Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát barátom van egy jókora cirkumbinációs szófordulat az irományodban.
Ez az újmagyar,nem gyenge.
Sokadikra mát tudtam értelmezni!Ezt az szlenget ezt Te fejlesztetted ki idáig?
Attól függetlenül, hogy nincs motorod és csak szeretnél nyugodtan kitöltheted az adatlapod.
Hát ma nehezebben hozunk össze egy műveltségi vetélkedőt
de legalább tekernek azok a kerek, még ha kicsit lassabban is...
Hangsúlyozni akartam, hogy nem "mint a tenyeremet"...mert nem ismerlek. Vagy ezt most feleslegesen magyarázom, mert értetted...huhh...nagyon fáradt vagyok
ne játssz a CapsLock-kal...
Mint a tenyereDET...
ismersz?
...én először mást vennék
Conair!Te motoros forum ez+semmivel vagyok külömb senkinél.Ha veszek normális motort kitöltöm adatlapot.Szevasz!
Te 150-nel szériázol? Feldobhatnál egy képet magadról, hogy megcsodáljuk széles, deltás adonisz testedet, ha már így eldicsekedtél.
jogsi ügyben
a csigavérben elég jó árak vannak
ismi most fizette be a lét, 78 pénz volt a B kategória kompletten orvosival
erre max a pótvizsga díj jöhet pluszba
kecskeméten ugyanez majd 150 lett volna...
Izmos! Neharagugy attol,hogy te 200kg szériázol nem kell lenézni.Igaz én 150-nel csak.Köszi rendes vagy ,hogy megértesz.Széles országutat neked is.
Te egy úri ember vagy!Nyertél egy omradent!
Már én is büszkélkedhetek az A1-gyel 3-4 hónapja, bár még a kezemben nincs, mert közben autóra csinálom a jogsit aztán elhúzódik nagyon Mondjuk ez sem ide tartozik
szerintem meg jó.
Hja tom h még most is lehet. De mondjuk star-on kicsit érdekes 2-en utazni. :D:D nem akarock még1X. :D:D (20 km oda-vissza) xDXD
De sz@r duma.....
Még mindig lehet a starra rendszámot rakatni. Szoktak is ám a hátsó lábtartó miatt b@sztatni engem is, de legtöbb esetben az a duma elég, hogy "nehogy má" ez legyen a gond uram, ez már veterán ha leszedem akkor nem lesz gyári"
nem kimagyarázni kell hanem letenni a jogsit és papíros motort venni!
te írtad az adatlaodra: bejöttek a faluba a 125-ös mocik, nem? Amúgy kösz
ami neked FIÁT az a Fiat. A tugya-Tudja. Agya-adja. Csak hogy segítsek kicsit.
Régen még a Star is rendszámos volt ám! Ugyanis 80 nem tom hányig asszem csak az minősült smkp-nak ami megtartotta a bicili jelleget szal pedál stb... Hvaerom 2007 őszén még vett rendszámos star-t. 70-72 körül faterom emg rendszámos turbóhűtéses svalbival rohangált aztán jött neki a Jawa. Bocs a részben offért.