Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plussz már KMB sincs, mert leépítették sokukat, én négy év alatt hatodjára leszek átszervezve.....szerinted így hogyan dolgozzunk, amikor minden nap azt várod, hogy kirúgnak? Valakinek nem érdeke a hatékony rendőrség odafent. Ja, nálunk éppen 5 kocsiból egy jó, és ugyanez mindenhová igaz. Évről évre kevesebb a pénz, és több a munka.
Bár most is így lenne. Ha el is kapják őket nincs vagyonuk mert nem ők gazdagszanak meg, és kapnak néhány hónap felfüggesztettet és ennyi. Az hogy én mit spóroltam és mennyi pénzem veszett kárba mert én dolgoztam nem a kocsmába ültem senkit sem érdekel. Sajnos ez ilyen. Szomorú hogy nincsenek rendes törvényeink.
idézem rendőr fórumtársunkat: "De ha a nagy mellett a kicsit elnézem, akkor a kicsiből előbb-utóbb nagy lesz."
na a biciglilopás kicsi.... elnézik..... utánna- mivel lehet mindent szabadon csinálni- jön az ablaklopás.... ez már nagy

hajdanán a kmb-s végigment pár gyanúsabb "környéken" és többnyire meglett a bicigli
Azt hittem nincs motorod. Vagy ezek nem normális motorok?
Erre a bicikli lopásra csak annyit, hogy hány bicikli is van? Nincs kapacitás, hogy minden biciklit felfordítass és igazolj. Akinek lopott a biciklije bukott ügy ha esetleg nem találja meg a tulaja. 2 éve újítottam a kérót és betörtek elvitték az összes műanyagablakot 500 rugó minusz. Az én megspórolt pénzem volt, a szomszéd látta is de azt hitte mi viszunk oda éjfélkor valamit... éjféltől 1-ig pakoltak. Fehér autó 3 ember. Ennyi. Milyen nyomon induljanak el szerinted? Semmi kézzel fogható. Esetleg ha ráakadsz de ennek pici az esélye. Halál ellen nincs orvosság.
Ez nem semmi,sajnos szomorú.Én is szeretcsétlenül jártam.2006 májusban.Ciki,de 150 ETZ-vel olalyon elestem,és teljes in,izület szakadás 1 év betegálomány.A lové jó volt,de ilyenáron sajnos nem.Ezért nem vettem+nagymotort .Olyan érzés volt,mem kivánom senkinek.Amúgy csak szekereim vannak.Következők:P10,Kawasaki LTD250,NSR,Puck-cobra.Szevasz !Ovatosan a gázzal !
én pl egy rendőrt sem utálok, okom sincs rá

csak az bosszant hogy ami kínja van a kisembernek-pl biciglilopás- azt le sem szarják, de ha valami minimál stiklit csinál egyből előveszik
Csak kiváncsiságbol...vajon hogyfogják kivitelezni a cross/quad azonositóval ellátását amit szalonbol veszel ott oké,de ami magánkézben van/volt azzal mit csinálnak(honnan tudják hogy kinek van?)Bevallod hogy van? na ott lesz gáz rendesen....
ehhez csak annyit: nyugaton, a nagy tutiban is megy ez, csak ott már visszáb szorult. Ezért dolgozunk. De ha a nagy mellett a kicsit elnézem, akkor a kicsiből előbb-utóbb nagy lesz. És mégvalami: a rendőr betartatja a szabályokat, akár jó, akár nem. Ne a rendőrt utáljátok, hanem aki a szabályokat hozza. Azokat meg büntetheti mindenki a választásokon.
Igazság sosem lesz. Azt lehet legjobban megfogni, aki adót fizet, bejelentett munkahelye és lakhelye van. Én is fizetek minden forintom után adót, de legalább nyugodtan alszok. Nem rettegek sem az apehtől, sem a rendőrségtől és ez mindennél többet ér ha az embernek családja van. Azt, hogy fennt mennyi lopnak csalnak hazudnak nem foglalkozom vele mert mindig is ez volt és nem lehet csinálni semmit ellene. Ha lejön Gyurcsány akkor majd Orbán barátai lopnak és csalnak ennyi. Ők is voltak hatalmon ők sem tudtak semmit csinálni az országgal. Mindegy ki van hatalmon mindenki lopni fog. Még Szili Katalin a házelnök is felvesz egy csomó költségtérítést, mikor viszik kocsival és fizetik a lakást is neki. Akkor miért?

Nem érek rá tüntetni mert dolgozom és mikor nem akkor inkább a családommal vagyok.

