a két rendszámosom...ja és 5év alatt gyüjtöttem,és nem sirásként de sokmindenröl lemondtam:Nem anyu/apu vette
Szerintem nem pénz kérdése a 125/50dolog nekem pl a jogsi miatt átmeneti állapot...
Tudod az a baj mikor valaki aki ellenzi a 125/50et(mert pl- már rájött hogy sokat sziv vele stb..)probál érvelni,és elmondja minek mi a következménye és ez itt nemtetszik valakinek 1böl jönnek az ötletek+sirás/rivás leugatás...stb.Csak azért mert nemazt mondta amit a másik hallani akart....
Az előző kommentem beigazolódására.
Arra hogy tényleg azt hiszitek hogy a motorozás a pénzről szól.Hogy én "kispályás" vagyok, ti meg motorosok.
Ja meg persze arra is, amit az adatlapodon láttam és olvastam.
"Yamaha TDR250(2db)-TZR250rc-YZ250"-Nem is csodálom hogy nem érted.
Ja én nem azt mondom hogy menjen innen , hanem ha már itt van akkor épitő jellegűen legyen része a társaságna ne zülleszee a topicot mindeféle csaló meg ijen kifejezésekkel...
Ezt most mire is irod?
A nagyobb motoroknál teljen új,tök értelmetlen plussz költség a teljesítményadó.