Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt várja a csekket
Az nem úgy van. Cigó triatlon. Lefut a tóhoz, úszik egyet, és biciklivel megy haza
szép. Meglátja egy rendőr, aki már látott motort, és mégy haza gyalog.
Mi meg egymást dobáltuk bele... Amikor a kavicsoson megvolt az a hordókból épített úszó valami... Meg át kellett evickélni a homokosra a csajokhoz... De mindez már csak egy szép emlék... Jóccakát
Gino! Csak neked!

Zöld Gizi ami "50ES"
Én is a kotrón és úgy,hogy nem is akartam... Belefordultam a vízbe...
Tényleg megyek már aludni.
Én meg ott gyerekeskedtem. Nagyszüleim laktak ott és a mai napig vannak arra cimbijeim. A Kotrón tanultam meg úszni és a helyi dögkútra jártunk motorozni. Az volt a Dögkút-Dakar....
Oda is lehet stílusosan menni

Jó éjt Zsomogyi barátom! (én Csurgón születtem)
De, de, én is arra használnám
Ismerettségi körben van egy MTX-80 az is elpusztíthatatlan pedig 23 éves.

Ahoj! Mentem aludni.
ahham...ok...leesett...csak vtak paran akik azt szoltak le h 80as és h nem lesz tartos...hath; ha nem lenne ez az uj jogszabaly a rendszamokrol; sztem az 50es jogsimmal simán eljarnék vele... de igy h tervezik a hulyeséget meggondolando h mit veszek...
Ha rendszámos és van rá jogsid akkor semmi baja semelyik 50ccm-nél nagyobb motornak! Érted már?
Kifejtenéd bövebben? Nem értem miért baj az ha 80as egy motor! Sztem ha a többi alkatrésze birja akkor semmi gond nincs vele...és ugy tudom h a 80as dtkre nincs ilyen panasz...
Nem a DT gáz, hanem a 80-assága....
miért lenne gáz? elég alaposan utananéztem ennek a tipusnak...mentem is mar iennel...50essel is.. és sztem jo! pl itt a boncterembe is egész jokat irnak a 92es évjaratu 80as dtröl...
Mi meg azért adtuk el a Simsont mert hoki minőségű alkatrészeket lehet már csak kapni.
Ha gyárilag 80-as akkor gáz.
http://www.bikepics.com/yamaha...
92-96ig, ienek érdekelnek...
gyárilag 80as...
Nem pont boltbajarasra hasznalnam;) azért adtam el a simot mert gyenge volt; ha mar veszek vmit akkor kihasznalom...igaz h csak 12 lovas a 80as dt...de jobb mint a simo 4 pacival:X:X:X
Gyárilag 80-as vagy 50-es és került rá nagyhenger?
Jó lesz ez boltba járni, nem?
Az a gáz h ma adtam el a simsonomat; egy 80as dt-re szeretném cserélni...meg is van a pénz; de most igy qrrwa tanácstalan vagyok mert csak smre van jogsim...+most csinalom B-re(azzal se érek sokat)! És azt meg nem akarjak bevezetni h a b-kategoriaval 125öst vezessek:@:@
Jól látod. Azért van.
enyi a véleményem a témárol! B*szák meg! Ez is csak azért van h még több adot huzzon le az allam a motorosoktol...