Azért egyre szorul a hurok a feketegazdaság fele, de tudom a következő válasz, hogy mégtöbb lóvét nyúlnak le. Jobb nem is politizálni, mertcsak felbosszantja magát az ember. Millárdok kormányzati negyed tervekre... stb, stb... (ebből is meggazdagoktak jónéhányan).
Igazandibol annak is orultem volna ha a qwadok,crossok,endurok, kapnanak egy jelzest es a kresz szabalyait kovetve juthatnanak el a palyakig.
De ezzel sok visszaeles lenne, es azt is ketlem hogy be vezetnek mert most kicsit mas problemakkal foglalkoznak, minthogy a vajnyi 25 os es aki vezeti oket, azok ne rettegjenek.
képzeld el, ha a te hirtelen felindulásaidat mindenki egyszerre komolyan venné... ...délutánra lángokban állna a fél ország és mindenki lázadna... te meg csak kapkodva írtál ezt-azt...
Tobbet nem irok elhamarkodott donteseket az tuti egyik oldal fele sem...
...azért nagy lóhalálában sem árt tudni, hogy mi merre hány kiló...
Igyekszem reagalni mindenre: Igazatok van a legjobb az ha mindenki betart mindent amit csak tud, mert kulonben rafazik, vegig gondoltam a dolgot nem sok remeny van a vegigvitelehez. Az ellentmondasokert is bocsi de nagy lohalalaban eszre sem vettem melyk oldalt kepviselem. Legalabb megkaptam ami jar nekem ezugyben.
amióta elkezdtem dolgozni azóta mindig fizetek adót járulékot mindig ( ez most kb 50-60 havonta) fizetem a helyi adókat, autó utáni adókat(amiből te kapod a fizetést)
mondhatni beálltam a sorba bégetni.....
csak bosszantó hogy egy külföldi jobban él azonos melóval mint én
pl behozol egy motort ami kinn futott rendesen hivatalosan azt itt még jól megterhelik
tehát ami kinnt 1000 eur az itt 1400 ért fut újra
ÉS SEMMI LÁTSZATA NINCS A PLUSZBAN LEHÚZOTT LÉNEK
és az igazi nagy pénzlopásokat senki sem nyomozza le
de ha 125ös mocival mászkálsz akkor bezzeg elkapnak
Én annyit tennék még hozzá, hogy én felelősségget érzek, felelősséggel tartozom a családomért, fiamért. Szeretném látni felnőni, nem csak akkor ha az anyja behozza beszélőre!
Nagyjából beleolvasgattam eme csodás eszmefuttatásokba... ...lehet, nem kellett volna...
Osztod az észt lendülettel, csak valahogy túl sok az ellentmondás abban, amit írsz... szóval jó lenne, ha valami egységes álláspontot képviselnél, nem pedig agyonütnéd egyik hozzászólásoddal a másikat...

...meg a másik: jössz a MEGOLDÁS-dumával, de ugyanakkor szembeköpnéd a rendőrt és keresed a kiskapukat... na, most akkor hogy van ez?

Én elhiszem, hogy iszonyat jól hangzik 21 évesen világmegváltásról és globális lázadásról szövegelni, de a helyedben inkább nekiugranék egy-két általános iskolai tankönyvnek és átfutnám őket még egyszer... Nem bántásként írom... hanem tök komolyan! Ne a mesebeli rögeszméiddel akarj példát mutatni a fiataloknak ( ...nem, ez hülyeség, te vagy a fiatal), hanem ragadj meg egy helyesírási kéziszótárt és inkább fejlődj kicsit... van hova... Tényleg gyalázatos, ahogy írsz, Ginonak teljesen igaza van! ...és ne gyere a külföldi munkával, mert én is 2 idegennyelven folytatom a munkám, és mégis le tudok írni egy mondatot értelmesen... de még többet is.
Szerintem a MEGOLDÁS ilyen alapszinteken kéne, hogy kezdődjön...

Lécci-lécci ne oktass majd ki az élet nagy dolgairól, jó? Az se baj, ha nem reagálsz...
na lelépek, este vagyok megint.
Igaz.
Én nem vagyok járőr, de van némi tapasztalatom, és igaz.
Amúgy gondolj bele a saját helyzetedbe: ha normálisan beszélnek veled, és nem kötözködnek te is normálisabb vagy. Na most a rendőr miután 10 kötekedővel találkozott hatványozottan érzékenyebb a 11.-nél.
amúgy az igaz nálatok ha leállítotok kocsist/motorost/traktoros pl gyorshajtásért vagy akármiért és ha az rendesen viselkedik sokkal megbocsátóbbak vagytok, talán még a büntit is elnézitek, mint aki elkezdi bizonyitani hogy ő nem is meg hogyan, lehetetlen, nemá?
aki endúrózik, annak: a szabályos, hogy utánfutón vagy tréleren mégy ki a földekre, ha nincs rendszám. De ott is csak körbekerített helyen használható.
Ha van akkor nincs gond.
nem 125/50-re gondoltam lelépés alatt. hanem a 600-asra amit írtál. de a többiben igazad van.
nem is a yard miatt, a járőr nem bántja, de láttam má menekülő endúróval beklehajtani szambejövő autóba motorost. A rendőrmotor elől húzott városban, olyan 90-nél frontálisan ütözött.