Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olastam ki vagy. AZ adatlap kitöltése nem kötelező, de egy alapvető intelligenciát feltételez. Érdekes, hogy az elmúlt két évben nekem nem törlődött a lapom
rendőrségi statisztika, nézz utánna. Az, hogy mit kap fel a sajtó, és az, hogy mi megy napi szinten a városban megint más.

Az előzőhöz. Fizetem a hitelt, a biztosítást, stb. Szerinted én olyan jól keresek? Mégis kiszorítom. De nem vagyok korrupt, tudom most ez jön. Akkor miért gondolod, hogy aki ezt nem teszi meg azt megértem? Miért kéne?
ez jó kérdés
pedig tuti volt rendszám rajta
Miért, mi van vele? Kapott 1,5 évet, felfüggesztve. Ennyit ér ma egy élet. Nézd meg a kykee barátait, akik tavaly tavasszal halltak meg. fél évet kapott a mocsok. Nem a rendőr, a bíró a hibás.

Nekem saját pénzemből és hitelből van a motor. Nem apámék pénze, nem másé, az enyém. És fizetem rendesen, vagyunk egy páran.

Eszmét cserélni vagy itt? Azt kapod. Elmondjuk, mennyire nem éri meg ez az egész. Ha nem hiszel nekem, nekünk, akkor azt kívánom, soha ne tudd meg saját tapasztalatodból, miről beszélünk. De megértést ne várj.
Ha szabad kérdeznem, ezt az igencsak rögtönzöttnek tűnő statisztikát hol akasztottad le? Bárhogy meresztgettem a szemem amikor az elmúlt 3-4 évben motoros botránytól volt hangos a média, nekem valahogy nem tüntek fel a rendzám nélküli 125-ös robogók hegyekben álló roncsai... Bár az is lehet, h. csak figyelmetlen voltam... Biztos a korral jár...
Te nem strapás csak idegölö mikor valami hibát kiir és akarmit csinálsz nemtölti fel......Mert ugye mostanság nincs jóformában az oldal valami mindig szaraxik...vagy besem jön az oldal..
Tudok egy 2004-es ZX10R-t németből egy millért. Sokat lehetne spórolni Gondolj bele! Mész a traffi felé, elöl nem is volt rendszám ugyebár. Mire feltűnhetne neki,hogy hátul sincs addigra hol jársz már? Egy valamit nem szabad... 50-60-nal csorogni a várasi forgalomban mert az igen veszélyes...
Remélem az enyém nem törlődik
Biztos nem írnám vissza én sem.Ollllyan strapás dolog...
És ha nemhiszi a rendörbácsi hivatkozz erre a topikra
Igazollak, én ismerlek itt a fórumon évek óta! Hallod sz.gábor?
Pontosan!

Szeva!
Kivolt töltve csak remekül szuperált az oldal és jópárszor törlödött,már nemfoglalkozom vele hogy kitöltsem.
Igen, de mondjuk elesni nem érdemes se így se úgy.
Ez így illegális?
De miért?
Ha tényleg érdekelne, előző hozzászólásomból mindent megtudhatnál, amit hiányolsz. Mellesleg, az adatlap kitöltése nem feltétele a hozzászólásnak, sőt kapaszkodj meg, a rendszer regisztráláskor nem is adja be (bár ebbe egész biztos azért nem vagyok, lehet, h.csak az én figyelmemet kerülte el). Ide véleményt, ismereteket cserélni jöttem, nem azt bizonygatni kinek nagyobb mayer a papája, vagy erősebb a bátyja, motorja, etc.
De ha már így megszólítál és előző hozzászólásaidból (amiket én elovastam, bár az adatlapod nem hö-hö) tudom hogy szólgálsz és védsz mint nyomozó, hadd kérdezek valamit, ami talán hivatásodhoz kapcsolódik, bár nem ide tartozik. Nem tudod véletlenül mizu Császár Előddel?
Énsem értek sokmindennel1et...de mittudsz csinálni max lázadsz,azzalmeg semmit nemérsz el maax megszivatnak...
50-esként sehogy, illegálisan viszont simán! Gondolj bele: Nincs kötelező, nincs útdíj, nincs kw-adó, nincs fénykép és nincs bírság feltéve, hogy gyorsabb vagy,mint Valentino Rossi, őrültebb,mint Ghostrider és nem perecelsz annyit,mint Lukas Pesek
Gondoltam, csak direkt "értetlenkedtem" egy kicsit.
Külömben én sem pártolom hogy nem töltik ki a népek az adatlapjukat.
Sokan beírkálnak ezt-azt, de szinte alig valamit.
Szerintem a Chevy adatlapja sem tekinthető kitöltöttnek.

50-es matrica, 60-ig számozott számlap és jó duma, oszt nyerő vagy!
Lehet, hogy már kérdeztem, akkor elnézést:

Láttam ezt a 125/50 topicot és azért ide írtam, mert 1000/50-et nem találtam. Én nemrég jutottam egy ezres hondához.
Ha valakinek van egy jó ötlete, hogy hogyan lehetne ötvenesként használni az legyen szíves irja meg ide, vagy az idióta@freemail.hu ra.
Szerintetek, ha a rendőr megállít, akkor megbüntet-e, vagy lehet, hogy nem veszi észre?
Légyszi gyorsan válaszoljatok mert sürgős lenne.
Én az értelmi szintről beszéltem, nem a biológiai korról.
Köszi!
Azóta folyamatosan egyre betyárabb....
Ja.Szerintem is.Vagy kétszer.
Nagyon aranyos a gyerkőcöd!
Biztos ciki beírni a valóságot..... ~ 15 éves lehet....