Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az szivás!
Most ha elkapnak mocival bene hajtsák már a házam
ne biztasd már a hülyeségre.
nem csak a kategóriától tilthat el, és ha vagyona van, lakás, stb. akkor behajtható.
a zsir lenne ha a szüleimet nem birságolhatnák meg!
Tőlem aztán meg a 125-ös jogsit életem végéig eltilthatják
fiatalkorút csak akkor ítélnek pénzbírságra, vagy akkor kaphat helyszíni bírságot, ha van vagyona vagy jövedelme. Amúgy csak az adott kategóriától tilthatnak el, amit vezettél. szüleidet nem bírságolják meg ebben az esetben.
a szüleid is megbírságolhatja, téged pedig eltilt mindenféle jogsitól 1 évre.
Ha 18 év alatt elkapnak 125/50-es motorral akkor mit csinálnak?
Tudtommal 18 év alatt nem kapok pénzbírságot.
Vagy a szüleimet pénzbirságolják meg?
vagy mit csinálhatnak velem?
Elküldtem!
akkor írjatok az adamnemeth@fight.hu-ra mert nem nagyon egész nap rohangálni fogok, és így jobb most.
adamfzr, egy kollégámat is érdekelné.
Zsír. Dobsz egy telefonszámot?
csak ez, amit vételkor csináltam
Ha esetleg kép is van róla, azt megköszönném.
Ok, szerintem folytassuk privátban.
mélcímem: gyulu 2002 qkac yahúúú pont kom
a honda? írtam, így hogy a mágnes széthullott (állítólag előfordul) odaadom annyiér, amenniyért a papírdolgokat el tudjuk intézni, hogy ne kerüljön pénzembe mert még nem irattam át, a motort adom ingyé gyakorlatilag.
És magában mi pénz lenne?
nem, nyitott vagyok bármire.
Szia!
A Honda csak az apriliával együtt eladó?
Ha jót akarsz magadnak. Minden rendőr azonnal utánad fog fordulni ha meglát. Gondolom ennyire nem akarod felhívni a figyelmet magadra. Tedd le a jogsit vegyél egy nagy motort és vihetsz másik személyt.
kértem én valakit is h érdekelje, hm?
de így a válaszok láttán azt hiszem ink kihagyom ezt a többszemélyes lehetőséget
simsont tolni nem nehéz...és én nem 100m-eket toltam! babetta...az már igen.bár az meg az én butaságom miatt lett nehéz.nem tudtam h van bicikli üzemmód is benne,ezért tolás közben mindig be akart indulni,ami persze nem ment.
17-18 éve még ilyenért megpofoztak a yardok
levetették a benzincsövet, gyertyakábelt, és kivetették a szelepeket a kerekekből
aztán tolhattuk felváltva hazafelé a simsont..........
sztem a nyerő, venni szarérhugyér egy széthullott gépet (25 speedben van pár... ), ami rendszámos, és annak a rendszámát feldobni rá, és készpassz. halkan jegyzem meg van egy motorhibás 25-ös red rose-om eladó, felújítás után vagy rossz gyertya vagy beállítási hiba miatt kiégett a dugó, pedig midnen új volt sokpénzér . azt eladom 120ér így ahogy van, a dugót már kiszereltem, meg van egy FT500 hondám, azt odaadom ingyen csak annyit kell fizetni amennyibe az átiratása vagy nemtommije kerül, mert nem irattam át mióta megvan mert széthullott a mágnes..
Robbantó, az április úgy néz ki mint egy standard sport pro?-Mert akkor nagyon szép kis vas.
Talán használd az idén még utcán, aztán némi tuning után tök sirály lesz pályára.
-Vagy az nem fér bele a keretbe? Mert nem is tudom mi mást kezdhetnél vele...
Egy nagyon "necces" 5letem éppen van, de az olyan illegális, hogy ide sem írom.
-Na azért ha érdekel keress meg, és elmesélem.
Milyen kérdések?-Öccsém!