Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs ccm kategoria 0,16-os arány ÉS max 25 kw!ezért lehet pl gs500 ast Akorl-al vezetni
Jah télleg... Bocsi.. 25 kw vagy 0,16 kw/kg
mi nem 250?
nem 250 ccm!
*én nem illegális keretek között gondolkoztam
Ekkora hülyeséget... 250es motort, hogyha 1 lóerős akkor sem tudsz 125ös ként használni...
Ezt jó lenne megjegyezni:
A1 125 ccm ÉS 11 kw
Ak 250 ccm VAGY 0,16 kw/kg határig
A ez értelemszerűen korlátlan

És hogyha tudod értelmezni az ÉS és VAGY szavakat, akkor megtudod melyik motor melyik kategória...

Bocsi, de ebbe a topikba mindig felhúzom magam...
Sztem félreértitek én nem arra gondoltam h" most 125-ös ként használjak egy 250-est hanem azt szerettem volna megkérdezni ha van pl egy 125-ös KTM 2t ami kb 40LE.. meg van egy 250-es 4t mittomén honda ami szintugy kb. 40LE...az 125-ös 2t mocit le tudják rendszámoztatni mégse fér bele az 125-ös körökbe ,akkor hamár a másiknak ugyan akkora a teljesítménye miért ne lehetne?de itt most nem csak ktm ről beszélek mittom én pl egy rs125 vagy egy rx125 és mind1iket letudják rendszámoztatni 125-ösként hiába nagyobb a teljesitménye....

Pl nekem van 1 ismerősöm akivel nem szoktam sokat dumálni de tudom h" 250-es MZ-je van és 125-ösként használhatja mer a teljesítménye belefér a 125-ös körökbe!
Én nem elekat 250ccm-125ccm(mert szerinte ugyanaz ...) ként használná kérdésre válaszoltam.Gondolom kisjogsija van,azal 125ccm-11kw....DE tökmind1
Kicsit összekevertem őket és egyben mondtam el a véleményem.
Ja, bocsi.Nem frissítettem a hozzászólásokat, és ezt az írást nem láttam.Akkor tárgytalan.
Dobok képet.
nem bonyolódok bele, itt nem dolgozok
Ja, és az "eljárási hibát" kivizsgáltad?
Mármint azt hogy "Elekat" és "DT" össze lett-e keverve vagy sem...
Gondoltam hogy nem tegnap simoztál a"kistesteddel"
már elévült, 16 éve volt
Azóta kissé komolyabbanveszik a dolgokat, na meg átálltam a másik oldalra
Matska: és lőn világosság
Hawkins: nem bűncselekmények, CSAK szabálysértések....
Akkor meg te is szabálysértő voltál Mert ugye tudjuk a segédmotorkerékpár definícióját!
Mindegy, igazából nem ezért akartam írni...Az tűnt fel, hogy Chevy "eljárási hibát" vétett. A 250/125-ös srác nem ugyanaz mint a 28/11KW-os.Egyiknek sincs igaza, de mégis két külön arc.
Visszaolvasva a fórum előző oldalait én is bűncselekmények sorozatát követem el?Mert:
-a motoron nincs rendzsám de minden működik rajta és a közeli pályákra járok vele ki kb 2 km ebből kövesút az utca ami nincs 500m...
-és az adásvételiben motorkerékpár van írva?
Hát aki egy MB vagy MBX miatt belédköt az fosson bogáncsot de rögtön... Az kb. olyan lenne,mintha a Zaporozsecest megbüntetnék relatív gyorshajtásért az autópályán...
Amit még szerettem volna kérdezni, hogy 70-80 ccm-es moccokat, mondjuk Honda MBX-et még be lehet adni probléma nélkül 50-esnek? Vagy már az is ugyanannyira necces mint a 125-ös?
Hja a mi "gyorsulásinkra" ne is mert amikor vagy 20 Simson egymás mellet kb. ... Bár lent a bányába még rosszab egymáás hegyén hátán. Am meg kinéztem 1X egy Cagivát majdnem úgy volt h megveszem csak aztán vki elvitte 80-ér többért én meg mondtam h annyit nem ér nekem. Aztán most úgy döntöttem h nyári szünetbe elmék dolgozni és akkor majd azt a $-t meg most ami van meg apa azt modnta besegít és akkor vmi komolyabb gépet. Talán Cagiva MITO EVO II bár ez ebben az évben kicsit kilátástalannak tűnik... Egyébként meg kicsit térdekes volt először főleg h a legnagyobb gép addig amivel mentem 150-es ETZ volt és amikor jól kihúzattam a mitot hát akkor már tudtam h a következő gépem csakis az lehet. Nah majd holnap most mék aludni mert rohadt fáradt vok.
bb
Na majd lehet elnézek egyszer arra (Szeged), de a gyorsulási versenyre ezzel inkább nem nevezek be
Egyébként láttam az adatlapodon Cagivad lesz nemsoká, majd mesélj milyen a simsonhoz képest. 50-es lesz az is?
Hát ja kicsit jobban pörög de általában azért nem mék mint egy őrült hanem 40-45 körül nah jó 50 is belefér 4.-ben azért eléggé alacsony fordulaton megy. Én oan 2,5-el mék el ha naon húzom 3. Gyorsabban meg nem igen mék többet ér nekem a jogsim pláne h mostanában egy csomó helyen csak a trafipaxos kocsit látom. De a városszélén van egy út ami aszfalt nah ott a többiekkel gyorsulási verseny naná meg ráadásul affelől lehet eljutni a homokbányába szal jódiőben szombat délutánonként megvan az elfoglaltság.