Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel az smkp rendszámoztatással kapcsolatban: Minden 50est (vagy papíron 50est) egyenként végig fognak vizsgálni, hogy az tényleg smkp-e, és akkor kaphatja e úgy a rendszámot, meg le kell majd vizsgáztatni? Az nagyon nagy lehúzás lenne:S Szerintem ez elég irreális!(Bár ki tudja mennyi bőr van a pofájukon...) Honda kereskedésben nekem azt mondták, hogy valószínű meg lehet, majd oldani a 50esként rendszámoztatást nagyobb motor esetében, és akkor aztán nem lesz mibe bele kötni. Persze ez meg nagyon HA, meg lehet, hogy tündérmese, de a remény hal meg utoljára...
az jó! Akkor eladom így :)
A flashselő cuccok nem akadnak csak szakszervízben pláne ha peugeotról beszélünk. Az apriliánál még van jónéhány gameboy magánkézbe, de a peugeotnál biztos hogy szakszervíz lesz ahol levesznek kb 10-15 rugóval ezért a műveletért.
Értem!
Nem tudsz valakit aki tud felülirni Veszprém megyébe?
Köszi a segítséget!
A központi elektronikában lehet fojtás, amit egy sportprogrammal felülírnak így megengedi a motornak, hogy tovább pörögjön. Fojtás lehet még a variónál és a kipuffnál. Ennyi. A kipuffnál vakcső vagy toroknál beheggesztés, a varionál pedig egy távolságtartó gyűrű, hogy a vario két tárcsája között legyen távolság.
Hol van a Jetforce-ban a folytás? Tudja valaki?
Valami chipet is mondogatnak.. hm?!
én most adnám el amíg lehet
Thebear!Mint motoros kérdezlek,hogy a Hondámra érdemes költeni még?Azért kérdem mert sm motornak vettem.Ha ez az év van hátra,nem nagyon érdemes.
Rendőre válogatja... Cimboráim kicsit lusták és mondjuk az Új-Csóri úton (8-as) nem akarnak minden autót leinteni, annyira azért nincsenek megfizetve,hogy egész nap robotoljanak Ott 70-re van állítva, de néha rálegyintenek a 80-ra is ugyanis jobbára annyival vagy gyorsabban jár ott mindenki. Gáz akkor van ha fokozott közúti van mert akkor az 50 max 55, a vasúti átjáró meg 34-től bünti!
a trafi jellemzően 20% van állítva, felfelé. De ez lehet 10% is.
Heréld ki.
Pedig az még Babettától sem túl előkelő sebesség...
A folytott Jetforce -om nem sokkal megy 45 fölé :)
Milyen megengedettnél? Nálunk 50 helyett 65 felett bűntetnek csak!
De smkp csak "túllépte a határt". A másik meg az, h nemsok az olyan moci, ami 50cc és 45 a vége. Vicces lenne rs50-nel 45-tel mennék Szerintem..
Én a kocsijogsinál nemhogy bővíteném hanem inkább elvenném, hogy ne is vezethessen vele smkp-t. Akkor rendben lenne ha lenne valami rutin dolog robogóval de így nagyon gáz sztem.
Ja ! Meg korrupt sem lennél mi?
De pedig be lehet mérni traffival egy motort.Az egyik haverom GSX-R 600K4-gyel megállt (hülyén) a rendőröknek, gondolta megnézik a papírjait, aztán mehet is tovább.Ráb"szott, mert nem igazoltatni akarták, hanem azért állították meg mert bemérték 64Km/h-val.(Úgy 50 méterrel feljebb állt egy civil autó lézertrafival.)Nem a szívás a lényeg, hanem az, amit a történet bizonyít.Bemérhető a motor.Ha nem állt volna meg, az már más kérdés... De ő megállt, aláírta, elismerte, és meg is büntették jó alaposan.
Szóval ha mondjuk ezt a 64-et valaki "b"-s jogsival egy robogóval futja, és ugyanígy bemérik, az nem jelent a gyorshajtáson túl a járműkategóriára érvényes vezetői engedély nélküli gépjárművezetést, és műszaki vizsgával nem rendelkező gépjárművel eszközölt közúti közlekedést?
Meg az okirathamisítás...a biztosítási csalás...-Mert ugye ha 45Km/h-nál gyorsabban ment, akkor nem smkp, nem jó a jogsi, csalás volt a biztosítás megkötése.És hol a rendszám, a forgalmi, meg a törzskönyv?
Hüdejókiskedvesrendesrendőr lenne belőlem!
Ja és előtte sógoromé volt és ő is furatta 1X.
Mikor felújítottuk a S51-es szimómat akkor volt !49,8! ccm most meg oan 50,5 szal vagy valóban 51 vagy csak típus jelölés erről sztem lehetne vitatkozni.
kb 80.000ft-ba
annyiba, hogyha eladod és melléteszed a pénzt jobb rendszámost kapsz.
Nem tom jó helyre írom ez áll a legközelebb hozzá.
Egy hobby szinten használt 125-ös motor forgalomba helyezése (rendszámosítása) mennyibe van kb.Csak hogy érdemes-e gondolkodnom rajta.Persze nem zsír új mociról.(PL:Honda crm 125 94-es évjárat).
Köszy szépen ha tudtok mondani választ
háát
vegyük alapul a 125ös dt
ebből kb 100/1 az arány a hobbi és a rendszámos között
kicsit túlkínálat lesz
Az okosabbak szétbontják/árulják alkatrésznek,ha jó árban(és jók is) adják az alkatrészeket még jolis liszálhatnak belölük.