Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy akkor yopár dolog más a c12 esben mert énis láttam belőle 36 pacisat is sőt még 27 eset is .....
Nekem anno 42 jött össze 179ccm-ből... Nem lehetetlen. A 165ccm-es C10R-em 37Le volt.
A 179ccm-es tényleg ment 190-et. A másik 170 körül elfogyott de annak a váltója is a régi 6 gangos volt.
190 et megy
mégis megtudtuk!
ugy látszik ezt nem fogjuk megtudni.
ennek ellenére lefogadom 200 felett is megy...
Úgyhogy ennyi gyárilag ! ( C 12R) 97 es kiadás!
Na szóval a kismotorokkal mi lesz mert én minden honnan mást hallok!
Szintén
Arra én is
én meg arra vok kíváncsi,hogyan jön össze az a 41 Ló...
Sziasztok!

kiváncsi leszek mi lesz jövőre!

Egy Cagiva Freccia 125 ös ... 41 lovas... nemtudom mi lesz vele :)
jelenleg kismotorként üzemel
kikérem magamnak,az én 2T-m is simán belefér
Hát nagyjából az összes 4 ütemű 125ös belefér sztem.
Igazából az én RXem 10,5 lóerős Amúgy viccet félretéve katalógus szerint 11 kw, ami senkit nem érdekel, hogy valójában, 20 vagy 30, mert nem teljesítménymérő padra rakják... ha esetleg valaki besz*pja 125/50nel, nála sem lóerőt, hanem hengerűrtartalmat néznek kipufogógáz mennyisége alapján.
Az A1-nél a ccm-re figyelnek, igazából az a fontos. Elég kevés 125-ös lenne beleférős a ~15 LE-be.
hát ugyértem h" 11KW=14,75 LE ami a maximum megengedett teljesítmény A1 kategóriában! ennek ellenére akkor nem 38 legyen akkor 32 Lovas rx-et pl le tudják rendszámoztatni A1-esként...
érted h" mit nem értek?
"a 125-ös RX nem 14,75 LE hanem kb 35 vagy 38 "

Elírtad azt a LE-t, nincs az annyi!
én akkor csak annyit nem értek ha az A1-nél megszbták h" 11KW ami =14,75 LE akkor pl te fepi az rx-edet h" használod A1-ként(én most ezt feltételezem h" A1-ként hazsnálod) De a kezemet merném rá tenni h" az a 125-ös RX nem 14,75 LE hanem kb 35 vagy 38 (de itt most nemcska róla beszélek hanme sok mindenki másrol aki a 15 LE-nél lagyobb mociját A1ként használja!
Bocs de én ezt nem értem
Látom mire beírtam többen is leírták
pontosabban 4974
4794es hszem...
A korlátozott nincs köbcentihez szabva!
Az Kw-hoz van vagy a súly/teljesítmény arányhoz.
kein Problem
Én kérek elnézést
igen