Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sem hiszem el.Lehet hogy igaz, de én akkor sem TUDOM elhinni.Ha igaz, akkor is egy hihetetlen történet, és az hogy "hihetetlen" azt jelenti hogy nem lehet elhinni.Nem az én hibám hogy nem hiszem el.Ez egyszerűen a hihetetlen történetek sorsa.-Hogy nem hiszi el őket az ember.
Na ÉS?-Nem az én dolgom hogy elhiszem-e vagy sem?
Ne akard már hogy hazudjak neked hogy elhittem!-Miért hazudnék?
nézd már meg az adatlapját, azt hiszi, ettől ő a menő gyerek. Falun az is.
Sajnos egy 16 évssel sokmindent nem lehetett korábban kezdeni, majd átnézem az új szabsot.
Mi köze van ahhoz, hogy lekérdezték és nem volt rajta a fejidom? Én sem nagyon akarom elhinni, hogy ekkora önbizalommal és pofával ekkora mákod volt. Ezt arra értem, hogy elmondásod szerint 120 előztél két személlyel, többszörös szabálysértéssel és ejnyebejnyével megúsztad, elég hihetetlen történet, vagy nagyon nem volt kedvük veled foglalkozni. Szerintem adj hálát az égnek mert ha igaz is a történeted ekkora mákod soha többet nem lesz.
szép nagyon!
Bocs elfelejtettem röhögni a Nagy Beszólásodon...nagy poén volt...pfff
Nem kell elhinni, én csak gondolom megosztom veletek. De nem kell oltgatni, tudod kit oltogassá...ez így volt, még a figyelmeztetést is megmutatom ha kell....de mivel nem volt az NSemen akkor még fejidom(képen láccik) és lekérdezték az adatbázisról de mivel Svájcból lett hozva és MOn soha nem volt forgalomba helyezve, ezért azt dobta ki h a segédmotorkerékpár nincs körözés alatt......ennyi
Itt a GÉGE fuss el véle!
Nem volt a történetben egy rendőrkapitány nagybácsi vagy ilyesmi?-Csak az lenne magyarázat arra hogy üldözés után csíptek el, és mégsem verték le a vesédet
Hol volt, hol nem volt..................................................itt a vége, fuss el véle!
Ugyanmár ez már szánalmas, mármint h bevették h 50-es.
Nem akarok senkit megbántani,de nem is egyszer láttam,hogy min 250-nes krosz 250 robogo sm motorként adták kereskedésbe!A biztositok kezdeményezték,mert sok volt cserbehagyás biztositás nélkül mentek.A kiérkezö rendöröknek anyit tudtak mondani sétet felek pl piros motor a TV-ben volt szo erröl.
Helló. Nekem Honda NS125R2m van 50es papírokkal, engem is megfogtak már a rendőrök, méghozzá 120szal 2személlyel kielőztem őket, megakartam állni de mégse:D Aztán a Fél várost körbeüldőztek egyszer majdnem nekimentek egyoszlopnak és befaroltak mellénk én ugye 2személlyel nem tudtam úgy kanyarodni....és inkább megálltam:D Lekérdezték, és elhitték h 50es...megúsztam egy figyelmeztetéssel:P...
A 2. Fricskámra vettem 165ccm Polini hengerszettet és kész Az elsőt pedig szétküldött állapotban kaptam kosárban és kiderült, hogy 165-ös de sérült a nicasil úgyhogy vagy kuka vagy perselyezni kell. 179ccm lett a legvékonyabb falú persellyel amit még bele lehetett rakni.
amugy hogy csináltad 170 esre ?
valami tuning szett vagy a hengerbe lehet még anyit furni? nincs még tipusismeretem ezért nem tudok rola nagyon semmit....
Pontosan!
igen télleg már 5-6 éve ez megy
majd akkor lehet már fosni mikor a tv ben hallom ...
Senki nem garantált még semmit! Csak pletykák vannak. Aki tudni véli az is csak okoskodik. MAjd november környékén lesz értelme erről beszélni ha egyáltalán lesz belőle valami. Jó 5-6 éve megy már ez a pánikroham hogy köv. évtől bevezetik. Ennyi.
Jó állapotban egy C12R, eredeti 125-ös hengerrel, működő powerrwl és nem dzsuvás kipuval 150-160közötti végsebességre képes. Persze ha úgy ülsz rajt,mint a szög akkor 140 körül már elfogy a tudomány. A 179-essel nem volt ilyen gond még a hosszabb áttétellel sem az húzott,mint a mozdony.
értem!
és 2009 re garantálták hogy új szabályok lesznek ?
ez olyan lesz szerintem mint a trabantokra a katalizátor :) mult honapban néztem a hírekben hogy még kaptak 4 évet :)
most is tiltakozni fognak a nagyobb klubbok! pl a simson klub hogy többe kerül a vizsgáztatás min t amotor ára....
Nincsenek még új szabályok.
Az órája méréshatáron túl mutatott... (200 felett) De a háromlábú nem hazudik
oké télleg igazad van akkor kevesebbet ment!
láttam videot freccia rol.... jol megálazták szegény motor hírnevét.... meg le is oltották...
ugy ment a gyerek hogy kifujt a kipufogoja a hengernél igy gondolom nem sokat érhetett a power :)
és igy ment 120 körül vagy mennyi
Alaphelyzetben a váltón kívül semmi különbség a blokkban, karbi ugyanaz. A régebbi C10-esek más felnin gurultak és kisebb tárcsák voltak elől. Ami nekem volt C10R Anniversary, azon már a felni és a fék is ugyanaz.
mostmár valaki az uj szabályokrol is mondjon már valamit mert ezért jöttem fel ide!
De tudod hogy a km-óra csal vagy 10%ot....amugy a 250ccm-ek mennek max 200km/ó t......