Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemvoltak boldogok(de énsem )volthogy hazáig kisértek(toltam a leengedett kerékü motort)mert rájöttek hogy van pot szelep-pumpa+pipa is nál(unk)am
úgy ahogy mondod! pontosan igy volt.Nálunk a pipát és szelepet vették,szedték ki,
ha dumáltá,egyl tasli,rosszabbik esetbe szülővel raportra......
régen felénk arra mentek akkor,hogy , SB50 simo vagy Sb51-es ami 1 ccm több és az már nagy jogsis.
1ccm-ért büntetés járt!
nem azt mondom jobb volt akkor,de ami most itt megy hát.......
engedik a sok szemetet behozni,kitakaritjuk a szomszédból a szemetet,
utánna retorziókkal riogatnak,ill büntetnek.
/senkivel nem vitatkozni szeretnék, ez saját "konzervativ véleményem" ami most kijött........./
JAh meg gondolom azért ha egy nap 6-odjára kaptak el nem nagyon néztek szép szemekkel
Na jó most csak röhögrajta az ember de akkor volt para rendesen hogy mitkapsz otthon/yardon(1-2tasli tutti volt itt/ott de volthogy mind2helyen )
bazdmeg ha csak ennyi lett volna én motorral járkálok
(RÉGES )Régen ugymüködöt hogy elkaptak szelep ki vagy pipa le hazazavartak.Rosszesetben szülövel be a yardra,ejnye/bejnye figyelmeztetés....Csináltam meleg(forro )dolgokat de akkor másvolt a helyzet/hozzáállás....
engem pl ha 12 éves koromba elkaptak volna motorral tuti lehuzzák apámékat vagy tuti csinálnak velem vmit...
A faszt büntetnék" Nem a gyerek tehet róla hanem a környezete " lófaszt a szájukba vannak cigányok akik lopnak(ezis geciség) de azért egy mp3 lejátszóért ölni gecc.. Most ha anyámék elkezdenének gyilkolni járni nem követném az utjukat bármennyire is szeretem őket...
Én még a véleményemet is inkább megtartom magamnak a falnak is füle van nekem meg családom.
Ez hülyeség. Azt a büdös kics cigány kölköt azt büntetnék csak nem tudják.
Hát én itt már mindent eltok képzelni
Ha pesten egy cigánygyerek szurkál vkit és nincs semmi belőle
akkor egy motorost se büntessenek meg a 125/50-ér!
bocsika hogy így letörlek de nem neked szántam hanem:thebear-nek
Kössz Szépen:)) Hát nem olyan új mint a tied, de szeretem.
bár nem ide tertozik de:marha jó a mocid!
Akkor vetítek nah, nem érdekel.... akkor többet nem írok ide ha nem akarjátok. mert most az nagyképűség h leírtam h már jogsi nélkül is Simsonoztunk? nem értelek titeket, nah mind1
Ha pesti hanem pesti akkor is nagyon kisgyerek vagy még nagy szájjal szerintem. Az adatlapodból is kiderül, hogy van önbizalmad és legénynek érzed magad. Meg kellett említeni, hogy jogsi nélkül kezdtél, csakhogy felnézzünk rád. Inkább szégyelni kellene. Nem beszélve ha üldöztek és mögéd faroltak akkor miért álltál meg? Vetítesz te drága barátom.
Ja és csak szólok hogy a rend csendes őre.
GSRje van!
De fél városban körbeüldöztek ugye?
Csabi sztem te is megálltáál volna ha úgy befarolnak mögéd...meg amúgy se akartam kiutcába tovább menni egy speed motorral...
Am se falu, hanem kisváros:D és te azt hixed h pesti vagy GSXRed van és már oltogathatod a másikat?pffff
Az a köze annak h mivel nem volt rajta az egész fejidom, sokkal vékonyabb volt a motor, aztán először kérdezte h hány cm3? mondom 50es. azt mondja biztos mert beviteti Gödöllőre. mondom biztos. lekérdezték azt dobta ki h 50es mivel nem volt benne az adatbázisba...normálisan beszéltünk velük.és így gondolom inkább hagytak...
Én először megakartam állni, mert úgy votlam vele h azé mert 2személlyel vok nem lesz semmi, de csak akkor láttam meg h rendőr amikor már mellette voltunk, mert sötét volt, és csak azt láttam h fehér autó, és ugye nem lassan mentünk. Hát ezen énis csodálkoztam h csak ennyi lett h kiküldtek egy figyelmeztetést.
így már én is jártam,megállított es aszitte a felirat miatt 600as az rs
Most nem azér, de abból hogy valaki falun él még nem következik semmi. Amúgy tényleg kicsit hihetetlen a sztory, nem mondom hogy elhiszem, azt sem, hogy nem, de elég valószínűtlen hogy ilyen kis kihágás után még csak fel se jelent. Vagy hogy nem lő ott helyben fejbe Nekem is nézte már el rendőr a motort 600-asnak, sőt, haverom DT-jét 750 köbcentisnek hitte. (ott van a blokk oldalán a 750cm3 felirat, csak felette az is h oil ) sőt, kergetett is rendőr, nem egyszer, nem kétszer, de valahogy nekem meg sem fordult a fejemben hogy megálljak azután hogy elkezdtem menekülni..