Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáá!Nekem segitsen már valaki egy cimmel,hogy honnan tudnék venni egy svájci papiros olcsó mocit!Versenyendúrót.Cim kellene ha valaki jártas ebbe,!Köcc
Igen, erről szól a kresz smkp leírása.
Alias Nagypolski
A 125p polszki fiátról volt szo.
conair!Sajnos igy igaz 51 -es már rendszámköteles.
Kykee!Ne bántsd,megverte már őt a sors !Nem látod,hogy még nem végzett az ÁLTALÁNOS sulival sem!
De minimum 2őt és az első 2 osztályt
Milyen 125p herlis köpte le 2000 méteren keresztül 190nél, 50000forintért a kinek a fiát?
Nem értelmezhető az írásod,vagy abszurd ultrapesties szlengben nyomod
Az az 50-es nek levámolás azt jelenti, hogy vagy alkatrésznek hozták és itt összerakták vagy olasz papírjaival eladó és helyezze forgalom az aki akarja. Ettől még téged, ha megveszed ugyanúgy megbüntetnek és senkit nem érdekel ki minek, kinek, hányasnak hozták be. Nekik minden eladó és a te dolgod, hogy megveszed-e.
Szászbereki kereskedés 125/50 adgya el a motorokat.Amikor felhivtam öket azt mondták,hogy 50-esnek vámolják le.Ezért vettem én is ,de kitudgya,hogy volt e forgalomba itt.A motort munkahelyi bejárásra használom amig lehet.Turára R1 vagy XX-et veszek.
Igen de ahogy szigorítják a büntetési tételeket, 1 tétel szinte kifutja a jogosítványt. A második tétel kifutja a rendszámos motor fenntartását több évre. Akkor hol éri meg a 125/50? Nem beszélve, hogy soha többé nem kell majrézni.
Én sem értettem mit is akartál írni. Csak a negyedét kb. Lehet, hogy kerülnöd kellene még egy kört az általános iskolában?
Ne olvasd el!
Szörnyű a helyesírásod....
A tavasszal a közeli erdő szélén találtunk egy quaddal kigyúrt pályát, egy srác vett egy 250-es kínai quadot, már jó ideje nem lakik itt de a szüleihez jön minden hétvégén, aztán kigyúrt egy pályát a régi silógödörnél. Elmentünk a föld tulajához, idős bácsi, megengedte, hogy használjuk amire akarjuk, csak azt kérte, hogy a fának ne menjünk, inkább vágjuk ki .. aztán természetesen 2 hét múlva a rendőr odatalált, pedig elkerítettük, igaz, csak szalaggal, de a semminél több. Mégis kekeckedett, leengedte haver Simójának a kerekét. Elment a rendőr, a quados csávó hazaugrott ilyen autós kiskompresszorért aztán felfújatták Amúgy ez az alvázszám egy olyan dolog, hogy haveromnak 50-es DT vázszáma volt beleütve a 25-ösbe, beszippantották KPM-re, aztán jött a pofáraesés.. Csak 3X vették el miatta a jogsiját
Énis támogatom az előttem szólót! Én a helyedben nem kisérleteznék vele! Nem tudom, h újszerű a gép téhát mondjuk 5 év körüli vagy öreg mint az országút!? Amig nem állít meg a rendőr sztem addig jó, de ha igen és van kis szakértelme gyanús lesz neki!
Ezért én azt ajánlom, h inkább most költs még a mocira (rendszám műszaki, jogsi) mint késöbb ugyanezt az összeget csak bírság formájában, és ugyanúgy nem lesz semmi a motoron... Te tudod, h neked megéri kockáztatni!?
Egyre nehezebben és körülményesebben. Évről évre nagyobb a lebukás veszélye.
Szevasztok! Egy 125-ös Yamaha xt-t el tudok használni 50-esként rendszám nélkül, hogy a rendőrökkel ne legyen gondom?
Tudom már mindenki alszik anyit akarok szolni,hogy rendörök is tudgyák melyik nem 50-nes.Az a igasszág sok a céco vele,ha normálisan megyünk nem baztatnak.Ha baleset van végünk áttnézik vázszám elárul.Amikor megvettem én NsR-em 50-ként sajnos minden nagymotoros köszönt,nem nézték kicsinek.Amugy tény kismotorosnak nem köszönek álltalában pl simsonnal mentem,a robogosok köszönek.Vannak beképzeltek Harlys lenézöen nézte haver 125p fiátját a lámpánál kielözte elötte tolta pályán 2000motor volt kocsiba 170nél leköpte a motrost és otthagyta 190nél .50000ft fiát lealázta harly traktort.
ebben van igazság....
yard basztat ha kopott a gumid, kiégett az égőd, biciglisen nincs láthatósági mellény stb stb
de ha bemész hogy ellopták a biciglid/motorod feltörték az autód akkor olyan unott és undorodott képpel írják a jegyzőkönyvet hogy hihetetlen
ismerős biciglijét fújták meg azt mondja neki ugye tudja hogy semmi esély nincs hogy megtalálják...( mivel nem is keresik)
Igy igaz és nem offolsz
én sem, sajnos,
még egy dolog,
nekünk,ill mi korosztályunknak kimaradt egy elég sok idő a mocizásból,mivel auto kellett,motor meg nem volt jó,,
szimo kicsi,
jáva meg mz nem kellett..

régebben az idősebb csajok tetszettek,
most a tinik,
ha öreg leszek tartok állatot.:)Í:)

nem offolok,sziasztok
Hát mondjuk ugy ...nemvagyok mai sütésű
vazzz! kb 30 éve ennek.......
ilyen öreg vagy? :):)
Ugy ám az s51 az nagymotor volt haver 50Ft-ért ütötte be a cm50-et Régi szép idök...milyen szemétláda motorokkal jártam(tunk )és örültem neki nagyon