mi a következménye én most voltam felvilágosításon rendőr haveromnál: csupán 150 ezer ft kapásból plussz bíróság és még kapsz egy kevés eltiltást az adott kategóriában és még elvehetik az egyéb jogsidat is. ez már bírótól függ. de a 150000 az mindenképp. szóval én nem javaslom hogy valaki is ezt csinálja most már rájöttem én is :) még szerencse hogy nem került eddig semmibe mert a rendőr aki igazoltatott haver volt és szerencsére annyit megtett hogy legalább nem jelentett fel.
Jah meg azt csak én hallottam rosszul vagy úgy is van, hogy 2009. jan. 1-től minden 50-esre is lesz kis rendszám? És így a 1250/50-esek igencsak ki lesznek szűrve, ha ez igaz...
Hát sztem kellene valami eredetiséget igazoló papír, nem tom elég lenne-e a pár adás-vételi. Viszont nem egy olcsó dolog, a regiszteradó miatt ha nincs rá 150k-d, akkor hagyd inkább
hali mindenki! egy olyan kérdés merült fel bennem a minapi rendőrökkel való találkozás után hogy még is csak célszerübb lenne jogsit csinálni és nem 125/50 el futkozni. szóval van egy mocim amihez semmilyen pappírom nincs csak 2 adásvételim 3 tulaj volt eddig én vagyok a 3 ik. mindenki 50 esként használta. ebből lehet valahogy 125 ös motort csinálni. gondolok itt vizsgázatásra. és mennyibe fájna ez nekem és mik kellenének az ilyesmi malőrhöz? ha valaki tud kérem segítsen előre is köszönöm!
Hello van egy totál felujitott Mitóm, uj gumik lánszett, generálozott motor (105 Km-er van benne) 35 Le, rendszámos, de 50esnek használtam 93-as. üdv msn:hsskft@freemail.hu
nem tudjátok, hogyha elkapnak 125-ös motorral, aminek 50-es papírjai vannak (és csak M-es jogsim van), milyen következményei lehetnek (jogsi ugrik, büntetés ára, stb..) ?
Ember, mi az hogy "utcai de terep kinézetes" ?
Vega motorja nem olyan? Enduro volt, supermoto lett belőle...szóval eléggé "terepes". De mért ne legyen öreg? EGy motor kora mind1, ha jól megy. És ez bizony jól megy
az ilyen apriliákban az a jó, hogy szarásig van alkatrész, akár gyári is vagy tuning vagy bármi. ok, nem ez fog 2 litert fogyasztani, de meg is tanulsz motorozni ha nem döglesz meg.
Jah meg amugy nincs nagy szerencséd mert az 125-ös supermotorok kevés kivételével szinte mind 2 ütemű.....................
Sztem vegyél endurot ....Meglátod azzal is ugyan oylan élvezetes lesz az utcai motorozás és a terep nagy élményeket nyujt neked.....(főleg ha a terepen gurulsz el a yard elől)
akkor a nagybanditosok veszélyben...
Eladó még a mocid?
Én is miklósi vagyok.
Írj kérlek a huba.vere@freemail.hu -s címre.
Kösz
Huba
nem tudjátok, hogyha elkapnak 125-ös motorral, aminek 50-es papírjai vannak (és csak M-es jogsim van), milyen következményei lehetnek (jogsi ugrik, büntetés ára, stb..) ?
Vega motorja nem olyan? Enduro volt, supermoto lett belőle...szóval eléggé "terepes". De mért ne legyen öreg? EGy motor kora mind1, ha jól megy. És ez bizony jól megy
vedd meg VEGA motorját
abban biztos nem csalódnál!
Sztem vegyél endurot ....Meglátod azzal is ugyan oylan élvezetes lesz az utcai motorozás és a terep nagy élményeket nyujt neked.....(főleg ha a terepen gurulsz el a yard elől)